kurt_hectic Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 hi, "stary model, nowa tex :o- progress" oceniajcie na zywo, plz. 1)
Reanimator Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Nie wiem z jak zaj********* drzewa musieliby zrobic te dechy, zeby mogly stanowic cala sciane samodzielnie. Wieksza moglbys dac ta brame. Ogladanie samej tekstury w tym przypadku jest bez sensu
kurt_hectic Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 .... drewna jeszcze nie ruszalem :\ > to sa basic colores ps. wlasnie jest sens... chce aby spece mi na bierzaca mowili co robie nie tak itd...
slayer2004 Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 no fajnie sie prezentuje ten Ghostpainer. Czy w necie jest może tego demo, po maxa 8 ?
kurt_hectic Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Napisano 1 Kwiecień 2006 jak poprawidz dziure na krawedziach?
ledyr Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 zazacz obszar troszeczke ponad dziurami i transform i przeciagnij
Por@szek Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 (sprawdzam czy mi znowu posta nie wywali) Kurt nikt z nas nie jest specem wiec sie nie zdziw jak nikt nie napisze :>
madman1987 Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 nice avatar porasz ;] a co do dziury to no, ledyra sie sluchaj bo dobrze prawi:P
PAINbringer Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 nice avatar porasz ;] (...) To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;)
_michal Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;) bluźnierca :P
Por@szek Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Kupa prawda - to nie dani, to ja swiezo po posilku tylko paparazzi mnie zlapali :] Dobra chlopaki nie robmy Kurtowi off'a i tak jestesmy wredni :]
w!e8 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Jak skończysz tex i model, przyjdź, skonstruuje się odpowiedni shader. Do boju.
Woznkt Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Hie hie fajne bo zróżnicowane. Jedyne co bym się czepnął to roślinka w miejscu gdzie na murze jst cień, to na roślince nie ma ( tak w połowie muru coś niby gzyms jest) A kolejnym razem to daj jakieś ładniejsze zrzuty albo rendery, bo tu jednak mało widać
kurt_hectic Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 roslinke poprawie, jednak dopiero jak mor bedzie cool,,,,sa w innych warstwach...ale i tak chyba wywale ten model...zabardzo mnie stresuje :\. zrobie cos od "0"
bartonfink Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 kurt -> ciagnij to do konca - moje pierwsze wrazenie bylo(apropo ostatniego updatu) bardzo pozytywne. tylko jak pociagniesz to do konca to sie czegos nauczysz :)
madman1987 Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 wychodzi super tex, jako lama w enviromencie powiem wiec tylko tyle, ze podoba sie mapka :) jedziesz dalej
Rekomendowane odpowiedzi