Gizmo74 Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Postanowiłem wreszcie wrzucić tu moje wypociny....Już nie mogę patrzeć na ten model, jak mi się uda to wrzucę jeszcze kiedyś jakieś inne ujęcia. Model ten jest wyłącznie wytworem mojej wyobraźni choć pewnie można dostrzec w nim wpływy istniejących marek. Mam duże problemy z materiałem szyb, i tylnych świateł chociaż te ostatnie nawet nieźle wypadły w próbnych renderach. Model w zasadzie nie jest tak do końca gotowy, ale stwierdziłem, że akurat ten próbny render można podciągnąć pod finalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 To ujęcie jest złe, nie pokazuje ogółu pracy. A szkoda, bo model całkiem fajny jest. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 model bardzo ładny, koncept też ciekawy, ale render pozostawia wiele do życzenia ujecie i studio do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 odszumiałeś go? bo render zamazany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 odszumiałeś go? bo render zamazany :( Rozmycie zrobiłem celowo w PS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 daj inne ujecia :D bo fajnie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 mi sie bardzo podoba, nawet w takim ijęciu, ale sam model to chetnie zobaczyl bym w innym, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 wyglada na slabo pokazany fajny model, albo na slaby model tak pokazany zeby wydawal sie fajny, ale slabo pokazany. jesli faktycznie jest fajny to pokaz go fajnie i bedzie fajnie... ale sie zakrecilem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 wyglada na slabo pokazany fajny model, albo na slaby model tak pokazany zeby wydawal sie fajny, ale slabo pokazany. jesli faktycznie jest fajny to pokaz go fajnie i bedzie fajnie... ....muszę się z tym przespać........ale następny render już "leci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 No to dodaję z troszkę innego ujęcią ze zmienionym materiałem. Będzie jeszcze z przodu i tyłu ale potrzebuję trochę czasu na rendering, ale z czasem i tak jest nieźle bo to renderowalo sie 4 h (1500px/1200px). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 fajnie, jeszcze mocniej mogles od tylu pokazac i od przodu, bardzo mi sie podoba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 WOW :) Piekny model , czekam na kolejne ujęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 nie ma co, poorał by nim pole :] kozystałeś z jakiś bluprintów dla zachowania proporcii? to troszke mi tutaj Bugatti Verona zalatuje :] ale nie ma co, jest śliczny, tylko fajnie by nyła jakby na jakiś śróbkach sie koła trzymały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 niewiem czego wszystkim się ten model podoba a mi nie :) ale może jeszcze zmienie zdanie jak zobacze go z przodu i tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 to jest to na co czekałem xD p.s. może byś umieścił jakąś wersję 1024x768, jako tapetkę, model jest pinkny a chciałbym mieć go na pulpicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 niewiem czego wszystkim się ten model podoba a mi nie :) Tobie to sie nic juz nie podoba:PPP pozdr:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 mi tez sie nie podoba wiec sam nie jestes javor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 javor i Nielot007 - no to jest nas trzech bo mi sie ten model cholernie nie podoba ale długo nad nim siedziałem i muszę go jakoś pokazać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 W zasadzie nie lubie renderow samochodow, bo co drugie to jakas audica czy bejca, a tu kolega wyjechal z pomyslem i fajnym konceptem, podoba mi sie bardzo. hkropinski,nielot007,Gizmo74 edit: Autorowi, niepodoba sie jego wlasna praca...dziwne;) chyba kłamiesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Hmm.. jak kiedyś wcześniej gdzieś napisałem.. koła są nie bardzo jak dla mnie.. ale brawo za koncept :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Poprosze o rendery z innych ujec. No i siateczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 fajny koncept i rendery choc ujecie z pierwszego mi sie niepodoba bo kola dziwnie wygladaja. jesli mozesz to sproboj go wkomponowac w jakies zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 pokaz siatke jak mozesz, bo model bardzo fajniusi jak 'narazie' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi