Por@szek Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Zadam inne pytanie. Czy znowu skoncza 2 osoby? Popieram Kurcika, a sam zlatuje z kontraktu za tydzien wiec tez skoncze swojego. Till now ... not enough time.
ftorek Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 ja tez :D - jestem za - karateka mnie zupelnie pochlonal :D (a jeszcze musze te papcie dorobic.... :D paozoa
naeq Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 A właśnie, dziś koniec bitwy tak ?? jak idą prace ?? kto wymiękł(tak jak ja...) a kto dotrwał ?? Chce wyników !! aaa... ;P
ledyr Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 A właśnie, dziś koniec bitwy tak ?? jak idą prace ?? kto wymiękł(tak jak ja...) a kto dotrwał ?? Chce wyników !! aaa... ;P DZIŚ?! a nie do 11tego?
Por@szek Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 060606 to byl psikus XD do 11 jest deadline, ale klaniam sie przed guru tego kontestu o + miech. Jak nie to zatrzymam sie na tym etapie .... ale i tak skoncze pozniej ]:->
ftorek Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 hej - po krootkiej konsultacji z chrisem: oficjalnie przedluzamy termin biezacej edycji do konca czerwca (macie wiec trzy wikiendy na to zeby skonczyc) - tym razem bez migania sie :D pozdrawiam
ledyr Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 o jak fajnie :D nie zebym nie zdązyl przed 11 ale skoro juz sie naradziliscie :D
Cruzh3r Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 Ej,ludzie... Kiedyś bitwa trwała tydzień może 2... A teraz już miecha czekam na zakończenie, I na dodatek przedłużyliście??? Do końca czerwca?? Jak nie macie czasu tego robić to nie róbcie, zamiast przedłużać terminy w nieskończonośc. Zamiast dawania więcej czasu dajcie nową bitwe, bo widocznie ta nie jest taka mini, że nikt niezdąża/
ftorek Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 hyhy - crusher,vvektor - macie absolutna racja :) na moj gust - konczymy ta edycja (do konca czerwca) - a poozniej to tak jak byly pierwotne zalozenia - tydzien na zrobienie (kto skonczy to skonczy kto nie to nie) i proste obiekty na dokladke :) pzoa
arcade Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 heja :) nie to żebym mówił "A nie mówiłem?" skąąąąd ;) Popieram ogólnie zdanie ftorka w 200% pozdr :)
kurt_hectic Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 eee tam mam jeszcze 4 h....ide walczyc
kurt_hectic Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 e tam poraz drugi. jutro mam wolne wiec dzis bede siedzial do ~4 i zrobie ten kibel. pozdr. ps. wwo chyba mi darujecie termin oddania? :o
ftorek Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 hyhy - no darujemy, darujemy kurt :) ale jutro rano to koncze wiec sie wyrabiaj :) wstyd i sromota na nas wszystkich... paoaopa
Shalivan Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 no nie wiem ja tyle zdązyłem ile oddałem ale to nie koknec prac :P
Rekomendowane odpowiedzi