maverick sheep Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 hm nie wiem jak inni mnie jest w sumie obojetnie moze byc przyszly tydzien moze byc ten.. ale to czeba poczekac na wieksze grono komu ktory dzien pasuje... ale w sumie wydaje mi sie ze ten tydzien bedzie bardziej bo przed dlugim weekendem i nie ma za duzo pracy do budy ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 pisal bym sie tylko w pracy w wawie siedze... nawet jak bym kcial uciec wczesniej to nie dam rady bo w piatek milestone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 a ktory dzien by ci pasowal ? czy w kraku tylko w weekendy jestes? czy o co chodzi.. w sumie to glupio mi juz zmieniac bo umawialismy sie na ten czwartek :/ a Ty zes sie w czas obudził :P zwlaszcza ze watek juz tu dlugo lezy i zdycha:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no widzisz :/ bo ostatnimi czasu mnie przycisneli i nie ma kiedy wluczyc sie po forum.. Sartra bym skabinowal i moze Krzyska takigo.. no nic jak by co to parze na nastepny raz a wy jak cos wykminicie nowego to niech ktos sie zlituje i pusci PMa cobym znowu nie przegapil u mnie wchodzi w gre kazdy weekend i co drugi piatek wiec jak cos to z checia pogadal bym o piwie przy cg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Witam. Kurcze wybrałbym sie z wami jutro ale niestety nie dam rady.No chyba ,że by sie coś zmieniło to napisze ale wątpie.Jak coś to życze wam udanego spotkania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 hm :/ w kazdym razie nastepny razem zostaniesz zaspamowany:D a spotkanie niestety musi sie odbyc tak jak ja niestety musze sie zalkoholzowac sory takie reguly... ale zeby nie bylo to mam i wazny powod:D http://img81.imageshack.us/my.php?image=scan00018xe.jpg daymon toz to przeciez o 18 .. mloda godzina nie daj ciala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 wiec spotykamy sie jutro o 18 wszyscy beda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ja bede, tylko nie wiem w jakim stanie... Chociaz moze powinienem bardziej sie martwic w jakim wyjde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 ja też dołącze , jeśli pojawi się Tomek , sam nie będe się bił z policją :) czyli czwartek 18 sta !!! biore aparat , bedzie relacja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no dobra to bedzie cos kolo ilus tam odob wiec git :) tylko pojawia sie kolejny problem :/ dzis wygrala Barcelona :) ale jechalismy na meczyk tramwajem... no i jakos niechcacy zapomnielismy kupic biletu ;) no i tacy panowie z paszportmi polsatu nas dojechali :/ no ale Barcelona wygrala wiec git:D spotykam sie o 18 w pergaminie !!! tez wezme aparat wiec bedziemy sie fotografowac na wzajem :D pislof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 coś się tak napalili na ten aparat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 niestety się nie pojawię :/ (wypadły mi ważne sprawy). może następnym razem... miłej zabawy ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 taka pogoda a sie towarzystwo kruszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 za;owac bo wlasnie impreza w toku jest dobrz4e naprawde jest dobrze nie wiem czy becda zdjecia lae jak beda to jez zamiescimy bo jest dobrze :LD:D no szkoda z4e was nie ma zalujcie oj ejst dobez e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Impra była cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 za;owac bo wlasnie impreza w toku jest dobrz4e naprawde jest dobrze nie wiem czy becda zdjecia lae jak beda to jez zamiescimy bo jest dobrze :LD:D no szkoda z4e was nie ma zalujcie oj ejst dobez e ehhh... sądząc po literówkach musiałeś ostro imprezować :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 fajna domówka , bardzo domowo i imprezowo fajne koleżanki naszych gospodarzy , pozniej gdzieś sie zerwałem z i urwał mi się film pozdrawiam wszystkich ps za skody moralne i psychiczne ouób imprezujących w moim toważystwie nie odpowiada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 hehe kto by pomyslal ze ogralem Amoka w "zoske" hehe no imprezka nawet sympatycznie wyszla a strat fizycznych niestety nie bylo i tak glupio obudzic sie z kacem i z smutkiem stwierdzic ze nikt nic nie rozwalil;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Aby nikt nie ucierpiał na tym imrezie to w zestawie był worek treningowy. Gdyby tego worka nie było, wolałbym o tym nie myslec co by się stało. :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Dzien po imprezie, :) Teraz leczymy moralnego kaca.:D Wrzucam fotki z imprezy. Od lewej: salvage, maverick shee, Piun [/url] dareg, Amok, salvage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 witam - szlak by chciałem iść - przegapiłem spotkanie - byłem kilka razy zobaczyć czy coś w tym wątku pojawiło się nowego - było cicho - teraz wchodze popatrzeć na kiedy się ugadaliście - i co - już po kupa szkoda - następnym razem dajcie znać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 :/ sorki ale wysylalem PM i wydawalo mi sie ze do Ciebie tez :/ ale nie jestem pewien no i w watku bylo wyraznie napisane ze 27... ale nastepnym razem przynajmniej bedzie silna ekipa bo juz sie ludzie zdeklarowali ze chca isc :) i kazdego zaspamuje :D pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Boże! jak ja wyglądam;/:] ale tylko połowa, bo druga chyba w kiblu była:) będą fotki z tej nieoficjalnej części spotkania?? Tomek- żałuj bracie, żałuj...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 grrr.. Tomek - co się martwisz, ja już mam 2 spotkania w plecy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 będą fotki z tej nieoficjalnej części spotkania?? raczej nie oficjalnych fotek się nie pokażuje na oficjalnych stronach, :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 a czy ktoś tu mówił o pokazywaniu?:D jeśli coś macie to wysyłać na meila;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 hehe jakie nieoficjalne fotki?:P czy ja o czyms nie wiem :D (czyt. niepamietam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 nieoficjalne foki ;p Amok a gdzie maniurki? ;-) To ja tez poprosze o PM'a nastepnym razem, bo przegapilem watek - podobnie jak Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Hmm, jeśli można to ja też poproszę raz :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 szlak by to trafil tez przegapilem, na glownej stronie powinna byc informacja o zlocie... na przyszly raz sie pisze tylko prosze o PM :) jakby cos to u mnie tez mozna domowke zrobic... tylko zaplanojcei tak zeby Hatred dal rade bo rowny gosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 a wiec kolejne spotkanie mysle ze to juz czas bo ilez moge pic ekhmm znaczy sie zyc bez torumowiczow.. mam nadzieje ze teraz dojdziemy do jednej daty tak zeby wszystkim pasowalo...na poczatek proponuje date 2 czerwiec tj piatek za 2 tygodnie..prosze wszystkich chetnych do napisania jaka data pasuje jak rowniez dajcie znac innym co by sie nasze krakowskie grono modelek 2,3D powiekszalo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Nie przyjechaliście do Gliwic to się zbierzcie paczką do Wrocławia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 heh chveti to nie takie proste :/ja nie dam za bardzo rady bo studja i takie tam.. a co sie dzieje we wrocku :P zreszta kazda propozycja jest do rozwazenia :) a po za tym bylem za barcelona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Nie przyjechaliście do Gliwic to się zbierzcie paczką do Wrocławia My się z hołotą nie zadajemy;) Jutro się wybieram z małą grupką osób na Tjuning Show w Krakowie (głównie pośmiać sie z tych ludzi:D) jeśli jest ktoś chętny to o 12.30 pod bagatelą. ps. ale piszcie jak coś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 no 2giego moze byc thx maveric lepszy piatek niz sobota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Ja nie dam rady w piątki raczej... czwartek - dobry dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 no mi w sumie tez bardziej pasi czwartek niz piatek ale to jeszcze sprawa do zorganizowania sie... nio termin jest za 2 tygodnie wiec mysle ze wszyscy chcetni zdaza sie dogadac i poorjentowac co i jak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 co do tych targów, tym co byli współczuje, a tym co się wybierają odradzam. tyle bezguścia, dresiarni i wiochy w jednym miejscu jeszcze nie widziałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 No to ja sie wypowiadam, bo mi tu głowe suszą i d*** każą ruszać, kto to widział normalnie tak spokój zakłócać, Mav byś się wstydził! Mnie tam czwartek bardziej pasuje niż piątek a sobota wogóle odpada :D Lepszy jest czwartek 1. bo nie trzeba liczyć aż do 2... mam nadzieje, ze czujecie się bardzo przekonani, życzę spokojnej nocy i frędzelków(?). EDIT: skąd mi się wzięły te frędzelki ??... cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 nom tio ja i Sartr niestety w czwartek nie mozemy, nie ma bata praca w innym miescie do piatku jest :/ ale piatek dal by rade u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Zaklinam Cię Mavericku, teraz Ty wsadź swoją d*** w ten wątek i ustal co kiedy i gdzie i z kim i wogóle shit organizacyjny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 a kto powiedzial ze ja mam to organizowac??:P no wyslalem PM ki do osob ktore je chcialy dalem znac komu sie dalo no i co ja biedny moge poradzic...niech mnie ktos przytuli ;( no dobra sprawa wyglada tak ze mozliwa jest data albo 1 albo 2 czerwca... jak spotkanie bedzie 1 czerwca to Hatred nie da rady jak bedzie 2 to zas M@Ti nie da rady ttaaddeekk tez jest za 2. salvage jest za 1..dareg truje o jakich tuningach reszta milczy czyli z tych co sie wypowiedzieli to jest 2/2 ja sie nie wypowiadam bo mam znieczulice i jest mi obojetne... nie wiem co z Amokiem, Jonaszem, Tomaszem Kucharzem, Obywatelem, mentallerem,daymonem... mam nadzieje ze nikogo nie pominolem po prostu czeba nawiazac dyskucje tak mi sie wydaje bo sam nie bede decydowal...kapisz fersztejen anderstend mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 maverick shit- :*:* z Amokiem się widuje prawie codziennie to mu przekaże, że cos sie szykuje:] a ja zawsze chetny jestem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Dobra to mial byc taki żart w sumie :-P Dareg kręcisz z Amokiem... ja panowie myślałem ze Wy hetero... shit... Wygląda na to że u mnie 2. czerwca zupełnie odpada :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 może jak 1 to będe :D dajcie na PM znać co z tym :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 ja wiem dareg ze ty zawsze chetny i w ogole :D salvage- eh Amok jest hetero a dareg no coz akceptujmy go takim jakim jest w koncu nie jego wina :D a wiec na dzien dzisiejszy sprawa wyglada tak: po burzliwych rozmowach na gg (co prawda nie rozmawialismy o spotkaniu ale mniejsza o to) wychodzi o to ze 1 czerwca jako ze jets to dzien dziecka prawdopodobie (choc nie jest to jeszcze ani troche przesadzone :) bedzie spotkanie chetni : dareg-tak amok-jeszcze nieuswiadomiony m@ti-chyba tak salvage-tak jonasz-chyba tak a co z reszta?? piun-tak? shalivan-tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 1 czerwca nie ma czasem prohibicji?? powiadomcie jeszcze Obywatela i Tomka Kucharza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Joł. Jak na ten moment 1 i 2 ok, ale zawsze może coś wypaść. No Tomka Kucharza wypadałoby powiadomić, bo chyba tam jakieś zakłady niepokryte... ISO... eee? ;] maverick sheep -> ThX za info już 2 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 nom ja 1 nie dam rady, ale nie bede specjalnie przekonyawal was zeby ze wzgledu na mnie przestawiac :) nasteonym razem moze bedzie loozniej z terminami :) milej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 ej czemu temat wątku sie zmienił szukałem go 10 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi