Napisano 29 Marzec 200619 l Nie wiem z jak zaj********* drzewa musieliby zrobic te dechy, zeby mogly stanowic cala sciane samodzielnie. Wieksza moglbys dac ta brame. Ogladanie samej tekstury w tym przypadku jest bez sensu
Napisano 29 Marzec 200619 l Autor .... drewna jeszcze nie ruszalem :\ > to sa basic colores ps. wlasnie jest sens... chce aby spece mi na bierzaca mowili co robie nie tak itd...
Napisano 29 Marzec 200619 l no fajnie sie prezentuje ten Ghostpainer. Czy w necie jest może tego demo, po maxa 8 ?
Napisano 1 Kwiecień 200619 l (sprawdzam czy mi znowu posta nie wywali) Kurt nikt z nas nie jest specem wiec sie nie zdziw jak nikt nie napisze :>
Napisano 2 Kwiecień 200619 l nice avatar porasz ;] a co do dziury to no, ledyra sie sluchaj bo dobrze prawi:P
Napisano 2 Kwiecień 200619 l nice avatar porasz ;] (...) To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;)
Napisano 3 Kwiecień 200619 l To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;) bluźnierca :P
Napisano 3 Kwiecień 200619 l Kupa prawda - to nie dani, to ja swiezo po posilku tylko paparazzi mnie zlapali :] Dobra chlopaki nie robmy Kurtowi off'a i tak jestesmy wredni :]
Napisano 4 Kwiecień 200619 l Jak skończysz tex i model, przyjdź, skonstruuje się odpowiedni shader. Do boju.
Napisano 4 Kwiecień 200619 l Hie hie fajne bo zróżnicowane. Jedyne co bym się czepnął to roślinka w miejscu gdzie na murze jst cień, to na roślince nie ma ( tak w połowie muru coś niby gzyms jest) A kolejnym razem to daj jakieś ładniejsze zrzuty albo rendery, bo tu jednak mało widać
Napisano 4 Kwiecień 200619 l Autor roslinke poprawie, jednak dopiero jak mor bedzie cool,,,,sa w innych warstwach...ale i tak chyba wywale ten model...zabardzo mnie stresuje :\. zrobie cos od "0"
Napisano 4 Kwiecień 200619 l kurt -> ciagnij to do konca - moje pierwsze wrazenie bylo(apropo ostatniego updatu) bardzo pozytywne. tylko jak pociagniesz to do konca to sie czegos nauczysz :)
Napisano 5 Kwiecień 200619 l wychodzi super tex, jako lama w enviromencie powiem wiec tylko tyle, ze podoba sie mapka :) jedziesz dalej