Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

my Ciebie juz rozpoznamy - chyba ze w avatarze to nie Twoja fotka :P

• Odpowiedzi 130
  • Wyświetleń 10,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

EE... Vorkowi przesłałem projekt plakatu więc może wydrukuje i będzie z nim stał :P ?

Napisano
  • Autor

ja będę już o ósmej ale ostateczny termin to o ósmej trzydzieści pod Tablicą Odjazdów.

pamietajcie, że należy kupić wcześniej bilety ale jeśli ktos chce kupić bilet tego samego ranka (w dniu wyjazdu) to radzę przybyć już o ósmej bo mogą być spore kolejki :]

lepiej postać trochę na dwrocu niż biegać z wywiesoznym jęzorem za pociągiem, albo się spóznić ;)

pozdrawiam

Napisano

czyli co ja mam powiedzec tej milej pani w okienku? ze chce bilet na 29.04 do gliwic, godz.9:00.

dostane juz wtedy dobry bilet czy cos jeszcze musze uściślic?

Napisano

musisz dac w lape(i to duzo) :D inaczej nie da hehe

chyba da juz dobry , bo ja wiem w sumie to ja juz chyba z trzy lata nie jezdzilem pociagiem :)

Napisano
czyli co ja mam powiedzec tej milej pani w okienku?

'Ej niuńka skrecaj mi tu bilecik do Gliwic, ale i to juz. Z kumplami jedziemy pif-pafy porobic' xDDD

Napisano
  • Autor

noo... muisz jeszcze powiedzieć, że chcesz jechać klasą "max3d.pl" i że zamawiasz kawior o 9:45 do przedziału :D

a na serio:

mkk3a: dzień dobry Pani.

baba w okienku: obry.czego??

mkk3a: poproszę bilet na pociąg do Gliwic odjeżdzający 29.04.2006 o 9

baba w okienku: moment!! jem tera!

[5minut pózniej]

baba w okienku: niech trzyma i niech nie zgubi bo drugiego nie dam!

mkk3a: ave

baba w okienku: nara, nastepny!

tak mniej więcej. dialog może się nieco róznić w zależności od wieku i wyznania baby z okienka:

:D:D

[++]

aha: mów, że ulgowy!! bo tak to normalnego dostaniesz i 30 zł za bilet zabulisz :]

Napisano
'Ej niuńka skrecaj mi tu bilecik do Gliwic, ale i to juz. Z kumplami jedziemy pif-pafy porobic' xDDD

buahahahaha :D

tweety-->5min?? szybko je, chyba to tylko przekaska :)

Napisano
[++]

aha: mów, że ulgowy!! bo tak to normalnego dostaniesz i 30 zł za bilet zabulisz :]

Hehe dobrze ze przypomniales - musze znalezc swoja legitymacje szkolna. Tiaaa tylko gdzie ona byla?! xD

Napisano
  • Autor

data: 29 kwietnia 2006

godzina: 8:00 (najpóźniej 8:30)

miejsce: główna Hala pod Tablicą Odjazdów

bilety: radzę zakupić wcześniej coby uniknąć stania w kolejce 5 min przed odjazdem pociągu ;) cena to ok 30zł w jedną stronę!

pociąg:

odjeżdza z Wrocławia Głównego do Gliwic o godzinie 9:00 i na ten pociąg kupujcie bilety ;)

remember:

4DNIdoZLOTU*

Pozdrawiam

[++]

rowr słyszałem, że też jedziesz :D

Napisano

pogrzalo was z tymi cenami ja placilem do krakowa ostatnio 26 zl w jedna strone:) a tam sie przez gliwice jedze no nie????

Napisano
  • Autor

rowr: read this:

cena to ok 30zł w jedną stronę

ja placilem do krakowa ostatnio 26 zl w jedna strone

to prawie to samo zią :]

no to jedziesz czy nie??

Napisano
rowr: read this:

to prawie to samo zią :]

no to jedziesz czy nie??

haha taaa ale 2h sobie dluzej w ciopongu posiedzialem :D ehehe ee no chyba nie bo bylem w zeszlym tygodniu w kraku i plynnosc finansowa stracilem na dobre :D

Napisano

wpisujcie kto jedzie ciapągiem, bo jak do 4 sztuk to może brykniemy autem

taniej i wygodniej bo mozna wrócić kiedy sie chce

Napisano

bilet mam kupic tylko do Gliwic? a jak bedzie z powrotem do Wrocka?

Napisano
bilet mam kupic tylko do Gliwic? a jak bedzie z powrotem do Wrocka?

juz nie wrocisz ;)

pikSar--> chyba wiecej niz cztery... chyba :)

Napisano

No....

Tweety

Vorek

Nielot007

Mkk3a

Barcisz (+ kumple ) - auto

pikSar - auto

Chyba akurat 4 :D

Napisano

hehe no racja 4 osoby :) mi tam w sumie wszystko jedno czym wazne zeby swzybko bo nie lubie dluuugich podrozy :)

Napisano
  • Autor

hmm... jeślibyśmy mieli wracać z Gliwiwc to w gre wchodzą tylko dwa ciapongi:

19:24 - pospieszny taki sam jakim jechaliśmy

00:21 - pospieszny taki sam jakim jechaliśmy

inne pociągi to są nowe TLK czyli obowiązuje tam wcześniejsza rezerwacja.

ale mysle, że jak zwiniemy się pociągiem o 19:24 to chyba nic się nie stanie :)

Pozdrawiam

Napisano

Stanie sie - uszczupla sie zapasy zlotego napoju zwanego piwem w pubie, w ktorym z dzielna druzyna zasiedziem po calodniowych ciezkich bojach na polu chwaly ;>

Napisano

knysha--> hehe az tak to nie ale niedobrze mi sie robi jak mam jechac autobusem(pks'em) takim co smierdzi tzw spaliny blech :D

a tak wogole to u nich jest gdzie kupic bilet na pociag?? ;) hehe

pozdro

Napisano

hehe ja zobacze jak bede mial kase to pojade bo bilet ulgowy 21 zl w jedna strone jakos...a jak nie to przyjde wam pomachac na dworzec :D

Napisano

rowr - postaw obiad jakiemus kierowcy i poskamlaj o to by Cie przetransortował:P

No Barcisz:P nie badź taki przygarnij rowra:D

Napisano
  • Autor

rowr: dasz rade. to będzie jedyna niepowtarzalna okazja, żeby strzelić mi w tyłek :D :D

40zł na bilety+60zł na kuleczki+ 20 na liptona i po sprawie :)

wiem, że znasz różne sposoby na zdobycie kasy:

496.jpg

:D

Pozdrawiam

Napisano

Panowie, z przykrością muszę stwierdzić że odpadam tym razem :/ Parę spraw się nałożyło na siebie i niestety nie mogę jechać, co tu dużo gadać, gł. z powodów finansowych...Ale będę duchem z Wami ;] Następnym razem jak już się moja sytuacja trochę bardziej ustabilizuje to napewno mnie nie zabraknie :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no wiesz co... :( kurde! to ja zdzieram kase z wypłaty, charuje po godzinach, a ty co? ech... nie daruje ci tego. zostaniesz publicznie wychłostany gumowym kurczakiem :D :D

[++]

co z tą propozycja Piksar'a?? w sumie to zmieścimy się do autka a i taniej powinno wyjść.

czekam dzisiaj do wieczora na odpowiedzi. bo jutro po południu planuję kupić bilet PKP.

Napisano

Vorek Jak Cię dorwę to Cię zabije , sklonuje trupa i zabije jeszcze raz.

Napisano

Witam!!

vorek-->jak mogles :(

tweety--> mi tam w sumie obojetnie czym samocodem napewno lepiej bo taniej szybciej nie jestesmy uzaleznieni od czsu(pociag) i wszedzie dojedziemy :)

pozdro

Napisano
  • Autor

3DNIdoZLOTU*

a więc dwie osoby są chętne na jazdę samochodem. jeśli mkk3a i (głównie) piksar się zgodzą to możemy jechać by car.

rowr: jak się na to zapatrujesz? w trójkę z tyłu się zmieścice (ja siedzę z przodu :D)

Pozdrawiam

Napisano

hm... szczerze mowiąc, nie zachwyca mnie perspektywa jazdy samochodem... no nie wiem... jeszcze pomysle... :/

Napisano

car trip - advantages :

1. wygodny dojazd bez kontaktu ze spoconym społeczeństwem

2. łatwe przemieszczanie centrum-knajpa-poligon-knajpa-knajpa-wrocek

3. mozliwosc bezpiecznego schowania rzeczy, aparatów (Wy), laptopa (ja), ciuchów, dokumentów itd.

4. powrót o dowolnej godzinie

5. dużo mniejszy koszt - auto na gaz - wyjdzie po 10zł odpada opłata za autobus

6. w razie wątpliwości patrz pkt 1-5

pociąg zalety :

nie stwierdzono, dodatkowo od 1 kwietnia nie wolno pić w pociągu, mandat 200PLN

Napisano

(ja siedzę z przodu :D)

nie nie tak to my sie bawic nie bedziemy :D bedzie losowanie ;)

mkk3a wiem ze troche nie wygodnie ale jakos sie znieczulisz i dojedziesz ;P

pozdro

Napisano
  • Autor

nielot: to będzie krwawy pojedynek :D :D

mkk3a: podejmij jakąś decyzję.

jeśli nie możesz autkiem to spoko: jedziemy ciapongiem zaś ja jutro skikam po bilet.

ale jeśli możesz jechać samochodem to zrobisz mi wielką przysługę bo jutro zamiast na PKP pojadę sobie do pewnej dziewczyny na Zakrzewie i "poglądam" ;) z nią jakieś filmy na DVD :D :D

ufam, że wybierzesz lepszą dla mie opcję!!! :D ;)

Pozdrawiam

Napisano

no niestety nie moge autem, z przyczyn ode mnie niezależnych (siła wyższa)

Napisano

jakich jesli mozna wiedziec?? :)

tweety--> ty jutro idziesz juz kupic bilet?? a w sobote rano beda chyba jeszcze?? :D bo nie chce mi sie specjalnie isc na dworzec ;)

ps. ta jasne pooglac ale chyba nie film ;)

Napisano

mam nadzieje ze to nie strach przed nieznanym kierowcą,

prawko mam od 9 lat i 60 % znizki na OC - to o czymś świadczy

Napisano
  • Autor

no więc już nie "pooglądam" sobie filmu :(

no nic. w sobotę rano nie ma sensu dlatego, że to będzie początek długiego weekendu więc będą giga-mega-super-kolejki.

wolę postać trochę w czwartek niż kupować w nerwach bilet 5min przed odjazdem pociągu :]

a zatem umwaiamy się o 8:00 (ew. 8:30 dal tych co będą mieli zawczasu kupione bilety) na dworcu pod Tablicą Odjzadów.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

uwaga! achtung! wnimanie!

ponieważ mkk3a ma status GG:

ała... ale sie zle czuje :(( //szpital (?)

apeluję o wstrzymanie się z kupnem biletów na pociąg do soboty.

jeśli mkk3a nie wyrobi ze zdrowiem to pojedziemy samochodem.

zaś jeśli mkk3a poczuje się lepiej i pojedzie z nami to kupimy bilety w sobotę (ale wtedy bądźcie przed ósmą!!) i pojedziemy pociągiem.

jeśli do godziny 19:00 w piątek nie dostaniemy odpowiedzi od mkk3a zakładamy, że nie jedzie i pakujemy się do bryki Piksar'a.

Pozdrawiam

Napisano

oki, moze troche faktycznie przesadziłem z tym opisem na gg, ale było pewnie podejrzenie, ze cos z wyrostkiem mam

juz sie czuje w miare OK i z kazdą minuta poprawia mi sie samopoczucie, wiec spokojnie. choc niewykluczone ze pojutrze też obudze sie o 4 w nocy ze strasznym bólem, ale to by musiał być straszny pech.

to kiedy idziecie po bilety? moze jeszcze jakos spotkamy sie dziś/jutro na dworcu? :)

(bo szczerze mowiąc wole teraz stracić nawet 2h aby sie wybrać na dworzec, ale za to w sobote pospie te 30 minut dłuzej)