dami9 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Wózek inwalidzki w godzinkę... nie wiem dlaczego nagle wpadłem na pomysł stworzenia czegoś takiego, ale tak się stalo :P Praca oczywiście zrobiona w 3ds maxie (7) i w niewielkiej ilości w Photoshopie. Standardowy render Maxa + oświetlenie Radiosity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 przydało by się jeszcze dodać więcej elementów, jakieś lózko, winda, drzwi, wy tym oswietleniu nie widac za bardzo siedzenia wózka, również wskazówki na zegarze są troche dziwne, ja bym dodał więcej szczegółów i zmienił textury wózka pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Nie ma materiałów, nie ma świateł (gdzie to radiosity ? jakoś nie widać) Ogólnie nie ciekawie, popracuj jeszcze nad tym. Dlaczego tylko godzinę ? W tak krótki czasie można coś zrobić ale zazwyczaj do speeda. Posiedź trochę dłużej, kilka dni, nawet miesią, ale niech efekty będą dla Ciebie zadowalające w 100% Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 mi pierwsze co to znow listwy przy podlogach ;] jakos tak niemrawo. Ze scanline mozna znacznie wiecej wycisnac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Nie wiem po co sie tak spieszyles i dlaczego dales to do finished, bo to raczej nadaje sie do speeda, mogles dluzej posiedziec, popracowac nad detalem, materialami i jakas ciekawa scenka do tego wozka, bo w takiej formie jak teraz to raczej marnie to wyglada. Lepiej spedzic wiecej czasu nad praca i zeby dalo to dobry efekt niz robic cos na szybkiego i ma z tego byc mizerny efekt, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Wszyscy piszą, ze modelowali szybko (w godzinkę) w maxie siedza od 3 dni itd. Kiepskie tłumaczenie. Dodaj życia, zwieksz kafle na podłodze, drzwi chociaż zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 zacznij od włączenia cieni bo teraz ich nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dami9 Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Dzięki za uwagi, niedługo postaram się wszystko poprawic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 za szybko skończyłeś... nie potrzebnie troche... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 no cóż...jak byś się postarał... dodał więcej modeli, szegóły i GI do rendera było by całkiem ciekawie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi