chveti Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Witam, Panowie , jako że zostało 25 minut do meczu typujemy wynik...po finale skasuję temat (jutro) [taki AD dla Leru ;) ]. GO!GO! ARSENAL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 barca 1:0 arsenal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Barcelona 2:1 Arsenal - jestem realistą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 barca 3 : 1 arsenal :D chveti masz kulke na zlocie za to ze kibicujesz arsenalowi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Wolę jednak Hiszpańską piłkę, więc 2:1 dla Barcelony. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 3:1 dla barcy of course :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 chveti ale masz minusa za Arsenal! Moim zdaniem 2 : 1 dla Barcy. I LOVE BARCA!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Visca el Barça! 3:1 dla Barcy :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 aaarrrivvaaa!! ha ha ! :D 1 : 0 Teraz czeka mnie 45 minut nerwów z Arsenalem grającym w 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Barcelona musi wygrac, bo wtedy Celtic w przyszlym sezonie bez eliminacji bedzie gral w LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 hmm... to dzisiaj jakiś mecz jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 El ARSENAL golpeará sus asnos con el pie espanoles czyli....2:0 dla arsenalu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 jest 72 minuta i narazie ten mecz wygrywa sędzia... nie wiem co zarząd arsenalu mu obiecał, ale jest stronniczy... a jeśli nie jest to jest ślepy jak nietoperz! 77 minuta - GOOOOL!!! ETO! ETO! ETO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 haha 2:1 :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 hahahaha 2:1 dla BARCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 81 minuta - GOOOOL!!! BELLETTI!!! 2 : 1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 maja jeszcze 10 minut na wygranie:> ARSENAL ARSENAL :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 no chveti to po piwku dla mnie, jarasa i RA za wytypowanie wyniku :P i'm very happy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 obo - Przyjedź na zlot do Wrocka to pomyślimy :) arturros - i tak Arsenal jest lepszy. Arsenal grał lepiej ...ale wygrała Barcelona...Ehh (NIGDY NIE BĘDĘ ZA 'FAWORYTAMI')// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 chveti ja tez calym sercem kibicowalem Arsenalowi...nie zasluzyli swoja gra na porazke, a barca nie zasluzyla na wygrana...sedzia zalatwil mecz...(mam na mysli smieszne 'faule' jakie gwizdal, bo czerwona kartka byla slusznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 Przynajmniej porządni ludzie jeszcze są na tym forum... :) Bana dla Barcy ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 i dla dla fanow Barcy!! :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 heh oglądałem meczyk i raczej stawiałem na Arsenal jeszcze po pierwszym golu myslalem ze cos pomeczą i dowalą drugiego, ale sie niestety myliłem :/ Bardziej podobała mi sie gra Arsenalu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 do nauki a nie tu forum zasmiecac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 chveti to taka wyrocznia, zawsze przegrywają Ci, na których liczy chveti. To samo było z CL rok temu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 jesli ktos tu mialby dostac bana to tylko ten sedzia:] no ale ponoc sciagneli go w statniej chwili bo tego pierwszego przylapali w koszulce barcy:P Brawo dla Barcy!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 thud a bramka dla Arsenalu to co?? Wolnego nie powinno być ;P -> sędzia kalosz! Barca górą! Choć szczerze przyznam że Arsenal grał dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 nie wiem o co chodzi w tym watku:P nie ma sie o co sprzeczac Barca wygrala YES YES YES YES :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Barca! Barca!! Baarca!!! :D jak ktoś przegrał to teraz narzeka ;) A barca zasłużyła - powinna już od początku 1:0 prowadzić... gol dla arsenalu to pomyłka sędziego... Arsenal KONIO!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 chveti to taka wyrocznia, zawsze przegrywają Ci, na których liczy chveti. To samo było z CL rok temu :D Hahah :D myślisz że czemu postawiłem w zakładach na Barcę ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 obo brama powinna byc, ale to tylko jeden blad sedziego na korzysc Arsenalu (no moze dwa ;)), ale ogolnie sedzia zalatwil mecz i tyle :) szkoda ze zawsze moi faworyci przegrywaja...(poza zeszla Liga Mistrzow) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 i tak z góry bylo wiadomo kto wygra btw. thud, wiesz moze jak sie nazywa pani która masz na avatarze? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 thud ty będziesz mówił że sędzia skrzywdził Arsenal, a ja że Barce, ale włącz sobie na przykład EUROSPORT i posłuchaj jak dziennikarze się wypowiadają i jak śmieją się z Henry'ego, jak powiedział, że przez sędziego przegrali ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 ledyr Laura More (m. in. z teledysku "ai no corrida" i "call on me"), fajna no nie :D obo no fakt, tak bedzie i wcale nie zaprzeczam, nie twierdze tez ze mam racje i koniec; sedzial zepsul caly mecz (w obie strony zle gwizdal (!)) a opinie dziennikarzy jakos mnie nie przekonuja :), przeciez ja tez mam oczy i ogladam mecz jak oni :] (zreszta jak mialbym sluchac takich komentatorow jak z TVP 1 wole ogladac mecz bez glosu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 No thud w sumie masz racje. Pozdrawiam kibiców Barcy i Arsenalu też ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Co do sedziego to ukaral on jednak Arsenal, a nie Barce. 1) Powinien dac zolta kartke dla Lehmanna i uznac bramke 2) Pokazac kilka kartek Barcy za ciagle faule i udawanie (Ronaldinho) 3) Nie powinien uznac bramki Eto na 1:1 (byl spalony) Co do bramki Arsenalu to moze nie bylo faulu, ale kartki bym nie dawal, bo Eboue byl rozpedzony i latwo bylo go wytracic z rownowagi A sam sedzia sedziowal 7 kluczowych meczow dla barcy, nie jest to dziwne ;) ? M.in mecz z Chelsea gdzie dal czerwona Del Horno (mogl dac czerwona albo zolta, w takim meczu na tym poziomie powinien dac zolta). Wogole Barca przeszla fuksem do tego finalu - nie uznana bramka Shewy, kartka dla DH ktora ustawila caly mecz na Stamford Brigde. Czyzby syndrom Juventusu ? ;) Dobrze ze Henry przedluzyl kontrakcik na nastepne 4 latka, a nie sprzedal sie tej glupiej barcy :) Edit: Nie jestem sezonowcem zeby nie bylo :P Arsenalowi kibicuje od 3 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Nie jestem sezonowcem zeby nie bylo :P Arsenalowi kibicuje od 3 lat :P Ja Barcelonie od 6 - 7 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Synuś - idealne podsumowanie :), choc jak wczesniej wspomnialem mam zastrzezenia do sedziego bo zle gwizdal w obie strony; z tym udawaniem Ronaldinho to myslalem ze tylko ja to zauwazylem, bo wszyscy wychwalaja go w niebiosa, a jak dla mnie to sredniak, ktory sie nie umywa do umiejetnosci chocby Henry'ego; a przy tym faulu Lehmanna to gdyby sedzia puscil mecz musiaby spalonego odgwizdac (znaczy sie powinien), pokazywali potem analize szczegolowa meczu i "fachowcy" to potwierdzili ktorzy sympatyzuja z Barca :) no ale mimo wszystko juz po finale i jest jak jest a co do przedluzonego kontraktu Henry'ego to tez sie niezmiernie ciesze :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 jestem za Barca ale uwazam ze gdyby uznał bramke dla barcelony podczas tego faulu i ukarał bramkarza żółtą kartką mecz byłby ciekawszy. Ale dobrze że Barca wygrała bo za tym idzie Celtic z Borucem i Magiciem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Wez mi z tymi fachowcami :D "Fachowcy" w TVP to wszyscy byli za barca (poza Nahornym), a Szpakowski byl najlepszy :D Jak barca strzelila bramke to powiedzial : "No nareszcie", po chwili dodal "teraz sie zacznie mecz" ;). Trzeciaka jeszcze zrozumiem, mieszka w Hiszpanii, ale pozostalych...Szczesny byl niby w grupce fanow Arsenalu, a tez gadal ze : "jesli Bog kocha barce, to powinna wygrac". Widac ani jedna osoba w studiu (poza swietnym Nahornym) nie oglada ligi angielskiej, wiedzieliby ze Arsenal gra najladniejsza pilke od paru sezonow :). To ze gra w LM na 1:0 to nie znaczy ze w lidze tez, zreszta barca ostatnie mecze (od 2 rundy) wygrywala w malo efektownym stylu. Ladnie grali w grupie, ale jaka grupe mieli to inna sprawa.. Najsmieszniejsze bylo jak gadali o szybkosci wymiany pilki, krotkich szybkich podaniach :D Jeszcze ostatnio na meczu z Juve gadali ze Arsenal gra niezwykle szybko i duzo z pierwszej pilki, a w finale to jakos to pomijali mowiac ze tak gra Barca, a Arsenal to tylko swietna taktyka (i w sumie nic poza tym) ;) Trzeciak fajnie gadal o Van Bommelu :D 5 min spotkania, a on juz chce go zmienic bo fatalnie wg niego gra. Dla mnie to cale TVP to czysta demagogia (moze troche za mocne okreslenie). Od dawna ksztaltuja falszywy wyglad angielskiego footballu. Dla nich angielska pilka to dlugie wrzutki na wysokich napastnikow, moze tak sie gra lidze Championship, ale nie w Premiership. Premiership slynie z szybkosci, czestej gry z pierwszej pilki, walki do konca, a dla nich to tylko bezmyslne wrzutki w pole karne i nieczystosc w grze. W LA gra sie agresywnie, ale zawsze fair, a samych fauli jest na pewno mniej niz w lidze hiszpanskiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 mialem na mysli "Fachowcow" z zagranicy ;), nie z TVP, bo dla mnie to zadni fachowcy ja osobiscie podczas meczu sciszam kompletnie glos, albo przelaczam na inny program, bo nienawidze studia z TVP 1 i 2; goscie sa strasznie stronniczy i nie lubia angielskich klubow w przeciwienstwie do mnie :]; nie cierpie gry hiszpanow, bo tam jest zero "finezji" (Ronaldinho dwa razy przelozy noge nad pilka a oni w studiu juz sikaja jaki to on wspanialy nie jest :|), no moze czasem cos ladnie zagraja; moja niechec do tych klubow powiekszaja wspomniani wyzej komentatorzy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi