Napisano 13 Marzec 200619 l Moj nastepny prywatny projekcik. Wszystko "wygenerowane komputerowo" widok za oknem narysowalem w Photoshopie.
Napisano 13 Marzec 200619 l niepotrzebny ten stolik na pierwszym planie. Co do samej pracy to tylko ładnie. Tamta była niebo lepsza. ;) Pozdrawiam.
Napisano 13 Marzec 200619 l nice :) możesz pokazac ten widoczek z PSa? BTW: przy podłodze imo powinna być listwa :]
Napisano 13 Marzec 200619 l Autor nice :) możesz pokazac ten widoczek z PSa? BTW: przy podłodze imo powinna być listwa :] oto ps'owski widoczek :)
Napisano 13 Marzec 200619 l tak jak chveti - pierwszy plan troche psuje, poza tym lampa w prawym gornym rogu wyglada plasko strasznie, prawie jak paint'n'spray:)
Napisano 13 Marzec 200619 l Praca bardzo fajna. Trafiłeś w moj gust, aż mam ochote przenieść się i sobie usiąść, odzpocząć :D. Ciepły klimacik pracy :D. Co do kadru to jak w postach wyżej ten stół na pierwszym planie też mi nie podchodzi.
Napisano 13 Marzec 200619 l bardzo ładny render materiały i oświetlenie nawet fajne ujecie czyli bardzo pozytywnie
Napisano 15 Marzec 200619 l Bardzo ladna praca, fajnie oswietlona tak jakos cieplo, jak wiekszosc przyczepie sie do stolika na pierwszym planie i do tej lampy zwisajacej w gornym prawym rogu, fajnie wyszly szyby. Gratuluje udanej pracki
Napisano 16 Marzec 200619 l Autor poprawilem kwestie teksturek. Glowny obrazek jest odswiezony. tutaj jest stary jakby ktos chcial zoabczyc: http://img8.picsplace.to/img8/10/yukonApartment.jpg
Napisano 16 Marzec 200619 l fajniutkie tylo otoczenie mi nie pasuje zgadzam sie z Pawelkosem ze jest cieplo mi pasuje to na taka niedzielna popoludniowa pore a za oknem jest niebieskie letnie niebo.. i troche sie to wg mnie gryzie..
Napisano 16 Marzec 200619 l MAteriały i Światło bardzo fajne A mi się podoba ta luneta po prawej stronie ;-)
Napisano 18 Marzec 200619 l Ciekawa pracka. Ładne drewna i widoczek. Aż chciałoby sie tam pomieszkać:)