Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ;] mam dosc patrzenia na ten model ;] takie zdjatko mi wyszlo. Jesli tylko dopadne cyfrowke to zrobie wersje z innym tlem bo to w necie znalazlem i jakies niebardzo.

OTO WERSJA PUSTYNNA :P (prosze sie nieczepiac POLSKIEJ flagi ;]

pustynnaburza6eu.jpg

i jeszcze wersja czarno-biala ;]

pustynnaburzablack3hz.jpg

A to wersja z postoju :P

czolg14zz.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm

na sam poczatek powiem ze masz plus za to ze jestes ze Słupska i zrobiles czolg hehehe

zartuje ;)

pracka przyjemna, czolg nawet mi sie podoba sam w sobie no ale...

nie czuje jego masy, detal ginie gdzies na malym zdjeciu, kompozycja slaba jezeli mozna powiedziec ze jest w ogole :) nawet to ze pokazales b&w Cie nie ratuje bo skoro tu wyglada jak plastik to w kolorze musi byc jeszcze gorzej

ale to czolg,

a do czolgow mam slabosc ;)

tylko dobrze i tyle

pozdrawiam

Napisano

zgadzam sie z toba w 100% :D

Do odpowiedniego kadru musze miec odpowiednie zdjecie :) niestety niemam narazie cyfroweczki ;] ale jak bedzie to postaram sie dac inna wersje ;]

pozdro

Napisano

Bardzo fajnie wyszło, szkoda, że nie w kolorze.

( w wojsku byłem mechanikiem czołgu T55 i służyłem właśnie w 9-tej PBZ w Słupsku ! ;)))

Napisano

wkopac w trawe i ubrudzic,

nei bede sie wypowiadac o modelu bo dwie lufy sa juz wystarczajaco kretynskim pomyslem, ale ze widzialem taki w C&C to si enei bede zbytnio wypluwal

Napisano

no ja teraz ciezko pracowac nad wersja kolor-pustynna ;]

vv3k70r- dlaczego kretynski ? w C&C fajnie to wygladalo i sprawdzalo sie w boju. Dla mnie to ma swoj urok ;]

Napisano

jest duza ale nie az tak =/ tak dziwnie wyszlo na 1 renderze. To w kocznu projekt czolgu wiec ma taka duza lufke ;P a nawet dwie :]

Napisano

Kurz strasznie mechaniczny jest, pozatym gąsienice nie uginaja sie na nierówności terenu na drugim obrazku. Pierwszy pustynny obrazek całkiem nieźle wygląda.

Napisano

Dwie lufy? Ja rozumiem dwie lufy wypić, ale zainstalowac w czołgu?

Ile luf trzeba wypić, zeby wpaść na taki pomysł?

A co o grafiki: wymaga jeszcze sporo pieszczot.

Napisano

no jak wpadlem na ten pomysl to niepamietam ale przy montarzu bylem trzezwy :D

A co do pracki ;] jest jaka jest. Wszystkie rady biore do siebie i postaram sie je uwzgledniac przy kolejnych pracach ;]

o to tu chodzi prawda ? :P

Napisano

to ja skomentuje te dwie lufy:

wymagaja dwa razy wiecej silownikow, dodatkowego mocowanbia w wiezy, zwiekszonego udziwgu wiezy i calej konstrukcji obwodu, dodatkowego autoamtu ladowniczego (chyba jzu tylko pod ziemia sie zmiesci), no i gdzies trzeba trzymac te kulki, dodatkowo trzeba wzmocnic cala konstrukcje zeby strzelal na raz, bo zwiekszenie szybkostrzelnosci dzial w czolgach nei jest zadnym problemem (i tak moga strzelac juz ponad 5 razy na sekunde), tylko ze to jest zwyczajnei niecelowe, bo amunicji starczy tylko na parenascie sekund walki :)

i nigdy nie ma tylu celow, a przy takiej celnosci nie warto porpawiac :) trafia sie zawsze nawet w helikopter (ale wtedy na wiezy jest glowica elektrooptyczna, i nie montuje sie tego kalibru dziala do czolgow przeciwlotniczych),

czolgi sa piekne, ale jesli maja cos wspolnego z kontrukcjami istniejacymi i sa ich warciajami :)

dwie lufy byly cacy w apokalipsie (apokalipsa w C&C miala dwa podwozia skretne wzgledem siebie :) )ale pomysl i tak jest wyjatkowo kretynski :) na szczescie nie Twoj,

czolg w projekcie sie bardzo komplikuje :) to nei tylko mesches :)

poza tym pracki sa ladne, tylko spusc z czolgu hel, moze osiadzie z 30cm w trawie :)

Napisano
zwiekszenie szybkostrzelnosci dzial w czolgach nei jest zadnym problemem (i tak moga strzelac juz ponad 5 razy na sekunde)
- bzdura. Zgodzę się że na minutę pięć strzałów. Sam powrót działa do pozycji przed strzałem trwa ponad sekundę :) Pozatym ładunek w lufie waży ok 60 kg, nawet najlepszy automat nie jest w stenie wywijać taką masą 5 razy na sekundę , Nawet kałasznikow nie robi tego tak szybko :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności