chveti Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hindus...jak Ty marudzisz :D No RA, powoli aczkoliwek do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Iges'y jednak się trochę popsuły, ale to się naprawi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Solidny kawał modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Model śliczny ale w takich żeczach i tak najważniejsze materjały brrr aż mnie dreszcze przeszły mam nadzieje że jesteś w nich dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Chveti a marudze bo zrobił porządny model a renderu nie można sie doprosić/doczekac) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 No pięknie. Super modelik. Ciekawe jak wyjdzie ci teksturowanie. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Przyzwyczaiłem niektórych chyba do zbyt szybkiego robienia. :D Musicie się odzwyczaić. ;) Wielkie dzięki za opinie. :) Coś za parę godzin wrzuce pewnie (z materiałami hindus). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 bardzo porządny model, ja już czekam na materialy... RA-> licze że doczekam sie czegoś jeszcze dzis:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Zgadzam się z hkropinski'm :) - piękny modelik. Ale dokladność :) Pozdrawiam ;) Czekam na shaderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 obiecanki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 za ładny model... nie ma co krytykować... eh... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Pięknie się model prezentuje na renderach i czekamy na shadery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 dobra pare godzin juz za nami :) pokaz teraz te renderki.....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 nie no modelik ladny ;) chcialem zaczac sie uczyc modelingu w rhino ale cos mi nie idzie ;( moze mi ktos pomoc? :) bede wdzieczny. jak np zrobic krzywa w ksztalcie prostokatu i polowy kola. wiecie o so mi chodzi 3 boki i jeden zaokraglony w ksztalt polowki kola. zrobilem prost i kolo ale nie wiem jak to polaczyc najechalem idealnie 2 pointami prost i kola ale nie wiem jak wyciac niepotrzebne segmenty i polaczyc to w calosc. a z reszta zobaczcie, robie tego tutka http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/usb/index.htm pierwszy krok. tak wiem, smieszne zaczac tutka i zaciac sie na samym poczatku. pomozcie mi ;( moze zagada ktos na gg, opis mam niedostepny ale jestem. czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi