ftorek Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 hyhy - w sumie to nie wiem - bo w sumie to mial byc chyba interior - a mi wyszedl exterior :D no ale nie wiem - wypowiedzcie sie czy mozna :D - w sumie ja bym sie do takiego kibelka bal wejsc... :D idea jest taka - stal sobie sraczyk spokojnie na polu, az w koncu stal sie obiektem zaintereoswania Wielkich Przedwiecznych, tak wiec Cthulu wyslal swego syna Ythogtha aby ten sprawdzil ow tajemniczy obiekt, bedacy zrodlem ukrytej acz wielce poteznej mocy :D zpdfo na razie nie wiem ile mam triangli - jade sobie tak luzno - ale chyba i tak sie ewwentualnie zmieszcze grubo przed limitem :D
_michal Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 ftorek powiedz mi co Ty palisz i gdzie to kupić. świetny pomysł, tylko tego Yog-Sothoth'a bym lepiej zcthulhował, by się bardziej kojarzył.
merv_ Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 te dechy w srocyku po...cthulowal... :) powyginal znaczy sie
ftorek Napisano 22 Maj 2006 Autor Napisano 22 Maj 2006 hyhy - owszem, owszem - dorobie mu oczy i macki w ilosci 'duzo' :D - narazie to taki zapelniacz zeby pokazac o co mi chodzi :D w sumie to nic nie pale i moze w tym rzecz :D - rzeczywistosc mnie wystarczajaco odurza... hyhy pz [edit] - merv - rowniez, rowniez kibelek pokthuluje - narazie to prosto od stolarza - a docelowo ma byc tak troche 'zuzyty'...
Shalivan Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 może w samfing lajk to od kurta http://www.pixfreex.com/deg/tatry/0002_madzia_i_zajcew/016.jpg :D
ftorek Napisano 22 Maj 2006 Autor Napisano 22 Maj 2006 no to ogien - kibelek gotowy (prawie - musze go jeszcze lekko powyginac - aczkolwiek bez dodatkowej geometri - i tak wiekszosc 'brudu' poleci na texie) - tylko niestety makabra bo dopadlo mnie detalenie bez umiaru - wiec mam i zawiasy, i haczyk, i inne bajery :D (nie wiem czy to jeszcze lowpoly czy juz nie - zobaczymy poozniej :D narazie ma jakies 2.5k triangli - na potwora jakies 5 poojdzie - a reszta na jakies dodatkowe pierdoly, wiaderko moze, jakas beczka, kamien i krzaczek :D pzp
ftorek Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 aha - thnx (mam nadzieje klicor ze znowu nie masz 'komentarze-a-la-tow-wzajemnej-adoracji-mode-on' :D siata:
ftorek Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 aha - thnx (mam nadzieje klicor ze znowu nie masz 'komentarze-a-la-tow-wzajemnej-adoracji-mode-on' :D siata:
Tores Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Skoro lecisz tak z detalami, to nie zapomnij dołka pod kiblem wykopać!! Co to za reklamy się pojawiają? Chyba nie zostanie to już tak na zawsze bo za często to się wyświetla.
ledyr Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 ładny sraczyk, taki swojski :D nie moge doczekac sie potwora :)
ftorek Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 hej - potwor juz sie zmaterializowal - narazie tylko w mojej glowie - ale dzisiaj wieczor pewnie cos wrzuce (bedzie troche inaczej niz na pierwszym szkicu - w koncu Yog to czlowiek-zaba :D
KLICEK Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Ftorek jak moze to byc post wzajemnej adoracji skro nawet sie nie znamy ? :D Fajowski sraczyk i tyle ;) btw, Pan reklamujacy jest dobry :D:D co 3 postry reklamuje jakas padake nie wiem kto to wymyslil, ale jezeli max3d.pl ma stac na dobrym serwerze ktory sie nie wywala co 2 dni to to jakos przeboleje ;)))
ftorek Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 hyhy - no wlasnie tak sie ostatnio zastanawialem - czy ja znam klicka 'na zywca' czy nie... (tak wiec uprzedziles mnie z odpowiedzia :D tores - hmm - no wlasnie tak sobie wymyslilem zeby to na texie zrobic - zobacze - bo w sumie jak kibelek bedzie byc moze w uzyciu gdzeie indziej to by sie przydalo - bo w tej scenie to i tak tyl sraczyka jest lekko zasloniety no nic - boojcie sie dziatki - bo oto Yog-Sogoth nabiera ciala :D (narazie ma cos 2700 triangli pzoa
ledyr Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 heh dobre, kojaży mi sie to ze starymi horrorami ah .. :) zobaczymy jak ci dalej pujdzie ;)
ftorek Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 hej - dodalem raczki - narazie tylko ksztalt - zabieram sie za ich udetalicznienie potwora ma narazie 3700 triangli, wiec jeszcze ciut zostalo :) tylko tak sobie mysle - otekturowac to, to bedzie masakra... pzodra
_michal Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!!! Iä! Iä! Cthulhu Fhtagn!
ftorek Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 hyhy - to masz jeszcze jakes taki entuzjasta :D
_michal Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 W czerwcu jest w końcu premiera Call of Cthulhu na pieca, już od dwóch tygodni stoję w kolejce pod Media Marktem ;) Świetny projekt, koncept jest całkiem z głowy? Bo nie kojarzę by mi się coś podobnego nawinęło, a co najważniejsze pasuje do Cthulhu mythos jak ulał, świetny. Powodzenia w malowaniu. Jesteś moim faworytem w tej edycji bitwy jak narazie. wazelina mode off. [disconnected]
ftorek Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 jade calkiem z glowy (co niestety powoduje sporo slepych uliczek - to co tu wrzucam to czasem efekt wielu prob, kasowania, rzezania od nowa i tak dalej...) wiesz - no podobny jest bo nie da sie ukryc ze czlowiek sie tak jakby interesuje i w odpowiednich kregach obraca :D co do malowania - ehhh - przeraza mnie mocno... ale zobaczymy jak poojdzie :D thnx
ftorek Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 dalej dalej - swietnie mi sie dzis modeluje :D (jestem na etapie gdzie w sumie samo sie robi - loopy same wskakuja tam gdzie powinny byc i w ogole :) - gorna czesc potwora w sumie bardzo ku koncowi juz sie ma :D te rogi w sumie malo ktulowe sa - ale co tam - nadaja mu taki zawadiacki charakter :D pzoda
Por@szek Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Ftorkus, masz moj glos jak narazie, ja niestety chyba znowu nie dam rady skonczyc ;/ Chyba sie powiesze bo bitwa to jeakies fatum dla mnie, co zaczne to sie zwali tyle wazniejszych spraw ze skrzydla opadaja. Ale ten kibel skoncze, nawet jakbym mial to zrobic po bitwie. Za bardzo mi pomysl styral banie :D
Woznkt Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Nie napiszę nic konstruktywnego. Mi się to bardzo podoba. Jako że temat wybrałem sobie bardzo podobny, proponuję ostatecznie połączyć nasze prace tworząc Mega Bóstwo Kału :D pzdro
bartonfink Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 wychodek -> bardzo fajny model. Ale ta postac to miszczostwo. Ogulnie pracka kojazy mi sie z "WIELKIM ZLYM DYMACZEM" ;) hehe badz co badz jak koles siada na kibel to zadek ma umiejscowiony w pewnym newralgicznym miejscu i stosunek murowany ;)
madman1987 Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 laaaaa, ftoras, stworasiek BOSKI, dawno nie widzialem czegos na forum przy czym szczeka spadla by mi na ziemie- udalo Ci sie :) gwoli konstruktywnej krytyki napisze, iz nie mam nic do powiedzenia w kwesti technicznej, bo tak ;] EDIT: a, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko save as ;] wyladowal ten stworek w galeri my favourite :]
Rekomendowane odpowiedzi