Napisano 21 Wrzesień 200618 l render i model mnie sie bardzo podoba, gdyby jeszcze bylo widac jakies wnetrze :)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Loozack wez Ty sie uspokuj... ;) *joke* Znowu podnosisz poprzeczke :] Grats ;]
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Autor mrkrzysiek, w finale będzie lepiej, HXL, nie przesadzaj, że Twoje Lambo jest złe, materiał felg tylko trochę popraw i będzie miodzio :) kome, tylko miejscami? dzięki za komplement ;) hindus, :PP Pawelkos, bęędzieee, będzie kurna :] Knysha, sobie na pewno :) Miałem się dzisiaj zająć wnętrzem ale zabrałem się najpierw za oponki i cały dzień mi na nie zszedł... Brakuje jeszcze napisów pod bieżnikiem ale nie planuję dużych zbliżeń na te miejsca więc może się obejdzie. Pozdrawiam. [edit] Dla zainteresowanych... opona ma ok. 45000 trójkątów, wszystko jest modelowane, lekki bump dałem jedynie w miejscu, gdzie powinny być napisy.
Napisano 21 Wrzesień 200618 l zrób lepiej te napisy może chociaż to uratuje tą cienką oponę ;) ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;) ps. sorki Knysha wino to nie moja subkultura (chciałm napisać coś innego ale i tak sie nie przejmiesz a spam jest był i bedzie amen) ps2. Loozack tak jak to umówiliśmy masz czas do jutra ;)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;) Odstaw te wina ;]
Napisano 21 Wrzesień 200618 l są na tym forum rzęźnicy różnej maści..ale jak patrze na tą opone to dochodze do wniosku ze nic nie przebije auciarzy....jak wy to robicie!?:)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l To bardzo dobre pytanie ;D Jak Tyś to wymodelował, liczę że się tutaj zaraz będziesz spowiadał;P
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Piękniście! Moją opinię na temat swoich prac już znasz ;-) ... dawaj dalej... czekamy na wnętrze
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Według mnie wygląda jak zabawka, nie wiem czemu mam takie odczucie, może to dlatego że nie ma wnętrza i materiał szyb średniawy? :) ale oprcz tych szyb reszta shaderów super :) a o modelu nawet nie wspomne miodzio :)
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor sikham, ups, chyba zapomniałem o umowie... kliment woroszyłow, heh, nie powiedziałbym tak, każdy model można zrobić dobrze lub źle i nie ma znaczenia czy to będzie żelazko, budzik, twarz czy samochód, ale miło, że tak uważasz ;) Touch, nic oryginalnego nie wymyśliłem :) zrobiłem jeden segment bieżnika po czym powieliłem go odpowiednią ilość razy, zawinąłem za pomocą modyfikatora "bend" i dopasowałem do opony, mrkrzysiek, ta, i może jeszcze powietrze w oponie :] HXL, Georgas, "wnętrze" już zrobiłem, ale absolutnie nie ma się czym chwalić więc szyby są bardzo przyciemnione... RA, dzięki :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l i'll kill you troche mało tego środka widać postaraj sie bardziej w końcu od Ciebie możemy wymagać prawie wszystkiego ;) hehe
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Loozack jak potrafisz to modeluj:) no szyby rozjaśnij jeszcze troche i będzie dobrze:)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Autor Sorki ludziska ale dzisiaj nic nowego nie będzie, jednodniowy urlop sobie zrobiłem ;) Jutro wezmę się za poprawę tego wnętrza bo strasznie kłuje w oczy, a teraz co najwyżej mogę wrzucić render z wczorajszych testów... Dodałem "wnętrze", zmieniłem opony a oprócz tego trochę pokombinowałem z materiałem felg i przednich lamp. Pozdrawiam.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Światła ciekawsze z tym niebieskim odcieniem, ale felgi i opony nie bardzo... Poprzednie były lepsze (odbicia na oponach zdecydowanie za jasne!)... Ale to tylko moja opinia :)
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Em szyba zwykle ma mocniejsze refleksy niż lakier... ...opony bolą :| po nad to bardzo fajnie - podoba mi sie PS Kadr troche dziki no i te szyby troche takie gangsta :p