Napisano 17 Maj 200618 l Mi też się podoba to drewno :) może byś teksturke udostępnił ? Ale ramki to nic takiego, Boxy z chamferami. Jak SWRSC pisze, lepsze do speeda by było :D
Napisano 18 Maj 200618 l Ta tyskie jes beeee, najlepsze sa zubry i lechy;p Co do pracki to prosta, ale render przyjemny
Napisano 18 Maj 200618 l zdecydowanie tyskie :)Maqs ile lat pijesz piwo? że takie pierdołu wypisujesz pozdro dla wszystkich smakoszy piwa:)aha fajna pracka zwłaszcza podłoże:D
Napisano 18 Maj 200618 l nieciekawa praca... nie pasują materialy, oswietlenie to tych wszystkich zdjęc, pozdr
Napisano 18 Maj 200618 l Oprócz desek kiepsko. Nie ma enviromenta, nie ma refleksów, metal nieprzekonujący, odbicia ni w 3 ni w 4, w dodatku bez antyaliasingu. Rozumie że scanline maxowy.
Napisano 19 Maj 200618 l Oprócz desek kiepsko. Nie ma enviromenta, nie ma refleksów, metal nieprzekonujący, odbicia ni w 3 ni w 4, w dodatku bez antyaliasingu. Rozumie że scanline maxowy. Luknij w temat scaline sraline
Napisano 19 Maj 200618 l no mało troszke, mogłeś do speeda dac, ale render całkiem przyjemny Ze zdaniem Tej osoby się licze, marudy "out"
Napisano 19 Maj 200618 l no render całkiem fajnie wygląda ale za wiele nie pokazałeś do speed'a się nadaje P.S. edytuj posty
Napisano 19 Maj 200618 l Luknij w temat scaline sraline No patrze, ale renderera nigdzie nie widze podanego. A scanline nie tłumaczy błędów, bo to całkiem niezły renderer jest i na pewno da się z niego więcej wycisnąć.
Napisano 19 Maj 200618 l Ja bym usunął ten cień palmy, psuje efekt. Powiedz jak zrobiłeś podłoże pod te ramki?
Napisano 20 Maj 200618 l Trzeba tylko DGS pomotac bo ustawień nie pamiętam zgubiłem gdzieś całą scene :/