vmagic Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Witam Zapraszamy do obejrzenia naszego najnowszego Demo Reel 2006:) http://www.virtualmagic.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 pozostaje tylko pozazdrościć ;] bardzo zacne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Z tych animacji najbardziej podobała mi sie sen kowalskiego :) widziałem go juz jakis czas temu na Polsacie w animatorze, dostał chyba nawet jakies wyroznienie :D Pozdrawiam zacne animki ale saloon to taki średni ale wiem w jakim trudzie był robiony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 B.fajny demoreel, jeyne co nie lubie w ich animkach to za mocne zolte refleksy na animach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Wg mnie czesc animacji prezentuje slaby poziom, przez co wyrozniaja sie one z calosci negatywnie. Sa tez wykonane profesjonalnie perelki im chwala sie nalezy. Podobaly mi sie urywki z Kajko i Kokosz, Kowalskiego, ten kawalek z mrowkami, Cos tam z jogurtem i pare innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Konkretyzujac animki ktore trzymaja poziom wg mnie to : - poczatkowa wojskowa - bakoma - rower w powietrzu - drzewo - - kowalski - -kajko i kokosz - saga - napoj mleczny / jopgurt twist - naprawde ok - mrowki (owady na pniu) te ktore nie sa co prawda lipne ale odstaja od lepszych to : - srodek przeciwbolowy - taxi rozrzucajace kase - athlon 64 - kosmiczna animka - postacie fajne, animacja ich ok, ale otoczenie proste i "biedne" podejrzewam ze tak mialo byc ;) - zespol grajacy - srednio to wyglada, postacie niby fajne, niby sie animuja a calosc jednak pstrokata i bez klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archiseb Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 mam prosbe poniewarz ich strona jest w przebudowie, bardzo chciałem zobaczyc ten filmik z ta kamienica i rowerem bo zdjecie jest niesamówite. Ma ktos moze link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Wrzucilem na strone:) http://www.virtualmagic.com.pl/1may.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archiseb Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 vmagic, w jakim programie wy to tworzycie, Maya, 3d max ?? i jaki macie sprzet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 3dmax a rendering to glownie Renderdrive. Pracujemy na Athlonach FX i Opteronach AMD-ka 64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Niezłe. Dlaczego tak wam K&K wolno idzie? Chciałoby się to juz zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 naprawde bardzo fajne demo, animki pierwsza klasa :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Są momenty lepsze, są gorsze, małą wycieczkę w czasie nam zafundowaliście :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 no szkoda ze jest tyle niedociagniec-prawie wszystko sprawia wrazenie "na chybcika". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrazZ Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 mi to wogole ten link nie dziala... hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Ups, po zawieszeniu Demo REEL jednego dnia przekroczylismy miesieczny limit download'u z serwera. Admin gdzies teraz swietuje ale lada chwila stronka powinna ruszy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hmm po komentach juz myslalem ze moze jednak vmagic ruszylo w jakims "zacnym " kierunku, ale po zassaniu.. jednak widze ze v-magic to stare v-magic i n anic zda sie tu lifting .. i nawet opterony, czy renderdrive tu nie pomoze// poza dwoma reklamówkami, no i moze iloscia cukierkowatosci dla mnie dalej gust odczuwalnosci" kiepskich" ,tytusa no i polsatowych spotów... swoją drogą ciekawe ze jakos trudno wam skonczyc chlopaki te filmy swoje.. tylko wspomne.."tytus romek i atomek", "złote krople", czy teraz kajko.. na dtm 2004 troszeczke blady jeszcze// no ale moze sie doczekamy konca.. tak czy inaczej pozdro.. życze powodzenia.. i rozwoju// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Hmmm... jak bedę tak umial, albo lepiej, to bedę krytykowal. Na razie daleko mi jeszcze. Czym to bylo kompresowane? Mnie to strasznie skacze, może sterowników nie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi