maverick sheep Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 salvage coz ci moge zec :* :D a i jeszcze prosba a jak znacie jakis ludzi z kraka albo z kad kolwiek ktorzy nie wiedza o watku to nie bojcie sie ich poinformowac pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 o widze ze jestem na liscie chociaz nic niemowiłem :) no to teraz niemam wyjscia - 11 to dobry termin:) macie juz moze jakies wstepne miejsce spotkania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Prawdopodobnie sie pojawie - choć bardziej wolałbym piątek a nie sobote pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 niestety nie dotrę, chciac lubię zloty to niestety nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Witam jednak sie nie pojawie ;( Przegrałem wojne z rodzicami o pozwolenie.... za dużo by tłumaczyc powody ich decyzji :( POzdrawiam Sadowski25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Sadowski25 :/ znam twoja sytuacjie i w pelni usprawiedliwiam Cie na lamach forum :) padla propozycjia zeby rozwarzyc date 18 listopada co wy na to misiaki ? co do konkretnej lokalizacji to ja jak zwykle nie mam pomysli (na razie:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 18., jest tak samo zły jak 11., wiec wszystko jedno jak dla mnie ;-) Chociaż przyznam, że już się przywiązałem do tej jedenastki ;-) Może to przez tego ":*" od mojego imiennika (tutaj chciałby pozdrowić Mavericka :P). A moze dwa zloty? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 11.11 bliżej jest, jak się będzie odwlekać termin to nie wiadomo co wyjdzie, ja postaram się być zarówno 11 jak i 18 (zależnie od tego jaki termin zostanie wybrany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 wy byscie towarzyszu salvage tylko sie spotykali do pracy rodacy niektorzy maja domy dzieci kochanki nie zaspokojone kolezanki no to se tak ne da :P narazie jeszcze nie dostalem odpowiedzi od ludu z wrocka czy chca sie z nami integrowac.. wiec narazie prosze o wypowiedz miejscowych czy zostajemy przy 11 czy przenosimy na 18 czy ktrorys tam (zaznaczam ze meeting raczej robimy w weekend z racji tego ze poprzednie byly w czwartki a co za tym idzie senior Hatred i senior sartr nie dali rady sie zjawic a bardzo chcieli sie spotkac ( tzn nie wiem czy bardzo ale cos tam Hatred marudzil :D )) pozdrawiam lista dariusz Obywatel Hatred Sartr Piun Kjubas Jonasz_Real Tomasz Kucharz salvage kowalski mentaller roznie moze byc M@Ti sympathetic 50% niedoinformowani: Amok ttaaddeekk Freya663 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 hmm... jestem zapisany :P ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 wolalbym 18 tego pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 http://www.kamienna.krakow.pl/ to jest proponowany przezemnie klubik .. naprawde sympatycznie jak tam bylem (2 lata temu :D ) ale co do daty dalej jeszcze trudno powiedzie a nie chce sam decydnowac czesc jest za 11 czesc za 18 .. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Jestem za 18 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 nooooo.... za lokal gratulacje - jest jak spedzic czas ;] We wro jedyna atrakcja bylo piwo :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Klub jest suuuper, bierzemy go. W końcu będzie jakas rozrywka. :) Nie miałem na myśli ze wcześniej było zle. Broń boże. Tylko, że przydało by nam odrobinę ruchu. ;) Zawsze chciałem zagrac w bowling. Może teraz będzie okazja. Jak najbardziej za 18 -tym jestem. Chyba tak będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 oka czyli 18 powinien byc dobra data mam nadzieje ze wiekszosci ona pasuje..jeszcz bede wysylal pm ki i dowiem sie ile osob dokladnie jest zainteresowanych.. pozdrawiam PS.teraz przyczailem ze w tej knajpie mozna wziasc kanapki bierzemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Wyczuwam delikatny brak zaisteresowania, ale może tylko mi się zdaje ;-) Maverick dalej zajmujesz się organizacją, czy olewasz sprawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 no wlasnie:) jest ten zlot 18??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 heh, mi jak zwykle coś wypada, sorki chłopaki i dziewczyny ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 16 Listopad 2006 Autor Share Napisano 16 Listopad 2006 a tam marudzicie pewnie ze jest :P to ze mam depresje letnio caloroczna i sie zauroczylem w pewnej urroczej istotce (oh eh mniam) a co nie wolno mi tylko zloty mam organizowac :P Teraz tak nie mam jeszcze listy osob bo to bede dzis wieczorem robil wiec wtedy mysle ze bedzie cos wiecej wiadomo.. spotykamy sie albo juz w lokalu dla przypomnienia: http://www.kamienna.krakow.pl/ albo na nowym kleparzu piszcie mi czy wiecie gdzie to jest czy nie bardzo.. zreszta na stronce jest mapka (w zakladce kontakt) jeszcze nic nie rezerwowalem planuje jutro wiec do jutra mniej wiecej chcialbym wiedziec ile osobek bedziedzie chetnych nio i to chyba tyle na razie musze uciekac na randke :P aa nio i potwierdzcie swoja obecnosc postem ulatwi mi to sprawe PS. jest ktos chetny do zrobienia rezerwacji albo cos :) bo wyjatkowo mam lenia :D no dobra joke w ogole ladna pogoda i do zobaczenia tygryski jutro :* PS.jakby co to mysle ze jest sznsa sie u mnie przekimac ale ostrzegam albo ziemia albo luzko pietrowe PS. Tak dla przypomnienia i dla pewnosci moje GG macie w profilu ale zeby nie bylo 2754988 , [email protected] , kom 500195084 tylko nie wysylajcie mi niemoralnych propozycji bo tak jak juz napisalem teraz jestem ulozonym zauroczonym mlodym meszczyzna lol:D nio jak na chwile obecna to chyba tyle buziaczki:* edit:mowilem juz ze jestem zakochany ?:D zapomnialem dodac zlot jest w ta sobote tj. 18 listopad 2006 o godzinie okolo 18 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Ja się stawię, ale trochę później. Muszę wejść na orbitę najpierw : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Toż i ja się stawię na miejscu, ale o czasie późniejszym tj. koło 21. A Ty Mav, co? Z jednej strony "tygryski" i ":*" a z drugiej na boku z jakimiś dziołchami kręcisz? CJK stary? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Ja też będę. Sheep - przyjść razem ze swoją narzeczoną :) Przedstawić nam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 hehe niestety ona nie da rady choc bardzo by chciala :) bo jedzie do domciu i to nie jest moja narzyczona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 ja i freja tez bedziemy pozdro i do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 no i gites po meetengu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Dawac foty, opis etc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 powiem jedno, betoniarka:) i noc spedzona z maverickiem:* Jonasz dawaj foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 hehehehe cytuje: "-my chyba pracowalismy razem! - gdzie? - na budowie, przy betoniarce" :) jak zawsze Sartr wygral konkursa na najglupszy/najskuteczniejszy podryw pozdro dla ludzisk! gdybyscie widzili co sie dzialo w drodze na rynek jak wyszlismy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Co sie działo?! Btw. Komentarz tej blondyny: "Takie daremne teksty!", nie wiem o którym szanownym panu to było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 oj duuuuuzooo by opowiadac :) daremne nie daremne ale lapne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 A ja z Shalim wpadliśmy na was przypadkiem :) Miły kolego, do którego miałam zadzwonić -> wybacz mi iz tego nie uczyniłam, i że z Shalim nie dołaczyliśmy ale tak wyszło :) Wybaczysz ? :P Gdzie w końcu wylądowaliście? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 ja tam wylądowałem w domku na 6 rano , i za wiele nie pamietam ale było niezle , zloty są fajne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 daremne nie daremne ale lapne :) I to mnie najbardziej niszczy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 gdzie te gejoskie zdjecia???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 nie ma zdjęć bo Jonasz chyba nie przeżył tej imprezy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 a wyszedl tylko na chiwle po zapalki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 ja mam na komie zdjecie jak prawie wygralem 4 prockowego kompa i duza iloscia ramu :D tyle ze podobnie jak prawie wygralem prawie chce mi sie tell komunikowac z kompem.. PS. Co z ta repytacja dla mnie za frytki i za organizacjie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Yo, yo, dopiero teraz wróciłem do domu od tej naszej imprezy ;) nie ma zdjęć bo Jonasz chyba nie przeżył tej imprezy:/ Nie potrzebnie się o mnie martwiłasz, ty moja kochana świnko. Pokazuję dobre i jak i słabe zdjęcia. Czemu? I wrzucam zdjęcia w postaci thumbnail, pomyslałem o tych, którzy mają słabe łącza. gdzie te gejoskie zdjecia???? Spoko loko, już wam daje i gratuluje wam za frontpage'a :D Spróbuję podac nicków. 3Jane, Hatred, Sartr Mirach, Amok Freya (wyglądała bardzo gotycko... mniam ;), 3Jane ttaaddeekk, Freya, 3Jane Amok, Jonasz_Real, Dareq Maverick Scheep, ttaaddeekk A tutaj macie super texturkę, możecie ją wykorzystac, Moją zgodę już macie ;), tylko nie wiem czy Amok, mnie nie zabije. Dziękuje wszystkim, za wspaniały zlot, do następnego razu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 heheh dobre dobre next time trzeba bedzie wiecej zdjec pod koniec robic bo wtedy dopiero hardcory byly hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 W ramach uściślania informacji: Zdjęcie z dobrą textura zrobilem chyba ja, ale oczywiscie aparatem Jonasza. Dziewcze w okularach i zielonkawym polarze to 3Jane. Dlaczego ja zawsze tak wychdze na zdięciach... O,o pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 kiedy replay?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 to już Cie zachciało? Dużo pracy mamy. Meetingi robi się raz na jaki czas, co 3 miechy. Zresztą pogadaj maverickiem, to on się opiekuje z tym wszystkim. Może Ci sie uda go przekonac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 jako ze udalo mi sie koma podlaczyc to wrzucam czesc jeszcze z wczesniejszego mitingu jakosc oczywiscie nie rewelacyjna ale coz w koncu to telefon..co do replayow to ja jak zwykle jestem na tak ejoj : e tam 3 miesiace kazdy powod by sie napic jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 przelipne te komorkowe zdjecia :) praca nie zajac nie ucieknie Jonasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 khe, khe, starego M@Tiego to już nikt nie informuje, cooo?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 khe, khe, starego M@Tiego to już nikt nie informuje, cooo?? :P "khe khe" jest zarezerwowane dla Dziadka Stali ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Kto to ten mistrz, co ze wszystkimi na ręke wygrywał? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 to szanowny Pan Amok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Hehe rozwalilo mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi