Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

- po prawej-na dole- chyba Ci się tekstura skończyła :>

- pod gniazdkiem, na listwie, jakieś dziwne łączenie

- kartka zbyt powyginana

- noise na ścianie

+ render, shadery dobre

+ modele również

8/10

Napisano

ja tam nie widze nic ciekawego mam fajny rysuneczek wiem ze nie profesjonalny ale moze posłuzyc jako motw ale chyba mi nie chce sie wysłac jak chcesz go zobaczyc to sie odezwij moje gg 6671305

Napisano

xeav: -co do texturki to chyba masz racje... ale nie widziałem tego na mniejszych renderach ;)

-pod gniazdkiem faktycznie jest łączenie... ;) ale sprecialnie.. (taka próba urealistycznienia scenki)

-co do kartki.. hm.. może faktycznie..

noise na ścianie jako modyfikatora nie ma.. są idealnie płaskie.. Ale zapewne chodzi ci o to pruszenie.. wszystko przez kiepskie nastawy Vraya (miałem mało czasu na render:/ )

Dzięki wszystkim;)

Ps. nie qmam cię kipalol :) jaki miecz? yyy...

[+]

aha;) proszę mario_online :

siatkasceny7uk.th.jpgsiatkasaxa2pc.th.jpg

Napisano

Fajne:), i nawet wspomniane błędy jakoś niezbyt rzucają się w oczy i nie psują efektu. Dobrze, że jednak pojawiąją się prace inne niż samochody albo wizualizacje;).

Napisano

swietna sprawa krzyhhh,:) po modelu widac wytrwalosc, jedyne co mi nie pasuje to kartka ale o tym juz wiesz, ladny progress masz z pracami ,pozdrawiam 3m sie stary :) pa

Napisano

Modelek wyśmienity :) Shader na saksofonie też bardzxo fajny, tylko render do porawy, 9/10 :) te drobne błędy z kartką i teksturką na podłodze to nic w porównaniu do sakasa, najlepszego instrumenta :)]

Pozdr

Napisano

Darmo : Następny będzie klarnet (grałem na nim przed saxem ) po klarnecie też już wiem co bede klikać;) ale o tym kiedyś ;) już dziś zaczynam modelowanie . Się zastanawiam czy otworzyć wip'a czy podać finish za jakiś czas ;)

pozdrawiam i jeszcze raz thx

Napisano
to gniastko cos sugeruje ? pozdr

raczej nie.. poprostu chciałem urealistycznić scenę

Model + render ,sehr gut ,podoba mi się.Chyba widziałem tą prackę na Digart.pl spory czas temu

tak tam też się udzielam

już półroku temu widziałem tę prace na http://www.3dr.org/galeria/galeria.php?user=krzyhhh

a Ty piszesz że to pierwsza finalizacja wip'ka ?

ej.. a widzisz datę postu ? to busiu odkopał pracę na tym forum .

pozdrawiam

Napisano

Oo oż .. dawno to było .. i nie jestem pewien.. ale raczej standardowo irr+qmc .. poznawałem wtedy vraya i pewnie nie wiedziałem, że jest coś takiego jak LC i PM ;)

dajcie spocząc pracy ;) bo nie lubimy staroci tu na górze >]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności