Napisano 3 Kwiecień 200618 l Witam :) Ponieważ istnieje dość spora szansa, że duża część zlotowiczów w Gliwicach: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22822&page=1 pojedzie z naszego wspaniałego miasta, proponuję więc tutaj zgłaszać swoje propozycje transportów i ewentualnego ustawiania się w dniu wyjazdu. kto chętny z wro? jak narazie: tweety Vorek nielot007 razor Barcisz Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200618 l A co to miał by być za transport i wogole jakies wieksze info co do wro, kiedy powrot i takie tam :)
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Ja jestem za tym aby zabrać się ciapągiem :) Jak jedziemy taką ekipą to będzie można sobie zająć przedział i pogadać wspokoju, przekimać. Wolę nie testować gestykulacji o modelowaniu w samochodzie .......a juz tym bardziej kimania, naszego kierowcy w szczególności :P
Napisano 3 Kwiecień 200618 l razor co to ten ciapąg ?? ;) wydaje mi sie ze razor dobrze gada bedzie mozna w spokoju pogada przekimac :) pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Autor teoretycznie: gdyby jechały tylko dwie osoby to Barcisz zaofiarował się podwózką swoim samochodem. praktycznie: zainteresowanie jest większe więc pozostaje ciapong ;) co do czasu odjazdu to trzeba by sprawdzić, ale to dopiero jak się termin ustali. co do powrotu, to myslę, że chyba trzeba by sobie zorganizowac metę w Gliwicach, coby nie jechać na kacu do domu a i w miarę normalnie na imprezie posiedzieć ;) tutaj pytanie: kto zna jakieś baaaaaardzo tanie noclegi w Gliwicach? schroniska czy coś podobnego? BTW: można by pojechać nawet na dwa dni :D Pozdrawiam [++] taki scenariusz: jeslibyśmy pojechali 29 kwietnia o godz 9:00 to wylądowalibyśmy w Gliwicach ok 11:30. jeslibyśmy pojechali 29 kwietnia o godz 10:00 to wylądowalibyśmy w Gliwicach ok 12:30. odjazdy są co godzinę. z Gliwic 30 kwietnia (niedziela): odjazd 03:06 we wro bylibyśmy o 05:25 jeślibyśmy zakłądali, że nie zostajemy na noc i nie jedziemy później rano około 12, bo wtedy odjazd 11:24 we wro bylibyśmy o 13:25 lub odjazd 13:24 we wro bylibyśmy o 15:35 odjazdy też są co godzinę Połączenia więc są całkiem ładne :)
Napisano 3 Kwiecień 200618 l hmmmmm jesli chodzi o 2dni to tak--> nie oplacaloby sie placic za nocleg jak mielibysmy tylko kimac a rano nic nie robic tylko jechac do domu bo szkoda kasy :D w ciapagu tez mozna wygodnie kimac ;) ale jesli np. rano bysmy rozegrali "rewanz" w paintball'a albo cos innego to lepiej zostac bo po co wracac :D bo w sumie i tak jest wolne dluuugi weekend a polaczenie rzeczywiscie bardzo fajnne
Napisano 4 Kwiecień 200618 l yyyy......... zabierzcie troche papirusu i coś do maziania można zrobić mały speed painting w czasie dlugiej drogi :)
Napisano 4 Kwiecień 200618 l możesz wymazać to "chyba" koło mojego nicka ;] Jeżeli w międyczasie coś mi wypadnie to napiszę. Pozdrawiam
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Jadę, jadę jak pisałem mogę autem i zabiorę jeszcze 4 sztuki mogę wziąć laptoka, żadna rewelka ale może się przydać weźcie pod uwagę, że poranny rewanż to następna kasa za paintballa + nocleg + atrakcje czyli lekko stówa jeszcze do przodu
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor termin 29 kwietnia 2006 mecz - godzina 13:30 Pozdrawiamy i czekamy na Was! :) tak więc proponuję wyjechać pociągami o godzinie: zaś zebrać się na dworcu głównym najpóźniej 45 min przed odjazdem pociągu. chvet: wyjdzie ktoś po nas na dworzec? albo gdzie jest punkt kontaktowy i jak tam dojechać :] Pozdrawiam
Napisano 7 Kwiecień 200618 l wyjdzie po was AG na dworzec...ja się na pętli autobusowej pojawię później niż wy :( autobusy wolno jeżdżą mam dwa - 7:15 & 10:51 ....wszystko zależy na którą wy wyjedziecie ...jak na 8 to autobusem o 7 z tychów wyjedziemy ... autobus dojeżdża dokładnie w 1,2h więc mogę być na miejscu 9:35 bądź 12:10...zależy jaki pociąg wybierzecie tak i my się wybierzemy :) jeśli będziemy wcześniej wyjdziemy po was grupą na dworzec..postaramy się mieć plakat :> a jak nie to rozpoznamy tweetiego o ile się nie ogoli :D Pozdrawiam. [ ++ sugeruje abyście wsiedli w ten o 8 :) ] tweet , zarzuć na PM'a swój GSM i będzie kontakt :)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Mnie raczej rozpoznacie przed dworcem wiec nie ma problemu, RA jak d arade to zbierze tych co autobusem jadą (jeszcze nic o tym nie wiem ze ma taką role:P) Cały czas rozglądam sie dla was za ew. noclegiem odrazu mowie ze u mnie raczej nie da rady:( Jakby co moj GSM ma tez chveti i knysha
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Niech ktoś da znak na GG czy chce jechać autem !!!!!! czy nie ma to sensu. i czy stara gwardia z wrocka chce jechać sama czy "leszcze" tez mogą, nie zamierzam się narzucać n siłę!!
Napisano 9 Kwiecień 200618 l Panowie , mam prośbę ...każdy kto się wybiera niech mi wyślę Prywatną Wiadomość z informacją czy jedzie ...ponieważ nie chciałbym aby się okazało że za mało sprzętu przywieziono na miejsce...żeby się do 20 kwietnia wyrobić z tymi PM'ami. Pozdrawiam.
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor panowie z wrocławia! kto jeszcze jedzie? bo jak na razie są: tweety Vorek nielot007 razor Barcisz i chyba hcpiter Junior proponuję wyjechac pociągiem o 8:15 (zajedziemy na 10:18). tak więc spotkanie organizacyjne ustawiam na 7:30 na dworcu pod Tablicą Odjzadów na głównej hali. cena biltetu normalnego KL2: 35zł (chyba tylko w jedną stronę), więc na dojazd zabierzcie ze 70zł plus na kulki ze 70zł plus na piwo około 20zł. prosiłbym też chętnych na wyjazd o potwierdzenie swojego udziału w tym wątku. z tymi osobami będę kontaktował się na GG, albo słał PM'ka. pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200618 l czli jednym slowem piszac duuuzo kasy pojdzie sie jeb*** :D czyli tak 70(naboje ;))+70(bilety :()+20(plyny poprawiajace celnosc)+60(za wstep) ?? =220 :( i skad ja wezme tyle kasy :D pozdro
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor nielot: mama? ciocia? Fundusz Emerytalny? Okręgowa Kasa Zapomogowa Dla Górników Emerytów? :D jak sie nie pojawisz to lepiej, żebym nie wiedział n aktórej ulicy mieszkasz!
Napisano 10 Kwiecień 200618 l hehe chyba jednak skorzystam z funduszu emer. :D na dzien dzisiejszy jestem ale nie wiadomo co jeszcze wyjdzie.... nie moge przepuscic takiej okazji aby postrzelac do ktv :D i innich swietnych grafikow ;) wkoncu taka okazja czesto sie nie zdarza....... narazie nie ma przeszkod abym nie jechal wiec bojcie sie mojego precyzyjnego oka bo bede strzelal w sam srodek czola (tak zwany headshot) :D pozdro
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor hehe. czyli wychodzi że gramy mecza: KTV ver. CGWroTEAM. oj będzie się działo :D :D BTW: pamietajcie, że chyba trzeba będzie wziąść jakieś ciuchy na zmianę, coby nie jechać w pociągu ubabranym farbami :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Pamiętajcie że NIE TRZEBA wziąść ciuchów na zmianę prócz sportowych spodni bo dostaje się kombinezon moro. + jeszcze PikSar z wami jedzie :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor oki. magic chveti rozwiał wszelkie wątpliwości ;) sorki pikSar. oczywiście jesteś na liście :) czyli z wro jadą: tweety Vorek nielot007 razor Barcisz PikSar i chyba hcpiter Junior pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Sorry chłopaki ale my nie damy rady przyjechac :/ jedynie co to od 24 Kwietnia na kilka dni bede we Wrocku :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l czli jednym slowem piszac duuuzo kasy pojdzie sie jeb*** :D czyli tak 70(naboje ;))+70(bilety :()+20(plyny poprawiajace celnosc)+60(za wstep) ?? =220 :( i skad ja wezme tyle kasy :D pozdro ekhm...60 ( wstep + naboje + sprzet) :D hcpiter - szkoda :(
Napisano 10 Kwiecień 200618 l chveti i nielot jak bedzie taki zlot w lato- wakacje to sie pisze teraz troszke za pozno sie zorientowałem :D
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Autor . Pozostało 16 dni do meetingu w Gliwicach. Pozostało 16 dni do meetingu w Gliwicach. Pozostało 16 dni do meetingu w Gliwicach. Pozostało 16 dni do meetingu w Gliwicach. . :)
Napisano 15 Kwiecień 200618 l co do pociągu - studenci mają jakieś zniżki, prawda? ile to może być %? co do kosztów paintballa - mialem 2 sprzeczne ze sobą informacje. gdzies tu czytalem to kosztuje 70zł plus koszt kulek (też dużo), a chveti mi napisał że "60zł ( strój + marker + 200 kulek)".
Napisano 15 Kwiecień 200618 l 60zł ( strój + marker + 200 kulek) + 70zł (2 bilety pkp) .....z tego co wiem to studentów obowiązywała zniżka jak z niższych szkół - 50% ale nie wiem czy tak dalej jest...
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Panowie tweety się obija więc proszę Was byście zajrzeli do kasy biletowej pkp , najlepiej każdy sam bo innaczej nikt nie pójdzie i zobaczyli cenę biletów i godzinę na jaką przyjedziecie i na jaką sie umówicie na dworcu (Najepiej napisali to wszystko tutaj)..ponieważ widzę że macie kompletny brak kontaktu między Wrocławiakami :P JEDZIE WAS CONAJMNIEJ 8 Barcisz (+3 friends) + tweety + nielot007 + pikSar + Vorek + mkk3a więc wypadałoby się umówić(...) CZEKAM NA ODZEW. Pozdrawiam.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor bla bla bla :P kto mówi, że nie idę? będę tam jutro z aparatem więc zapytam :P co do wstepnych moich kalkulacji wychodzi że na przejazd w obie strony wydamy od 40 do 75 zł jadąc ciapongiem o 9:00 z dworca Głównego. poza tym umówić się umówimy, jak tylko będziemy wiedzieć za ile są bilety, czyli jutro. Nie denerwuj się misiu :] [++] pociąg ma odjazd o godzinie 9:00 z Dworca Głównego. dlaczego akurat o 9? Dlatego, że ten o 8:00 to TLK (Tanie Linie Kolejowe) i należy wczęsniej zarezerwować bilety (dopłacić za rezerw.). Pociąg o 9:00 jest tańszy zaś cena biletu normalnego wynosi 32zł (w jedną stronę), zaś dla uczniów i studentów posiadających aktualną legitymację szkolną lub studencką transport jest tańszy o 37% czyli 20,2zł (Dz. U. z 2002 r., Nr 175, poz. 1440 z późn. zm.)[/i]] 3. dzieci i młodzież, uczęszczająca do szkoły (dotyczy to również obowiązkowego rocznego przygotowania przedszkolnego) nie dłużej niż do ukończenia 24 roku życia (studenci do ukończenia 26 lat) - mają prawo do 49% ulgi w pociągach osobowych i pospiesznych oraz w autobusach PKS w komunikacji zwykłej i przyspieszonej, na podstawie biletów imiennych miesięcznych . Jeśli kupuje się bilet jednorazowy przysługuje ulga 37% w przypadku przejazdów pociągami osobowymi, pospiesznymi i ekspresowymi. Do ulg uprawnia: zaświadczenie o spełnianiu obowiązkowego rocznego przygotowania przedszkolnego, legitymacja szkolna lub studencka wraz z dowodem osobistym albo innym dokumentem umożliwiającym stwierdzenie wieku jeśli nie jest on określony w legitymacjach. Powyższa grupa nie ma żadnej ulgi przy zakupie biletów jednorazowych w komunikacji autobusowej. Nie zapomnijcie więc legitymacji!
Napisano 21 Kwiecień 200618 l mkk3a - ja przy kontroli miałem nie podbitą ...ale spojrzał na zdjęcie i się zapytał czy jeszcze do budy chodze i gdzie (żeby ściem nie było).. tweety - ja się nie denerwuje ale tak patrzę to słabo zorganizowani jesteście ;P
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor ja się nie denerwuje ale tak patrzę to słabo zorganizowani jesteście ;P hmmm... a już cztery zloty za nami i każdy w coraz większym gronie ;P mkk3a: lepiej podbij. nigdy nie wiadomo co takiemu kanarowi PKP strzeli do głowy. panowie Barcisz, nielot007, pikSar, Vorek i mkk3a spotykamy się: 29 kwietnia 2006 godzina: 8:00 miejsce: główna Hala pod Tablicą Odjazdów bilety: dokładne wytyczne napiszę jutro jak tylko wrócę z Dworca (wieczorkiem ok 19:00) Pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200618 l No wiedziałem ....prosta prowokacja a tu taki efekt ; > ..super tweety. :)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l panowie ja nie jade pkp, jestem za wygodny i wioze dupe autem :) / tak jakos wyszlo ;D / spotkamy sie w gliwicach chyba ze mi uklad kierowniczy siadzie i wyladuje gdzies w rowie / :)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l hmmm... a już cztery zloty za nami i każdy w coraz większym gronie ;P 1) piec zlotów 2) na piątym była mniejsza frekwencja :( co do legitymacji, to w 3 klasie LO sie skapnalem, ze przez całą drugą klase mialem nie podpitą legimke, bo jakos zapomniałem :] czemu tak wczesnie - o 8?!?!!? to dopiero noc sie konczy o tej godzinie :/
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor Barcisz: łeee... alienujesz się :P mkk3a: bo późniejszym pociągiem możemy się nie wyrobić na spotkanie. odjazd jest o 9:00 zaś w Gliwicach wylądujemy o 11 :] Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor panowie nielot007, pikSar, Vorek i mkk3a: data: 29 kwietnia 2006 godzina: 8:00 miejsce: główna Hala pod Tablicą Odjazdów bilety: radzę zakupić wcześniej coby uniknąć stania w kolejce 5 min przed odjazdem pociągu ;) cena to ok 30zł w jedną stronę! pociąg: odjeżdza z Wrocławia Głównego do Gliwic o godzinie 9:00 i na ten pociąg kupujcie bilety ;) Barcisz: weź przestań! jedziemy ciapongiem - więcej luzu będziesz miał ;) :D a i na paliwie i oponach zaoszczędzisz :] poza tym o wiele większe prawdopodobieństwo jest zginięcia w wypadku samochodowym niż kolejowym :> Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200618 l koordynaty przyjęte, cel wprowadzony do pamięci, potwierdzono obecność ;]
Napisano 22 Kwiecień 200618 l 1) po jakiego grzyba mamy sie tam spotkać o 8 skoro odjazd jest o 9? 2) te ~30zł to bez zadnych zniżek?
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor 1) żebyś nie pluł sobie w brodę kiedy zaśpisz, albo wpadniesz w nikczemne sidła wszechobecnego korku ulicznego. ostatecznie możemy się spotkać o 8:30, ale te 30 min w jedną czy w drugą stronę to własciwie żadna róznica jeśli chodzi o porę wstawania :> 2) te 30zł to bez zniżek :D dla uczniów i studentów obowiązuje 37% zniżki, ale nie chciało mi się liczyć :] ogólnie wyjdzie z jakieś 40-50zł za cały transport (w obie strony) Vorek: jeeea! tekken albo motocykle rox :D :D A na serio to myślałem, żeby zjeść przed wyjazdem jakieś śniadanko w jakimś barze bo znając mnie wylecę w ostatnie chwili z domu na głodniaka, stąd ta ósma godzina :] Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Komarkiem chyba - 'orzecha' na glowe i jak Ci dwaj kolesie z 'Glupi i glupszy' hehe ;]
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Barcisz: weź przestań! jedziemy ciapongiem - więcej luzu będziesz miał ;) :D a i na paliwie i oponach zaoszczędzisz :] poza tym o wiele większe prawdopodobieństwo jest zginięcia w wypadku samochodowym niż kolejowym :> Pozdrawiam hehe tos chlopaka pocieszyl ;) pamietam czasy jak sie scigalem na motorze w takim salonie ehhhh to byly czasy :D czyli o 8:00 czy 8:30?? a tak wogole to ja was poznam??(bo jak mniemam wy sie wszyscy juz znacie) obym do jakies innej grupy nie poszedl, jeszcze mnie gdzeis wywioza i cos zrobia ;) pozdro