Napisano 29 Kwiecień 200618 l Szukam czegoś takiego jak denerwujący dźwięk. Może ma ktoś z was taki psychodeniczy dźwięk który denerwuje, bądź wywołuje negatywne emocje. Szukałem coś takiego, ale nie mogłem tego znaleźć. Może jakiś specjalny dźwięk o danej częstotliwości pomoże, albo jakiś wysoki głośny gwizd? Wiecie może skąd takie coś zdobyć? Pozdrawiam!
Napisano 29 Kwiecień 200618 l z tego moze sobie wytnij, jak za lekkie to wrzooce cos mocniejszego :) http://rapidshare.de/files/19202904/denerwujace_dzwieki.mp3.html pozdrawiam
Napisano 29 Kwiecień 200618 l eeee a co strartowy windowsa ci nie wystarczy ???? gorszego nie znam :]
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Autor javor -> super! Dzięki! :) oto mi właśnie chodziło, po prostu jestem w swoim żywiole :), narazie testuję wszystkie 6000 Hz jest niezły, ale coś mocniejszego z tam tąd wyskubałem Lucas -> to musi być coś takiego nie typowego, np jak wysokie dźwięki, drące się dzieciaki odpadają illy -> Patrzałem coś takiego, ale to tylko działa ma słuchawkach, ja potrzebuje to puścić na 6 głośnikach, żeby było bardzo denerwujące kome -> Dobre, takie nie standardowe dźwięki, dobrze to działa, twoje wykonanie? Jeżeli tak to nie źłe. Powiedzcie mi czy te dźwięki powyżej 20 Khz - te których nie słyszymy to coś u nas wywołują ?
Napisano 29 Kwiecień 200618 l dźwięki niewiele powyżej 20000Hz chyba nic nie wywołują natomiast około 100000Hz wywołują strach :) problem w tym ze większość sprzętu audio kończy swoją działalność przy około 20000Hz bo więcej i tak człowiek nie słyszy. są jednak audiofilskie zestawy kina domowego z pasmem do 150000Hz właśnie po to żeby można było wywołać strach w odpowiednich momentach filmów :) ... crazy shit :P
Napisano 29 Kwiecień 200618 l 6 glosnikach? Czyżbyś miał sąsiada zbyt głośno słuchającego umpcyumpcy?
Napisano 29 Kwiecień 200618 l eeee a co strartowy windowsa ci nie wystarczy ???? gorszego nie znam :] Hehe dokladnie ;]
Napisano 29 Kwiecień 200618 l nie moje wykonanie ale jak chcesz kogos tym poszczuc to lepszego mysle nie znajdziesz :) chcesz wiecej, pisz na pm pozdrawiam
Napisano 30 Kwiecień 200618 l wytworzyć generatorem przebiegów sinusoidalnych elektronicznym lub komputerowym ... ale twój sprzęt audio i tak go nie przetworzy :P