Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem z jak zaj********* drzewa musieliby zrobic te dechy, zeby mogly stanowic cala sciane samodzielnie.

Wieksza moglbys dac ta brame. Ogladanie samej tekstury w tym przypadku jest bez sensu

Napisano
  • Autor

.... drewna jeszcze nie ruszalem :\ > to sa basic colores

ps. wlasnie jest sens... chce aby spece mi na bierzaca mowili co robie nie tak itd...

clipboard022pf.th.jpg

Napisano

(sprawdzam czy mi znowu posta nie wywali) Kurt nikt z nas nie jest specem wiec sie nie zdziw jak nikt nie napisze :>

Napisano
nice avatar porasz ;] (...)

To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;)

Napisano
To Dani Filth - gra jedną z głównych ról w cyklicznej superprodukcji tvp3 - "Teletubisie" ;)

bluźnierca :P

Napisano

Kupa prawda - to nie dani, to ja swiezo po posilku tylko paparazzi mnie zlapali :] Dobra chlopaki nie robmy Kurtowi off'a i tak jestesmy wredni :]

Napisano

Jak skończysz tex i model, przyjdź, skonstruuje się odpowiedni shader.

Do boju.

Napisano

Hie hie fajne bo zróżnicowane. Jedyne co bym się czepnął to roślinka w miejscu gdzie na murze jst cień, to na roślince nie ma ( tak w połowie muru coś niby gzyms jest)

A kolejnym razem to daj jakieś ładniejsze zrzuty albo rendery, bo tu jednak mało widać

Napisano
  • Autor

roslinke poprawie, jednak dopiero jak mor bedzie cool,,,,sa w innych warstwach...ale i tak chyba wywale ten model...zabardzo mnie stresuje :\. zrobie cos od "0"

28hv.th.jpg

Napisano

kurt -> ciagnij to do konca - moje pierwsze wrazenie bylo(apropo ostatniego updatu) bardzo pozytywne. tylko jak pociagniesz to do konca to sie czegos nauczysz :)

Napisano

wychodzi super tex, jako lama w enviromencie powiem wiec tylko tyle, ze podoba sie mapka :) jedziesz dalej