Napisano 10 Maj 200618 l Nie wygląda to moze na super ale to jest taka mała pracka aby odpocząc od samochodów na chwile.:)
Napisano 10 Maj 200618 l praca jest najbardziej wyraźna na 1 łańcuchu, nie zbyt to wygląda, bardiej skup kamere na serduszkach
Napisano 10 Maj 200618 l rzeczywiscie praca nie jest doskonala, zwlaszcza kaustyka, al tragicznie nie jest;) pozdr
Napisano 11 Maj 200618 l Dla mnie super! Ale zwiększ efekt caustic. lol > kaustyki trzeba zmniejszyć, zarowno ich energię jaki i rozmiar photona
Napisano 11 Maj 200618 l Autor Troche zmieniłem ale nie wiem czy na lepsze. I w sumie chyba juz nie bede sie bawił. To ostateczny render.
Napisano 11 Maj 200618 l Technicznie ok, ale tematyka troche wiejska (w sumie nawet oryginalne, lepsze od klepania po raz setny tych samych motywów)
Napisano 12 Maj 200618 l a mi sie podoba.. straszine słodko-pierdzące.. za przeproszeniem.. brakuje mi jeszcze jakiegoś podpisu "weselnym fontem" oczywiści złotym kolorem ..może ew jakiś "drop szadoł" do napisu i bedzie 1wsza klasa ;) ps wlasnie wpadlem na pomysl.. ze zrob 2gi render i pokaz takie juz "wymemłane" te serduszka.. tzn takie "znoszone" albo po porzejściach.. tak żeby złota farba z aluminiwego łańciuszka tu i ówdzie zdrapana była.. a same serduszka - ten plastik porysowany ..a mozę nawet pokruszony/połamany ? hehe pozdro!