thorgal Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Takie malutkie cudo :) 3d max + v-ray + ps stara wersja: nowa wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 flarę mogłeś sobie podarować :] modelling ok. materiał srebra mi nie pasuje (za bardzo przypomina chromic) studio też nieciekawe: widać koniec plane'a. imo o wiele lepiej prezentował by się wbity w miękki czerwony aksamit, w stosowniejszym czerwonym pudełeczku. rendering ziarnisty więc nie nadaje się jeszcze na finished. podżyłuj ustawienia - pozbądź się pszenicy :] no i pokaż siateczkę :> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Spróbuj zrobić złoty, bo może lepiej będzie wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Spróbuj zrobić złoty, bo może lepiej będzie wyglądać? nie lubie zlota/ nie podoba mi sie a jezeli chodzi o siateczke, i chrom to mam maly problem bo niechacy skopalem obrecz pierscionka i nadpisalem plik.. ale chyba zrobie ja na nowo i dodam czerwone pudeleczko z atlasowym wnetrzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 a nie masz takiego normalnego? odkupilbym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 a ile dasz? moge ci zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 a zrobisz mi z wlasnego projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 a kieedy zamierzasz sie oswiadczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 flara niepotrzebna, zlota wersja bylaby leprza a jak dla mnie to lepiej by jeszcze wyglasdalo jakby zamiast diamentu wstawic jakis plaski rubin, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 eee złoto jest ble!!! Tak jak jest bardzo mi się podoba. Choć ktoś tam stwierdził że troche te srebro chrom przypomina i ja się z tym zgadzam. Chyba trochę jaśniejsze powinno być i mniejsze odbicia (ale nie dużo) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 jak znajde chwile czasu to przebuduje troche scenke i poprawie material srebra moze pokusze sie o rubin, kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 a jak znajdziesz jeszcze wiecej czasu to prosilbym o siatke;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Pierścionek niezły, ale kolorystyka obrazka okropnie monotonna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Nad odbiciami mogłeś jeszcze popracować, czymś je urozmaicić, ale ogólnie odbieram pracę bardzo pozytywnie. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 male zmiany zaszly.. za wzgledu na to ze poprzednia obrecz pierscionka mi sie skopala zrobilem nowa + bonus ---> dodalem troche inne otoczenie co teraz o tym myslicie? za kilka chwil bedzie zblizenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 hmmm... nadal mi to (materiał pierścionka) bardziej pod chromik podchodzi niż pod srebro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 obo porownaj ze wczesniejszym renderem bo ja tu chromu nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 no nie wiem, w sumie lepiej to wygląda, ale nadal mi nie pasuje. choć muszę się przyznać że nia mam żadnego srebra pod ręką żeby porównać ;P pozdro ps. i z pudełeczkiem troche przesadziłeś według mnie (chodzi mi o materiał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Nad pudełeczkiem przydałoby się popracować - głównie nad materiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Ladnie, mi sie podoba, mogles zrobic w tym ostatnim ujeciu ladnego dofa i podkrecic meshsmooth bo widac kanciastosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 a i jeszcze siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 ...chrom;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 thorgal daj słabsze odbicia i zbuluruj je troche na tym pierścionku, bo jak widzisz nie tylko ja uważam że jakieś chromowane srebro Ci wyszło ;) A tak poza tym - ładna siatka :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Popracuj nad materialem pudeleczka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 A jak dla mnie... projekt pierścionka jest nie bardzo.. Diament jest mało dostrzegalny po przez to że te "ramki" od obrączki z otworami są zbyt duże..tak twierdzi też osoba spoglądająca na monitor z za moich barków :). Materiał pudełka zbyt jaskrawy.. ale to tylko sugestia..i twój projekt.. pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Wszystko fajnie, oprócz materiału pudełka, jest okropne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 materialy jeszcze bardzo niedopracowane, sam je robiłes? jak nie to pobaw sie ejszcze w ich modyfikacje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 falloff na pudeleczku troche nie pasuje, ale pierscionek sliczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flex Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 moja skromna uwaga: ta ciemniejsza wersja jest calkiem podobna do swiezo wypolerowanego srebra. srebro czasami sie tez roduje (pokrywa rodem) aby sie nie utlenialo (czernialo) i wtedy wyglada jak chromowane. wzor pierscionka oklepany a tak duzych diamentow nie zakowa sie w srebro. kompletnie nie rozumiem splaszczenia na dole szyny. przyprawiloby wiele problemow przy obrobce a kompletnie nie jest widoczne podczas noszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi