Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Iges'y jednak się trochę popsuły, ale to się naprawi.

sem6000140xz.th.jpg sem6000152su.th.jpg

pozdrawiam

Napisano

Model śliczny ale w takich żeczach i tak najważniejsze materjały brrr aż mnie dreszcze przeszły mam nadzieje że jesteś w nich dobry.

Napisano

Chveti a marudze bo zrobił porządny model a renderu nie można sie doprosić/doczekac) :]

Napisano

No pięknie. Super modelik. Ciekawe jak wyjdzie ci teksturowanie. Pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

Przyzwyczaiłem niektórych chyba do zbyt szybkiego robienia. :D

Musicie się odzwyczaić. ;)

Wielkie dzięki za opinie. :)

Coś za parę godzin wrzuce pewnie (z materiałami hindus).

pozdrawiam

Napisano

bardzo porządny model, ja już czekam na materialy... RA-> licze że doczekam sie czegoś jeszcze dzis:D:D pozdr

Napisano

Zgadzam się z hkropinski'm :) - piękny modelik. Ale dokladność :) Pozdrawiam ;) Czekam na shaderki.

Napisano

nie no modelik ladny ;) chcialem zaczac sie uczyc modelingu w rhino ale cos mi nie idzie ;( moze mi ktos pomoc? :) bede wdzieczny. jak np zrobic krzywa w ksztalcie prostokatu i polowy kola. wiecie o so mi chodzi 3 boki i jeden zaokraglony w ksztalt polowki kola. zrobilem prost i kolo ale nie wiem jak to polaczyc najechalem idealnie 2 pointami prost i kola ale nie wiem jak wyciac niepotrzebne segmenty i polaczyc to w calosc. a z reszta zobaczcie, robie tego tutka http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/usb/index.htm

pierwszy krok. tak wiem, smieszne zaczac tutka i zaciac sie na samym poczatku. pomozcie mi ;( moze zagada ktos na gg, opis mam niedostepny ale jestem. czekam