DIDI Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 ło i jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 za bardzo nie wiem co to ma byc... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 yy, co to jest? Bo jakoś nie za bardzo podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Kolejna zgaduj zgadula ? co to jest i do czego służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 mi to wyglada na zabawke to przedstawiania wiazan chemicznych miedzy czasteczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Dla mnie to wygląda na dużo wolnego czasu i brak pomysłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Mi to wyglada na cylindry i sphere z extrudowanymi face`ami. A tak powaznie, to nie wiem(y) co to jest, ale jakos specjalnie nie ma tutaj duzo roboty, no i dla oka jakos tak srednio na jeza przyjemne. Ja bym to do speeda wrzcil na Twoim miejscu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 no faktycznie kulki. i co z tego? Takie cos bez pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 dużo za szybko dane do finished 3D, co najwyżej do speeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Heh, fajne takie galaretowate kuleczki. Mi się podoba - ocena 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Średnio mi sie podoba, bo niewiem co to jest :/ Kulki połączone słomkami i co z tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 szkoda ze te slomki nie nachodza na uwypuklenia, chyba magnetycznie sie trzymaja. a poza tym... noise...same figury proste..no i jakos materialy, za duzo refleksow na tym rózowym czymś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 a mnie się to z seksem kojarzy (jak wszystko z resztą) - może to ten kolor? kolory zbyt "agresywne" i, moim zdaniem, kadr mało ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Nie wiem czemu ale mialem podobne skojarzenie :P stare zboczuchy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi