WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Wrzucilem tą stronke do speedow zeby powiedziec WOW weedlogowi :), ale w sumie pomyslalem ze moze bede dorysowywał cos do tego komiksu i tu wrzucał. Wiem, ze nie jest to bazgranina górnych lotów, ale co tam. miło by było jakby komus sie chcialo skomentowac lub cos w tym stylu tu napisac. Z góry leje yyy.. dziekuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 fajny tylko troche za krótki i mało czytelny, ale co ja tam bendę ci gadał, sam tak nie potrafię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 lol - nie no bardzo fajne :D gratulejszon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 dzieki :) tresc jest chyba dosc wazna, ale co tam wale co mi do łba wpadnie zobacze co wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 na tym komiksie to ja czasami nie wiem co sie na obrazkach dzieje hehe :D pierwsze 3 speedziki sa fajne pozniej cos ciezko mi rozszyfrowac co tam jest hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 No dosc nieczytelnie, ale ogolnie koles dostal z guna i poleciał dupą na kadr :D. A tu kolejne dzieło i ambitne dialogi... (sam wymysliłem):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 tresc jest chyba dosc wazna raczej dośc odważna :) czekam na reszte - masz jakąs fabułe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 hehe ten ostatni najlepszy :D :D: :D buehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Fabułe bede klecił, ale poki co nie mam ładnej i składnej historii.. jak w życiu hehe. Poki co taka narracja koncząca epizod moze dorzuce jeszcze jakis dialog z piz..ą, ale na dziś tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 I jeszcze taki początek drugiego epizodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Normalnie teraz to sie rozpisałem :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 jeszcze dwie stronki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 i taki początek kolejnego epizoda woju fajne te poprzednie :) mnie sie podoba :D może troche infantylne te dialogi, ale jets ok.. spoko spoko pracuj pracuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 WWW rysunkami to sie nie popisałeś ale, nie mogę powiedzieć,że fabuła mnie nie wciąga:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 hmm... IMO to do komiksu to jeszcze wiele brakuje, ale ja sie nie znam... Fabula sprawia mi wrazneie takiej "szczeniackiej wyzywki" - duzo przemocy i przeklenstw, zero przeslania itp. sorry, ze Cie jade (lol :D ), ale nie podoba mi sie po prostu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 tresc ordynarna w dodatku wykonanie slabe >> zastanawiam sie kto to rekomendowal i dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Deus spoko rozumiem, ten komiks w pewien sposób odzwierciedla moje samopoczucie ostatnimi czasy i zdecydowanie może się nie podobać. Komiks nie odzwierciedla w żaden sposób zaistniałych sytuacji, a wszystkie nazwiska itp są zmyślone ;) ps.dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 milo sie czyta :] fajny motyw z krotkim samochodzikiem heh. koles co sie wku#**a o rozwalone krzeslo w chwili smierci tez dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 deus a ty w komiksach przeslania szukasz?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 nie, ale plytkie komiksy to przewaznie dla dzieci sie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Ja jak dlamnie troche nie teges.... ni tu rysunku dobrego, ani dialogu.... jak na rekomendowany wontek to bardzo cieniutko... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 hehe rewelka!!!:):) masz nowego fana;) hehe chociaz poczatkowe dialogi byly o niebo lepsze:P z nowszych podoba mi sie "szefie masz kota?" heheh;) ale poza tym klimacik zajebisty :) widac ze podchodzisz do tego na duuuuuuuzym luzie;) tak trzymaj!!:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 niektore obrazki sa bardzo nieczytelne, jest kilka takich na poczatku, dialog jakis taki wyluzowany ale bez polotu. sory za szczerosc, ale po rekomendacji spodziewalem sie czegos znacznie lepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi