maverick sheep Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych... nie wiem czy jestem na tyle kompetentna osoba zebyorganizowac zloty, zjazdy, najazy, dojazdy ale czy ktos bylby zainteresowany meetingiem (sory za wyraz ale ponoc wiecej ludzi sie lapie na obcojezyczne slogany :D ) w krakowie ? jesli by sie znalazlo paru szalencow to jakies daty godziny, propozycje knajp... zreszta w koncu to sa wolne dyskuje to piszcie co chcecie :D >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> propzycja koloejnego spotkania - ostatni post 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 może tam gdzie ostatnio?? zaczarowany ogród na placu żydowskim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 hehe nie bylem ostatnio ale mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 ja się piszę :) najlepiej w tygodniu - czwartek wieczorem byłby w moim przypadku optymalny :) Mam nadzieję, że tym razem nie wyskoczy mi nage jakiś problem!! :) PS> Ten tydzień odpada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 przyszly czwartek jak dla mnie ok ... tylko cos malo zaciekawionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 He he i o czym mielibyśmy gadac ;P. Że wiosna przyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 nie mam pojecia o czym bysmy rozmawiali :D czeba bedzie stworzyc nowy watek na forum "o czym sie rozmawia na spotkaniach ":D ale w sumie zgaduje ze najczesciej poruszanym tematem jest grafika, swoja droga ciekawe czemu ?:P ale mysle ze mogli bysmy zrobic liste tematow, kazdy by sie zglasal jaki chce opracowac + bibliografia eventualnie jakas prezentacja na podkladkach od piwa i takie male sypozjum naukowe mozna by bylo zrobic :D eh czlowiek to jednak ma cos z geniusza :D nio a wracajac jeszcze do tematow to mysle ze nie bylo by takiej tragedju tzn przez pierwsze 30min/2 piwa bylo by -czesc jaki program uzywasz -czesc "*" a ty -no ja tez a potem zeszli bysmy na temat niuń.. jakby i on sie nam znudzi to zaczelibysmy rozmawiac o malarstwie Moneta albo o murze chinskim, nastepnym watkiem byl by zapewne twoje upodobania polityczne i dla czego wybralbys na zblizajacych sie wyborac samoobrone... po politycy (czyli tak 3-4 piwa) zazwyczaj nastepuja tematy zwiazane z wiara tu mysle spokojnie moglibysmy je zastapic "najlepszy render wedlug ciebie i dla czego jest to v-ray" potem jakby juz wystapilo obrazenie sie wszyscy na wszystkich wymiana meskich zdan (5-6 piwo) zaczoly by sie wolne syskusje a wiec dowiedzial bys sie jaka grzybowa robi moja babcia, dla czego szwagier sasiadki ktora jest kuzynka ziencia brata ciotecznego mojej kolezanki brata kupila sobie ratlerka, lub tez ile mozna zaplacic za uzywanie nart w lecie, czy tez jaka odleglosc moze byc pomiedzy dwoma bombelkami piwa... a rano sie obudzisz z kacem wlaczysz kompa wejdziesz na strone max3d.pl i akurat twoja mama przez przypadek zerknie ci przez ramie i nie bedziesz sie umial wytlumaczyc z tych zdjec ktore sie zamiesci bo po prostu nie bedziesz ich pamietal jak wszyscy ... jakies jeszcze pytania:D (wiem ze dzis nie 1 kwietnia ale jakos tak mnie natchnelo :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 jaki krk ;)? wsiadacie w pociag i jedziecie do wawki! > post nizej... zapraszammyyyyyy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 eeee ja sie pisze na ten weekend bo akurat bede w krakowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 ten weekend raczej przynajmniej dla mnie odpada bardziej tak jak pisalem wyzej cos kolo czwartku za tydzien ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 to kiedy?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 mysle ze tez byłbym chętny - choć ostatnie spotkanie skonczyło się na policji -) podobno chcieliśmy się pojedynkować z panami policjantami na pięści po świętach - kiedy ? moze 21-04 - piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 U mnie piątki odpadają.. LOL - to chyba dobrze, że nie dałem rady wtedy wpaść :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 jestem wpółlokatorem Mavericka o jakich 5-6 piwach on pisze po 2 ma dośc:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Witam. Panowie ten meeting to całkiem fajny pomysł a tym bardziej ,że w mym kochanym mieście(najpiekniejszym w całej Polsce).Padło pytanie o czym bedziemy rozmawiać.Według mnie można swoje poglądy przedtawić ,dowiedzieć sie czegoś ciekawego no i zdobyć sobie sojuszników na tym forum :). Z tego co czytałem to takie spotkanie również odbyło sie z powodzeniem we Wrocławiu.Wtedy podobno wykładali tam jakieś wywody o bumpach czy jakoś tak:) No dobra już nie bredze. W każdym bądź razie ja sie pisze na to spotkanie. Tylko z tego co widze to nie mozecie sie zdecydować. Myśle ,że trzeba jasno postawić na konkretna date (może sonde zrobic?) bo takim sposobem to spotkanie dojdzie do skutku po świetach ale nie w tym roku:)) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 dobra na razie jestem za bardzo jestem pijany a ze ida wietato sie pomysli po swietach ale nie ma ze boli jak kogos nie bedzie to j sie juz postaram o nie wiem , ale na pewno cos strasznego... a co do uzytkownika piun - co ty wiesz o zyciu :D >> dobra teraz juz jestem trzezwy wiec moge chyba juz sensownie skladac literki.. z mojej strony propozycja jest taka zeby spotkanie odbylo sie 27 kwietnia (czyli tydzien po zakonczeniu siwiat to jest czwartek) mysle ze termin na tyle odlegly ze wszyscy chetni moga sobie poukladac plany. Piszcie co sadzicie na ten temat ? kto ma inne propozycje terminu ? ( jesli chodzi o mnie to z wyjatkiem niektorych weekendow od 24 kwietnia moze byc kady dzien ) a gracz Piun nie wie co pisze i powinien dostac bana za to ze wczoraj pojechal do domu zamiast opijac mój angielski :D eh zaluj ...:D (sory za OT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Cos watek przymiera... jest ktos chetny na ta date 27 kwietnia bo jest ona jak najbardziej aktualna, i zbliza sie... a jesli nie to dajcie jakies propozycje terminow.. ja pozarlem sie z laska wiec mam teraz mnostwo wolnego czasu wiec koko dzambo i do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 hmm, a o której godzinie , mniej więcej ? Tylko nie nocą. A jak się okaze ze będę młodszy o 20 lat od was :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 ja się pisze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 heh, może ja też się pojawię ;] ? tylko wtedy wszyscy mogą pouciekać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 jak jestes mlodszy ode mnie o 20 lat to ja przzyjde z smoczkiem i pieluchą cobys sie nie nudzil :D a tak serio to wiek nie ma chyba znaczenia... czyli wstepnie pasuje wszystkim czwartek ? a co do godziny i miejsca to hm sie rozwazy grupowo.. dopiero niedziela wiec mysle ze damy czs innym userom na dotarcie do tego tematu i zastanowienie sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 co za różnica czy ma ktoś 18 czy >30 lat, zobaczysz że to żaden problem:) Tomasz Kucharz ma około 80 lat a ostatnio panienki wyrywał...:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 No ja bym sie tez na to pisał, chyba że mnie (leszcza) nikt tam nie chce :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 ja nie dam rady niestety ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 czyli mamy na razie powiedzmy taki skład : daymon Jonasz_Real dareg mentaller - 50 % salvage piun maverick sheep czyli nie jest tak zle chyba nikogo nie pominołem :/ M@Ti - nie chce sie wtracac w twe zycie osobiste ale czemu nie dasz rady termin? czy cos innego? bo termin jest po to zeby go zmienic.. tak samo miejsce jeszcze nie jest ustalone.. jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 chciałbym tylko powiedzieć, że pewnośc czy się pojawię wynosi tak z 50% ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 nie ma ze boli zapisalem Cie na czernej liscie to nie ma ze boli tatus musi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 hmm, narazie nie widze nikogo z poprzedniego mitingu. Co jest z wami panowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Nie zaglosna knajpa, bo jak mam kłopoty ze słuchem :( A zresztą nie ważne i tak byłem zawsze na boku. Mogę byc z wami, ale nie muszę nic mówic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 co do knajpy, może Pergamin?? zająć całe pięterko i gites.. (kelnerki fajne:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 niom generalnie chodzi o to zeby to nie byla wylegarnia dresow ani knajpa szpanujaca naglosnieniem tylko kultularny pub gdzie mozna wymienic kilka slow na temat modelowania boxa ;) a co do siedzenia z boku to jak narazie jest 7 osob +- 2,3 wiec nie masz szans siedziec z boku sory ...;) hehe moze byc Pergamin a gdzie to jest? cale pieterko hm na 5 osob no nie wiem nie wiem bylo by hm bardzo romantycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 pergamin jest na Brackiej, a pieterko jest w sumie małe, 10 osób powinno się zmieścić http://www.pergamin.pl/ na tej stronce możecie sobie zobaczyć to pięterko;] jednak wolałbym Tajemniczy Ogród, bo mam bliżej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 jak dla mnie moze byc pergamin zreszta tajemniczy ogród tez moze byc :) tylko jest problem z iloscia no i czy termin ten czwartek 27.04.2006 pasuje wszystkim? no i godzina ludzie co z wami? przeciez zbyt ladna pogoda na siedzenie przy kompach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 maverick > są dwa powody - pierwszy taki, że gram o 20:15 meczyk, drugi, że mam w pt rano ważne koło.. Hmm... szkoooodaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 nom szkoda szkoda :/ ale jeszcze nic nie jest przesadzone bo na razie to strasznie male zainteresowanie :/ no moze nie az takie straszne ale jak wszyscy napisza ze moze wpadne to nie wiem czy jest sens wynajmowac knajpe :/ wiec ludzie weźcie sie w garsc i napiszcie bo dzis jest wtorek a jak spotkanie ma byc w czwertek to cos srednio na jeza to widze mam prosbe zeby wszyscy chetni zamiescili posta czy beda czy nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ja będę :-) Tylko co do knajpy, to fajnie by było jakby Żywca lali, bo ja z Żywca jestem przypadkiem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 ja oczywiście że będe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ja też BĘDĘ. Głupio było by nie spotkac z naszą rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 dobra jak narazie to srednia frekwencja ale coz nikt nikogo nie bedzie namawial :D wyglada na to ze dzis jest wtorek czyli spotkanie robimy w czwartek o zaluzmy godzinie 18 jak nas bedzie 5 sztuk to nie ma co knajpy rezerwowac po prostu sobie usiadziemy moze byc pergamin co by juz nie platac... jeszcze raz co bym sie nie pogubil 27.04.2006 godzina 18 pergamin na brackiej czym wiecej ludu przyjdzie tym lepiej wiec zapraszamy wszystkich zainteresowanych... (jesli cos nie teges z godzina za pozno/za wczesnie to piszcie bo to w sumie do ustalenia) no i jak sie rozpoznamy :D ma ktos jaks pomysla ? stan na 21:40 25.kwietnia salvage dareg Jonasz_Real Piun no i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 rozpoznamy sie tak: w pergaminie bedzie siedzał dziwny koleś z jeszce dzieniejszą fryzurą - dużo włosów z prawej strony głowy jeszce więcej z lewej i ogólnie wielki nieład :D to własnie MAV nie da sie nie zauważyc:D, a i bedzie podrywał laski na mase - łobuzowi to kurcze wychodzi jak ta lala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Zróbcie jakieś foty panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 M@Ti pewnie ze porobimy co by ci zal dupcie sciskal ze nie wpadles :D a co do opisu mojego wygladu i zachowania to no coments:D bo ja to taki grzeczny ulozony jestem ze az strach sie bac :) comon ludzie nie ma wiecej chetnych ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jednym słowem, mamy szukać gościa z wielkim fryzem, bardziej z lewej niż z prawej, który wyrywa laski na mase (czemu nie na jakość?)... hmmm... moze jednak zamieść zdjęcie, co? :P btw. A co się dzieje jak sie MAV upije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22663&page=65 no teraz troche inaczej wygladam i nie wiem czy wezme ta torebke :/ a lasek nie wyrywam to jakies plotki.. a i szykuje sie niespodzianka po meetingu ale to juz potem bedziemy gadac ;) a co sie dzieje pe procentach to nie pytaj :D nie chcesz wiedziec a ze leb mam jak owca to po 3 piwach spiewam charcerskie piosenki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Nie staaary weź torebke, jest odjechana! Nom, myśle że o 18 to nie bedzie problemu ze znalezieniem siebie, zresztą perganim to nie jest jakaś ogromna knajpa :P Po trzech piwach powiadasz... Hmmm... Najwyżej będziemy Cie reanimować po szóstym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 A co się dzieje jak sie MAV upije? ooooooo nie pytaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 dobra ale moze skonczycie juz temat o mnie co ??:D bo chyba nie o to chodzi w watku i zaraz zglosze do moda i was wszystkich zbanuje bo to ostatnio trendy na forum :D :P a z reanimowaniem to m usisz sie Reanimatora pytac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Kurna zadnego zdjęcia !!!, bo mam zęby na czole. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jonasz to ty nie wiez ze to forum dla grafików ?? tutaj ludzie naprawde umieja pracowac w PSie ... po postrprodukcji to Marlon Brando to bedzie cienias przy Tobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 znaczy ze co? ze byliscie juz na tym zlocie?? kiedy to ebdzie?? [edit] dobra doszukalem sie 27..... panowie a kurka moze by to w next tygodniu dlugim weekendzie zrobic??? kurka bo jak tak wy zawsze w czwartki wypadacie to nigdy was nie zobacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi