Napisano 23 Kwiecień 200618 l EE... Vorkowi przesłałem projekt plakatu więc może wydrukuje i będzie z nim stał :P ?
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Witam!! ok wiec bede wypatrywal plakatu :) to o ktorej zbiorka?? 8:00 czy 8:30?? pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Autor ja będę już o ósmej ale ostateczny termin to o ósmej trzydzieści pod Tablicą Odjazdów. pamietajcie, że należy kupić wcześniej bilety ale jeśli ktos chce kupić bilet tego samego ranka (w dniu wyjazdu) to radzę przybyć już o ósmej bo mogą być spore kolejki :] lepiej postać trochę na dwrocu niż biegać z wywiesoznym jęzorem za pociągiem, albo się spóznić ;) pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200618 l czyli co ja mam powiedzec tej milej pani w okienku? ze chce bilet na 29.04 do gliwic, godz.9:00. dostane juz wtedy dobry bilet czy cos jeszcze musze uściślic?
Napisano 24 Kwiecień 200618 l musisz dac w lape(i to duzo) :D inaczej nie da hehe chyba da juz dobry , bo ja wiem w sumie to ja juz chyba z trzy lata nie jezdzilem pociagiem :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l czyli co ja mam powiedzec tej milej pani w okienku? 'Ej niuńka skrecaj mi tu bilecik do Gliwic, ale i to juz. Z kumplami jedziemy pif-pafy porobic' xDDD
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Autor noo... muisz jeszcze powiedzieć, że chcesz jechać klasą "max3d.pl" i że zamawiasz kawior o 9:45 do przedziału :D a na serio: mkk3a: dzień dobry Pani. baba w okienku: obry.czego?? mkk3a: poproszę bilet na pociąg do Gliwic odjeżdzający 29.04.2006 o 9 baba w okienku: moment!! jem tera! [5minut pózniej] baba w okienku: niech trzyma i niech nie zgubi bo drugiego nie dam! mkk3a: ave baba w okienku: nara, nastepny! tak mniej więcej. dialog może się nieco róznić w zależności od wieku i wyznania baby z okienka: :D:D [++] aha: mów, że ulgowy!! bo tak to normalnego dostaniesz i 30 zł za bilet zabulisz :]
Napisano 24 Kwiecień 200618 l 'Ej niuńka skrecaj mi tu bilecik do Gliwic, ale i to juz. Z kumplami jedziemy pif-pafy porobic' xDDD buahahahaha :D tweety-->5min?? szybko je, chyba to tylko przekaska :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l [++] aha: mów, że ulgowy!! bo tak to normalnego dostaniesz i 30 zł za bilet zabulisz :] Hehe dobrze ze przypomniales - musze znalezc swoja legitymacje szkolna. Tiaaa tylko gdzie ona byla?! xD
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor data: 29 kwietnia 2006 godzina: 8:00 (najpóźniej 8:30) miejsce: główna Hala pod Tablicą Odjazdów bilety: radzę zakupić wcześniej coby uniknąć stania w kolejce 5 min przed odjazdem pociągu ;) cena to ok 30zł w jedną stronę! pociąg: odjeżdza z Wrocławia Głównego do Gliwic o godzinie 9:00 i na ten pociąg kupujcie bilety ;) remember: 4DNIdoZLOTU* Pozdrawiam [++] rowr słyszałem, że też jedziesz :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l pogrzalo was z tymi cenami ja placilem do krakowa ostatnio 26 zl w jedna strone:) a tam sie przez gliwice jedze no nie????
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor rowr: read this: cena to ok 30zł w jedną stronę ja placilem do krakowa ostatnio 26 zl w jedna strone to prawie to samo zią :] no to jedziesz czy nie??
Napisano 25 Kwiecień 200618 l rowr: read this: to prawie to samo zią :] no to jedziesz czy nie?? haha taaa ale 2h sobie dluzej w ciopongu posiedzialem :D ehehe ee no chyba nie bo bylem w zeszlym tygodniu w kraku i plynnosc finansowa stracilem na dobre :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l wpisujcie kto jedzie ciapągiem, bo jak do 4 sztuk to może brykniemy autem taniej i wygodniej bo mozna wrócić kiedy sie chce
Napisano 25 Kwiecień 200618 l bilet mam kupic tylko do Gliwic? a jak bedzie z powrotem do Wrocka? juz nie wrocisz ;) pikSar--> chyba wiecej niz cztery... chyba :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l No.... Tweety Vorek Nielot007 Mkk3a Barcisz (+ kumple ) - auto pikSar - auto Chyba akurat 4 :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l hehe no racja 4 osoby :) mi tam w sumie wszystko jedno czym wazne zeby swzybko bo nie lubie dluuugich podrozy :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor hmm... jeślibyśmy mieli wracać z Gliwiwc to w gre wchodzą tylko dwa ciapongi: 19:24 - pospieszny taki sam jakim jechaliśmy 00:21 - pospieszny taki sam jakim jechaliśmy inne pociągi to są nowe TLK czyli obowiązuje tam wcześniejsza rezerwacja. ale mysle, że jak zwiniemy się pociągiem o 19:24 to chyba nic się nie stanie :) Pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200618 l tweety - jak tam chcecie ale jak potrzymacie do tej w poł pierwszej to sie nic nie stanie:P
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Stanie sie - uszczupla sie zapasy zlotego napoju zwanego piwem w pubie, w ktorym z dzielna druzyna zasiedziem po calodniowych ciezkich bojach na polu chwaly ;>
Napisano 25 Kwiecień 200618 l knysha--> hehe az tak to nie ale niedobrze mi sie robi jak mam jechac autobusem(pks'em) takim co smierdzi tzw spaliny blech :D a tak wogole to u nich jest gdzie kupic bilet na pociag?? ;) hehe pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200618 l hehe ja zobacze jak bede mial kase to pojade bo bilet ulgowy 21 zl w jedna strone jakos...a jak nie to przyjde wam pomachac na dworzec :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l rowr - postaw obiad jakiemus kierowcy i poskamlaj o to by Cie przetransortował:P No Barcisz:P nie badź taki przygarnij rowra:D
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor rowr: dasz rade. to będzie jedyna niepowtarzalna okazja, żeby strzelić mi w tyłek :D :D 40zł na bilety+60zł na kuleczki+ 20 na liptona i po sprawie :) wiem, że znasz różne sposoby na zdobycie kasy: :D Pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Panowie, z przykrością muszę stwierdzić że odpadam tym razem :/ Parę spraw się nałożyło na siebie i niestety nie mogę jechać, co tu dużo gadać, gł. z powodów finansowych...Ale będę duchem z Wami ;] Następnym razem jak już się moja sytuacja trochę bardziej ustabilizuje to napewno mnie nie zabraknie :) Pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor no wiesz co... :( kurde! to ja zdzieram kase z wypłaty, charuje po godzinach, a ty co? ech... nie daruje ci tego. zostaniesz publicznie wychłostany gumowym kurczakiem :D :D [++] co z tą propozycja Piksar'a?? w sumie to zmieścimy się do autka a i taniej powinno wyjść. czekam dzisiaj do wieczora na odpowiedzi. bo jutro po południu planuję kupić bilet PKP.
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Vorek Jak Cię dorwę to Cię zabije , sklonuje trupa i zabije jeszcze raz.
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Witam!! vorek-->jak mogles :( tweety--> mi tam w sumie obojetnie czym samocodem napewno lepiej bo taniej szybciej nie jestesmy uzaleznieni od czsu(pociag) i wszedzie dojedziemy :) pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor 3DNIdoZLOTU* a więc dwie osoby są chętne na jazdę samochodem. jeśli mkk3a i (głównie) piksar się zgodzą to możemy jechać by car. rowr: jak się na to zapatrujesz? w trójkę z tyłu się zmieścice (ja siedzę z przodu :D) Pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l hm... szczerze mowiąc, nie zachwyca mnie perspektywa jazdy samochodem... no nie wiem... jeszcze pomysle... :/
Napisano 26 Kwiecień 200618 l car trip - advantages : 1. wygodny dojazd bez kontaktu ze spoconym społeczeństwem 2. łatwe przemieszczanie centrum-knajpa-poligon-knajpa-knajpa-wrocek 3. mozliwosc bezpiecznego schowania rzeczy, aparatów (Wy), laptopa (ja), ciuchów, dokumentów itd. 4. powrót o dowolnej godzinie 5. dużo mniejszy koszt - auto na gaz - wyjdzie po 10zł odpada opłata za autobus 6. w razie wątpliwości patrz pkt 1-5 pociąg zalety : nie stwierdzono, dodatkowo od 1 kwietnia nie wolno pić w pociągu, mandat 200PLN
Napisano 26 Kwiecień 200618 l (ja siedzę z przodu :D) nie nie tak to my sie bawic nie bedziemy :D bedzie losowanie ;) mkk3a wiem ze troche nie wygodnie ale jakos sie znieczulisz i dojedziesz ;P pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor nielot: to będzie krwawy pojedynek :D :D mkk3a: podejmij jakąś decyzję. jeśli nie możesz autkiem to spoko: jedziemy ciapongiem zaś ja jutro skikam po bilet. ale jeśli możesz jechać samochodem to zrobisz mi wielką przysługę bo jutro zamiast na PKP pojadę sobie do pewnej dziewczyny na Zakrzewie i "poglądam" ;) z nią jakieś filmy na DVD :D :D ufam, że wybierzesz lepszą dla mie opcję!!! :D ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l no niestety nie moge autem, z przyczyn ode mnie niezależnych (siła wyższa)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l jakich jesli mozna wiedziec?? :) tweety--> ty jutro idziesz juz kupic bilet?? a w sobote rano beda chyba jeszcze?? :D bo nie chce mi sie specjalnie isc na dworzec ;) ps. ta jasne pooglac ale chyba nie film ;)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l mam nadzieje ze to nie strach przed nieznanym kierowcą, prawko mam od 9 lat i 60 % znizki na OC - to o czymś świadczy
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor no więc już nie "pooglądam" sobie filmu :( no nic. w sobotę rano nie ma sensu dlatego, że to będzie początek długiego weekendu więc będą giga-mega-super-kolejki. wolę postać trochę w czwartek niż kupować w nerwach bilet 5min przed odjazdem pociągu :] a zatem umwaiamy się o 8:00 (ew. 8:30 dal tych co będą mieli zawczasu kupione bilety) na dworcu pod Tablicą Odjzadów. Pozdrawiam
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Autor uwaga! achtung! wnimanie! ponieważ mkk3a ma status GG: ała... ale sie zle czuje :(( //szpital (?) apeluję o wstrzymanie się z kupnem biletów na pociąg do soboty. jeśli mkk3a nie wyrobi ze zdrowiem to pojedziemy samochodem. zaś jeśli mkk3a poczuje się lepiej i pojedzie z nami to kupimy bilety w sobotę (ale wtedy bądźcie przed ósmą!!) i pojedziemy pociągiem. jeśli do godziny 19:00 w piątek nie dostaniemy odpowiedzi od mkk3a zakładamy, że nie jedzie i pakujemy się do bryki Piksar'a. Pozdrawiam
Napisano 27 Kwiecień 200618 l oki, moze troche faktycznie przesadziłem z tym opisem na gg, ale było pewnie podejrzenie, ze cos z wyrostkiem mam juz sie czuje w miare OK i z kazdą minuta poprawia mi sie samopoczucie, wiec spokojnie. choc niewykluczone ze pojutrze też obudze sie o 4 w nocy ze strasznym bólem, ale to by musiał być straszny pech. to kiedy idziecie po bilety? moze jeszcze jakos spotkamy sie dziś/jutro na dworcu? :) (bo szczerze mowiąc wole teraz stracić nawet 2h aby sie wybrać na dworzec, ale za to w sobote pospie te 30 minut dłuzej)