Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zamieszczam kilka nowych obrazkow, w roznym stadium ukonczenia:) Jakos szybko trace zainteresowanie wiec sa "odrobine" szkicowe.

Wszystko to akryl na plotnie, a tylko w jednym - czerwonym - wstawilem tymczasowo fragment komputerowej podmalowki(ten rejon z cylindrem). On jest w sumie najbardziej niezfinalizowany;) i jeszcze go pomecze jak znajde sensowna koncepcje, ale aktualnie inne rzeczy na glowie.

Link:

http://www.rmgfx.com/pub/pablo/6obrazkow.htm

Pozdrawiam,

Pablo

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

obrazy bardzo ładne,

najbardziej mi do gustu przypadł ten zielony i ten z łodzią.

Napisano

Bardzo ciekawe kolorystycznie, mają klimat. Najbardziej podoba mi się ostatni, moje ulubione kolorki. Chętnie zobaczyłbym te obrazy "na żywo" :)

Pozdrawiam

Napisano

Oj ta łudeczka jest naprwde śliczna :) kolory mi się bardzo podobają. Keep Working :) Pozdro

Napisano

No ja na sztuce takiej sie nie znam, ale to jest naprawde ciekawe najbardziej podoba mi sie ostatni ! Ma super klimacik !

Pozdrawiam !

Napisano

fajne prace, bardzo podoba mi dobor barw, najlepszy jest ten z kolesiem w lodzi, tylko wyadaje mi sie ze troszeczke perspektywa lezy, ale analog to inna strona medalu:) trudniejszy jest:) pozdrawiam, kip workin i zycze bardziej udanej perspektywy... narka :)

Napisano

Przedostatnia git, ale takie klimaty to wychodziły Ci zawsze bez specjalnego wysiłku. Reszta - ja wiem że był byś w stanie je wybronić ale poprostu nie mój gust, dla mnie rosyjskie bajki z elementami malarstwa naiwnego, to już wole Birkofa.