Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zamieszczam kilka nowych obrazkow, w roznym stadium ukonczenia:) Jakos szybko trace zainteresowanie wiec sa "odrobine" szkicowe.

Wszystko to akryl na plotnie, a tylko w jednym - czerwonym - wstawilem tymczasowo fragment komputerowej podmalowki(ten rejon z cylindrem). On jest w sumie najbardziej niezfinalizowany;) i jeszcze go pomecze jak znajde sensowna koncepcje, ale aktualnie inne rzeczy na glowie.

Link:

http://www.rmgfx.com/pub/pablo/6obrazkow.htm

Pozdrawiam,

Pablo

• Like 1
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ciekawe kolorystycznie, mają klimat. Najbardziej podoba mi się ostatni, moje ulubione kolorki. Chętnie zobaczyłbym te obrazy "na żywo" :)

Pozdrawiam

Napisano

fajne prace, bardzo podoba mi dobor barw, najlepszy jest ten z kolesiem w lodzi, tylko wyadaje mi sie ze troszeczke perspektywa lezy, ale analog to inna strona medalu:) trudniejszy jest:) pozdrawiam, kip workin i zycze bardziej udanej perspektywy... narka :)

Napisano

Przedostatnia git, ale takie klimaty to wychodziły Ci zawsze bez specjalnego wysiłku. Reszta - ja wiem że był byś w stanie je wybronić ale poprostu nie mój gust, dla mnie rosyjskie bajki z elementami malarstwa naiwnego, to już wole Birkofa.