Pawel Lipka Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Witam. Zamieszczam kilka nowych obrazkow, w roznym stadium ukonczenia:) Jakos szybko trace zainteresowanie wiec sa "odrobine" szkicowe. Wszystko to akryl na plotnie, a tylko w jednym - czerwonym - wstawilem tymczasowo fragment komputerowej podmalowki(ten rejon z cylindrem). On jest w sumie najbardziej niezfinalizowany;) i jeszcze go pomecze jak znajde sensowna koncepcje, ale aktualnie inne rzeczy na glowie. Link: http://www.rmgfx.com/pub/pablo/6obrazkow.htm Pozdrawiam, Pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 obrazy bardzo ładne, najbardziej mi do gustu przypadł ten zielony i ten z łodzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Bardzo ciekawe kolorystycznie, mają klimat. Najbardziej podoba mi się ostatni, moje ulubione kolorki. Chętnie zobaczyłbym te obrazy "na żywo" :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 oj tak swietna robota...1 i 3 od gory wymiataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 fajne, chociaz wydaje mi sie ze perspektywa lezy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 w szmaragdowym świetny klimat. Perspektywa w 3 i 4 leci. Ogólnie miłe wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Oj ta łudeczka jest naprwde śliczna :) kolory mi się bardzo podobają. Keep Working :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 No ja na sztuce takiej sie nie znam, ale to jest naprawde ciekawe najbardziej podoba mi sie ostatni ! Ma super klimacik ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 fajne prace, bardzo podoba mi dobor barw, najlepszy jest ten z kolesiem w lodzi, tylko wyadaje mi sie ze troszeczke perspektywa lezy, ale analog to inna strona medalu:) trudniejszy jest:) pozdrawiam, kip workin i zycze bardziej udanej perspektywy... narka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Fajne prace, bardzo klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Przedostatnia git, ale takie klimaty to wychodziły Ci zawsze bez specjalnego wysiłku. Reszta - ja wiem że był byś w stanie je wybronić ale poprostu nie mój gust, dla mnie rosyjskie bajki z elementami malarstwa naiwnego, to już wole Birkofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 1,3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Dzieki za opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi