Gizmo74 Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Właściwie to zastanawiałem się, czy nie dać tego do spida bo robiłem to 2 godzinki razem z mapami......tak z nudów :) Coraz bardziej podoba mi się V-Ray bo jest banalnie prosty do prostych zastosowań w przeciwieństwie do Mentala. DOF zrobiłem w PS , co zresztą bardziej wytrawni zauważą niewątpię :)
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 bardzo ładny render fajnie ci wyszło oświetlenie tylko ten DOF
Vorek Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 troszkę bym przesunął kamerę w górę. Poza tym to spoko, zwłaszcza jak na takiego speedka :) Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 nie wiadomo co ten DOF miał uchwycic, praktycznie jest rzucony na "puste pole" ale nie jest zle, podoba mi sie :)
rudylew Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 fuper to wyszło.. drażni nieco DOF i i ostre krawędzie na pokrętłach górna czeć.. tak jakby boleanem wycięte.. pozdro
Darmo Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Widac że ten DOF to w post-produkcji był robiony, mało dokładnie ten dof, IMO lepiej by wyszło razem z renderem;) A do renderka nie ma nic do zarzucenia, dużo Ctrl+C i Ctrl+V ;) ale tak to już wygląda :) Ogólnie spoko, PS: i Zauważyłem że rudylew zmienił avatar :P Pozdr
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Zmienił zmienił.. i zmieniał będzie nadal... thx.. No troche mało jednak ma swój mały klimat..
Georgas Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 tak jak przedmówcy pracka niezbyt skomplikowana ale przyjemna
torm Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 no mi tam sie bardzo podoba:) mam tylko jedno pytanko co to jest ten caly DOF?
Darmo Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 DOF - Depth Of Field - głębia ostrości, taki fotograficzny efekt :]
naeq Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 oo, ładna perspektywa, choć mało na renderze to bardzo mi się podoba, i świetny materiał plasiku :)) Edit: Moj 400 post :D chyba zaczne klaskać uszami...
Rekomendowane odpowiedzi