Napisano 7 Kwiecień 200618 l Wrzucilem tą stronke do speedow zeby powiedziec WOW weedlogowi :), ale w sumie pomyslalem ze moze bede dorysowywał cos do tego komiksu i tu wrzucał. Wiem, ze nie jest to bazgranina górnych lotów, ale co tam. miło by było jakby komus sie chcialo skomentowac lub cos w tym stylu tu napisac. Z góry leje yyy.. dziekuje ;)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l fajny tylko troche za krótki i mało czytelny, ale co ja tam bendę ci gadał, sam tak nie potrafię :P
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor dzieki :) tresc jest chyba dosc wazna, ale co tam wale co mi do łba wpadnie zobacze co wyjdzie.
Napisano 7 Kwiecień 200618 l na tym komiksie to ja czasami nie wiem co sie na obrazkach dzieje hehe :D pierwsze 3 speedziki sa fajne pozniej cos ciezko mi rozszyfrowac co tam jest hehe pozdro
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor No dosc nieczytelnie, ale ogolnie koles dostal z guna i poleciał dupą na kadr :D. A tu kolejne dzieło i ambitne dialogi... (sam wymysliłem):P
Napisano 7 Kwiecień 200618 l tresc jest chyba dosc wazna raczej dośc odważna :) czekam na reszte - masz jakąs fabułe ?
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor Fabułe bede klecił, ale poki co nie mam ładnej i składnej historii.. jak w życiu hehe. Poki co taka narracja koncząca epizod moze dorzuce jeszcze jakis dialog z piz..ą, ale na dziś tyle :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor i taki początek kolejnego epizoda woju fajne te poprzednie :) mnie sie podoba :D może troche infantylne te dialogi, ale jets ok.. spoko spoko pracuj pracuj ;)
Napisano 11 Kwiecień 200618 l WWW rysunkami to sie nie popisałeś ale, nie mogę powiedzieć,że fabuła mnie nie wciąga:D
Napisano 11 Kwiecień 200618 l hmm... IMO to do komiksu to jeszcze wiele brakuje, ale ja sie nie znam... Fabula sprawia mi wrazneie takiej "szczeniackiej wyzywki" - duzo przemocy i przeklenstw, zero przeslania itp. sorry, ze Cie jade (lol :D ), ale nie podoba mi sie po prostu :/
Napisano 11 Kwiecień 200618 l tresc ordynarna w dodatku wykonanie slabe >> zastanawiam sie kto to rekomendowal i dlaczego
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Autor Deus spoko rozumiem, ten komiks w pewien sposób odzwierciedla moje samopoczucie ostatnimi czasy i zdecydowanie może się nie podobać. Komiks nie odzwierciedla w żaden sposób zaistniałych sytuacji, a wszystkie nazwiska itp są zmyślone ;) ps.dzieki za komentarze
Napisano 12 Kwiecień 200618 l milo sie czyta :] fajny motyw z krotkim samochodzikiem heh. koles co sie wku#**a o rozwalone krzeslo w chwili smierci tez dobry.
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Ja jak dlamnie troche nie teges.... ni tu rysunku dobrego, ani dialogu.... jak na rekomendowany wontek to bardzo cieniutko... :(
Napisano 13 Kwiecień 200618 l hehe rewelka!!!:):) masz nowego fana;) hehe chociaz poczatkowe dialogi byly o niebo lepsze:P z nowszych podoba mi sie "szefie masz kota?" heheh;) ale poza tym klimacik zajebisty :) widac ze podchodzisz do tego na duuuuuuuzym luzie;) tak trzymaj!!:):)
Napisano 13 Kwiecień 200618 l niektore obrazki sa bardzo nieczytelne, jest kilka takich na poczatku, dialog jakis taki wyluzowany ale bez polotu. sory za szczerosc, ale po rekomendacji spodziewalem sie czegos znacznie lepszego :)