Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zadam inne pytanie. Czy znowu skoncza 2 osoby? Popieram Kurcika, a sam zlatuje z kontraktu za tydzien wiec tez skoncze swojego. Till now ... not enough time.

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja tez :D - jestem za - karateka mnie zupelnie pochlonal :D (a jeszcze musze te papcie dorobic.... :D

paozoa

Napisano

A właśnie, dziś koniec bitwy tak ?? jak idą prace ?? kto wymiękł(tak jak ja...) a kto dotrwał ?? Chce wyników !! aaa... ;P

Napisano
A właśnie, dziś koniec bitwy tak ?? jak idą prace ?? kto wymiękł(tak jak ja...) a kto dotrwał ?? Chce wyników !! aaa... ;P

DZIŚ?! a nie do 11tego?

Napisano

060606 to byl psikus XD

do 11 jest deadline, ale klaniam sie przed guru tego kontestu o + miech. Jak nie to zatrzymam sie na tym etapie .... ale i tak skoncze pozniej ]:->

Napisano

hej - po krootkiej konsultacji z chrisem: oficjalnie przedluzamy termin biezacej edycji do konca czerwca (macie wiec trzy wikiendy na to zeby skonczyc) - tym razem bez migania sie :D

pozdrawiam

Napisano

o jak fajnie :D nie zebym nie zdązyl przed 11 ale skoro juz sie naradziliscie :D

Napisano

Ej,ludzie... Kiedyś bitwa trwała tydzień może 2... A teraz już miecha czekam na zakończenie, I na dodatek przedłużyliście??? Do końca czerwca?? Jak nie macie czasu tego robić to nie róbcie, zamiast przedłużać terminy w nieskończonośc.

Zamiast dawania więcej czasu dajcie nową bitwe, bo widocznie ta nie jest taka mini, że nikt niezdąża/

Napisano

hyhy - crusher,vvektor - macie absolutna racja :)

na moj gust - konczymy ta edycja (do konca czerwca) - a poozniej to tak jak byly pierwotne zalozenia - tydzien na zrobienie (kto skonczy to skonczy kto nie to nie) i proste obiekty na dokladke :)

pzoa

Napisano

heja :)

nie to żebym mówił "A nie mówiłem?" skąąąąd ;)

Popieram ogólnie zdanie ftorka w 200%

pozdr :)

Napisano

e tam poraz drugi. jutro mam wolne wiec dzis bede siedzial do ~4 i zrobie ten kibel.

pozdr.

ps. wwo chyba mi darujecie termin oddania? :o

Napisano

hyhy - no darujemy, darujemy kurt :)

ale jutro rano to koncze wiec sie wyrabiaj :)

wstyd i sromota na nas wszystkich...

paoaopa