Euzebi Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Nie wygląda to moze na super ale to jest taka mała pracka aby odpocząc od samochodów na chwile.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 praca jest najbardziej wyraźna na 1 łańcuchu, nie zbyt to wygląda, bardiej skup kamere na serduszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 rzeczywiscie praca nie jest doskonala, zwlaszcza kaustyka, al tragicznie nie jest;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Kadr zmień i może usuń tego DOFa popraw materiał breloczków i kausctyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Dla mnie super! Ale zwiększ efekt caustic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Dla mnie super! Ale zwiększ efekt caustic. lol > kaustyki trzeba zmniejszyć, zarowno ich energię jaki i rozmiar photona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Troche zmieniłem ale nie wiem czy na lepsze. I w sumie chyba juz nie bede sie bawił. To ostateczny render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Dla mnie lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Technicznie ok, ale tematyka troche wiejska (w sumie nawet oryginalne, lepsze od klepania po raz setny tych samych motywów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 na pewno leprze, przydalaby sie jeszcze zmiana otoczenia, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Nawet przyjemnie to wygląda. Co za renderer? mental ray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 a mi sie podoba.. straszine słodko-pierdzące.. za przeproszeniem.. brakuje mi jeszcze jakiegoś podpisu "weselnym fontem" oczywiści złotym kolorem ..może ew jakiś "drop szadoł" do napisu i bedzie 1wsza klasa ;) ps wlasnie wpadlem na pomysl.. ze zrob 2gi render i pokaz takie juz "wymemłane" te serduszka.. tzn takie "znoszone" albo po porzejściach.. tak żeby złota farba z aluminiwego łańciuszka tu i ówdzie zdrapana była.. a same serduszka - ten plastik porysowany ..a mozę nawet pokruszony/połamany ? hehe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi