Hindus Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 czepie się - masz buga w/na plane'ie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 render i model mnie sie bardzo podoba, gdyby jeszcze bylo widac jakies wnetrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Loozack wez Ty sie uspokuj... ;) *joke* Znowu podnosisz poprzeczke :] Grats ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2006 mrkrzysiek, w finale będzie lepiej, HXL, nie przesadzaj, że Twoje Lambo jest złe, materiał felg tylko trochę popraw i będzie miodzio :) kome, tylko miejscami? dzięki za komplement ;) hindus, :PP Pawelkos, bęędzieee, będzie kurna :] Knysha, sobie na pewno :) Miałem się dzisiaj zająć wnętrzem ale zabrałem się najpierw za oponki i cały dzień mi na nie zszedł... Brakuje jeszcze napisów pod bieżnikiem ale nie planuję dużych zbliżeń na te miejsca więc może się obejdzie. Pozdrawiam. [edit] Dla zainteresowanych... opona ma ok. 45000 trójkątów, wszystko jest modelowane, lekki bump dałem jedynie w miejscu, gdzie powinny być napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 zrób lepiej te napisy może chociaż to uratuje tą cienką oponę ;) ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;) ps. sorki Knysha wino to nie moja subkultura (chciałm napisać coś innego ale i tak sie nie przejmiesz a spam jest był i bedzie amen) ps2. Loozack tak jak to umówiliśmy masz czas do jutra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;) Odstaw te wina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 są na tym forum rzęźnicy różnej maści..ale jak patrze na tą opone to dochodze do wniosku ze nic nie przebije auciarzy....jak wy to robicie!?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 To bardzo dobre pytanie ;D Jak Tyś to wymodelował, liczę że się tutaj zaraz będziesz spowiadał;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 no model opony ładny to i napisy odrazu wymodeluj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Piękniście! Moją opinię na temat swoich prac już znasz ;-) ... dawaj dalej... czekamy na wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Według mnie wygląda jak zabawka, nie wiem czemu mam takie odczucie, może to dlatego że nie ma wnętrza i materiał szyb średniawy? :) ale oprcz tych szyb reszta shaderów super :) a o modelu nawet nie wspomne miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Opona jak z Rhino, bardzo fajnie wyszła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 sikham, ups, chyba zapomniałem o umowie... kliment woroszyłow, heh, nie powiedziałbym tak, każdy model można zrobić dobrze lub źle i nie ma znaczenia czy to będzie żelazko, budzik, twarz czy samochód, ale miło, że tak uważasz ;) Touch, nic oryginalnego nie wymyśliłem :) zrobiłem jeden segment bieżnika po czym powieliłem go odpowiednią ilość razy, zawinąłem za pomocą modyfikatora "bend" i dopasowałem do opony, mrkrzysiek, ta, i może jeszcze powietrze w oponie :] HXL, Georgas, "wnętrze" już zrobiłem, ale absolutnie nie ma się czym chwalić więc szyby są bardzo przyciemnione... RA, dzięki :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 i'll kill you troche mało tego środka widać postaraj sie bardziej w końcu od Ciebie możemy wymagać prawie wszystkiego ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Loozack jak potrafisz to modeluj:) no szyby rozjaśnij jeszcze troche i będzie dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 potrafi, potrafi... cały czas czekamy na to wnętrze :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Sorki ludziska ale dzisiaj nic nowego nie będzie, jednodniowy urlop sobie zrobiłem ;) Jutro wezmę się za poprawę tego wnętrza bo strasznie kłuje w oczy, a teraz co najwyżej mogę wrzucić render z wczorajszych testów... Dodałem "wnętrze", zmieniłem opony a oprócz tego trochę pokombinowałem z materiałem felg i przednich lamp. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Światła ciekawsze z tym niebieskim odcieniem, ale felgi i opony nie bardzo... Poprzednie były lepsze (odbicia na oponach zdecydowanie za jasne!)... Ale to tylko moja opinia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Em szyba zwykle ma mocniejsze refleksy niż lakier... ...opony bolą :| po nad to bardzo fajnie - podoba mi sie PS Kadr troche dziki no i te szyby troche takie gangsta :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi