nielot007 Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Witam!! Przedstawiam taki o to model jest to czołg IS-2, wiem ze nie jest tak dobrze jak u MF'a i Pionier'a ale lepiej nie umiem a na swoje usprawiedliwienie podam ze jest to moj pierwszy czołg :) z gory przepraszam za pskudne rendery ale beztalentu jestem :( licze na duuuuuzo komentarzy wie mnie niezawiedzcie :D ps. niedlugo postaram sie dac jakies lepsze rendery :) detale: http://img104.imageshack.us/img104/5236/15ms1.jpg http://img132.imageshack.us/img132/7302/28ii.jpg http://img104.imageshack.us/img104/8130/35ja.jpg pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Widze tutaj inspiracje moim wykonaniem tego pięknego czołgu. Szczególnie widać to po kanistrach z przodu które u siebie umieścilem ot tak. A i pierwszy render zajeżdza jednym z moich ;)... Chyba nie chciałbyś abym zaczął zaznaczać odstępstwa od oryginału, wiec powiem tylko: Fajnie... Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Bardzo fajny :) render mi jedynie nie pasi zrob wiekszy w 1600x1200 i staraj sie ustawiac swiatla tak zeby nie bylo czuc tego ze to resorak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 skylight to jest uzupełnienie oświetlenia, a nie jego sybstytut. Nie bój się ostrzejszego światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 model - fajny prezentacja - do bani shadery - jakie shadery? :P światło - do bani (choc ten zielony całkiem miły) kurde, jazda do Wipa, dorób jakies proste shadery i wkomponuj go w fajne tło - chocby takie jak w moim tutku :D i od razu bedzie to co empeck mówi - jakies ciekawe ostre swiatlo i uwydatnią sie wszystkie detale. z wszystkich 3 kadrow pierwszy najciekawszy, ale troche lufa za bardzo ginie na tle czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Ładny ISik. Teksturki jakieś byłyby miłe, choć i teraz ma przyjemny wygląd plastikowego modeliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 modelik pierwsza klasa ale jak nie wyrenderujesz go pożądnie to ja pożądnie skopie ci d*pę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 zapodaj teksturkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 o lol nielot... czemu juz skonczyles? model zarąbisty, szkoda ze nie bedzie z tego jakiejs wiekszej scenki:P:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Witam!! wiedzialem ze bedziecie sie czepiac renderkow, moglem dac screeny hehe :D male-->a zajezdza twoim modelem i pioniera (choc twoim w wiekszosci) odstepst w jest masa ale lepiej to przemilczmy :D klicek--> staram sie ale to trzeba umiec :D empeck--> tam nie skylight'a ;) a jesli chodzi o ostrzejsze to wiem tylko beztalencie ze mnie :) mkk3a--> :D jesli chodzi o wip'a to nie ma szans chcialem zrobic model, gdyby dalo sie jakos zaprezentowac bez calej zabawy z renderami to bym to tak zrobil, wlasnie wiem ze wsyzstkie detale zniknely hehe :D Hynol--> racja :) tweety--> :) postaram sie :) Master Kiełbaster--> nie ma szans nie umiem :) hkropinski--> mial byc tylko model i jest :D aha tak na marginesie render w vrayu 1.46.12 mam go od wczoraj wiec sie nie dziwcie :)(sorki tweety, wiem zdrada :( z mentalem walczylem 3 dni mialem do ciebie juz zagadac abys pomogl ale chcialem sam bez pomocy :), render byl (chyba calkiem fajny ale tam gdzie jest gasienica (naped) byl za ciemny cien... ale i tak bede walczyl z mrgdyz sobie nie daruje :D ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 hehe. nielot: jakbyś chciał to podeślij mi modelik (mam maxa7) to oświetlę i odeślę spowrotem scenkę, albo prześlę sam render. tak co bym miał jakiś ambitniejszy modelik do testów :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 o tweety :) jestem Ciekawy co tam wykrzesisz z tego, swojego is-2 tez renderowalem w MR ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 dajcie mi tylko model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 hkropinski--> mial byc tylko model i jest :D no jak od początku takie byly założenia to ok... znakomicie wywiązałeś się z zadania żołnierzu:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Witam!! hk--> hehe jaki ze mnie zolnierz nawet w wojsku nie bylem ;P tweety 3000 post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 kurcze niestety na moim monitorze rozjasnionym na maxa w blasku slonca nic niewidze :D mode lyglada na ok ale rendery za zielone dla mnie :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Daje rade, przyznaje panie Nielot :) ale popracuj jak przedmówcy pisali nad oswietleniem....jakies texturki bedą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 kliment--> :) narazie textur nie bedzie moze kidys (choc watpie) a nad oswietleniem pracuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 przedmówcy już wszystko napisali a ja się pod nimi podpisuje :) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi