Napisano 11 Maj 200618 l flarę mogłeś sobie podarować :] modelling ok. materiał srebra mi nie pasuje (za bardzo przypomina chromic) studio też nieciekawe: widać koniec plane'a. imo o wiele lepiej prezentował by się wbity w miękki czerwony aksamit, w stosowniejszym czerwonym pudełeczku. rendering ziarnisty więc nie nadaje się jeszcze na finished. podżyłuj ustawienia - pozbądź się pszenicy :] no i pokaż siateczkę :> Pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200618 l Autor Spróbuj zrobić złoty, bo może lepiej będzie wyglądać? nie lubie zlota/ nie podoba mi sie a jezeli chodzi o siateczke, i chrom to mam maly problem bo niechacy skopalem obrecz pierscionka i nadpisalem plik.. ale chyba zrobie ja na nowo i dodam czerwone pudeleczko z atlasowym wnetrzem :)
Napisano 12 Maj 200618 l flara niepotrzebna, zlota wersja bylaby leprza a jak dla mnie to lepiej by jeszcze wyglasdalo jakby zamiast diamentu wstawic jakis plaski rubin, pozdr
Napisano 12 Maj 200618 l eee złoto jest ble!!! Tak jak jest bardzo mi się podoba. Choć ktoś tam stwierdził że troche te srebro chrom przypomina i ja się z tym zgadzam. Chyba trochę jaśniejsze powinno być i mniejsze odbicia (ale nie dużo) Pozdro
Napisano 12 Maj 200618 l Autor jak znajde chwile czasu to przebuduje troche scenke i poprawie material srebra moze pokusze sie o rubin, kto wie
Napisano 13 Maj 200618 l Nad odbiciami mogłeś jeszcze popracować, czymś je urozmaicić, ale ogólnie odbieram pracę bardzo pozytywnie. :) pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200618 l Autor male zmiany zaszly.. za wzgledu na to ze poprzednia obrecz pierscionka mi sie skopala zrobilem nowa + bonus ---> dodalem troche inne otoczenie co teraz o tym myslicie? za kilka chwil bedzie zblizenie..
Napisano 14 Maj 200618 l hmmm... nadal mi to (materiał pierścionka) bardziej pod chromik podchodzi niż pod srebro...
Napisano 14 Maj 200618 l no nie wiem, w sumie lepiej to wygląda, ale nadal mi nie pasuje. choć muszę się przyznać że nia mam żadnego srebra pod ręką żeby porównać ;P pozdro ps. i z pudełeczkiem troche przesadziłeś według mnie (chodzi mi o materiał)
Napisano 14 Maj 200618 l Ladnie, mi sie podoba, mogles zrobic w tym ostatnim ujeciu ladnego dofa i podkrecic meshsmooth bo widac kanciastosc.
Napisano 14 Maj 200618 l thorgal daj słabsze odbicia i zbuluruj je troche na tym pierścionku, bo jak widzisz nie tylko ja uważam że jakieś chromowane srebro Ci wyszło ;) A tak poza tym - ładna siatka :) Pozdro
Napisano 14 Maj 200618 l A jak dla mnie... projekt pierścionka jest nie bardzo.. Diament jest mało dostrzegalny po przez to że te "ramki" od obrączki z otworami są zbyt duże..tak twierdzi też osoba spoglądająca na monitor z za moich barków :). Materiał pudełka zbyt jaskrawy.. ale to tylko sugestia..i twój projekt.. pozdrawiam..
Napisano 25 Maj 200618 l materialy jeszcze bardzo niedopracowane, sam je robiłes? jak nie to pobaw sie ejszcze w ich modyfikacje, pozdr
Napisano 26 Maj 200618 l moja skromna uwaga: ta ciemniejsza wersja jest calkiem podobna do swiezo wypolerowanego srebra. srebro czasami sie tez roduje (pokrywa rodem) aby sie nie utlenialo (czernialo) i wtedy wyglada jak chromowane. wzor pierscionka oklepany a tak duzych diamentow nie zakowa sie w srebro. kompletnie nie rozumiem splaszczenia na dole szyny. przyprawiloby wiele problemow przy obrobce a kompletnie nie jest widoczne podczas noszenia.