Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 118
  • Wyświetleń 14,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Loozack wez Ty sie uspokuj... ;) *joke*

Znowu podnosisz poprzeczke :]

Grats ;]

Napisano
  • Autor

mrkrzysiek, w finale będzie lepiej,

HXL, nie przesadzaj, że Twoje Lambo jest złe, materiał felg tylko trochę popraw i będzie miodzio :)

kome, tylko miejscami? dzięki za komplement ;)

hindus, :PP

Pawelkos, bęędzieee, będzie kurna :]

Knysha, sobie na pewno :)

Miałem się dzisiaj zająć wnętrzem ale zabrałem się najpierw za oponki i cały dzień mi na nie zszedł...

03resof6.gif

Brakuje jeszcze napisów pod bieżnikiem ale nie planuję dużych zbliżeń na te miejsca więc może się obejdzie.

Pozdrawiam.

[edit]

Dla zainteresowanych... opona ma ok. 45000 trójkątów, wszystko jest modelowane, lekki bump dałem jedynie w miejscu, gdzie powinny być napisy.

Napisano

zrób lepiej te napisy może chociaż to uratuje tą cienką oponę ;)

ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;)

ps. sorki Knysha wino to nie moja subkultura (chciałm napisać coś innego ale i tak sie nie przejmiesz a spam jest był i bedzie amen)

ps2. Loozack tak jak to umówiliśmy masz czas do jutra ;)

Napisano

ehhhh 3 raz edytuje to zdanie bo jakoś nie po polsku mi wyszło ciekawe dlaczego ;)

Odstaw te wina ;]

Napisano

To bardzo dobre pytanie ;D Jak Tyś to wymodelował, liczę że się tutaj zaraz będziesz spowiadał;P

Napisano

Piękniście!

Moją opinię na temat swoich prac już znasz ;-)

... dawaj dalej... czekamy na wnętrze

Napisano

Według mnie wygląda jak zabawka, nie wiem czemu mam takie odczucie, może to dlatego że nie ma wnętrza i materiał szyb średniawy? :) ale oprcz tych szyb reszta shaderów super :) a o modelu nawet nie wspomne miodzio :)

Napisano

Opona jak z Rhino, bardzo fajnie wyszła. :)

Napisano
  • Autor

sikham, ups, chyba zapomniałem o umowie...

kliment woroszyłow, heh, nie powiedziałbym tak, każdy model można zrobić dobrze lub źle i nie ma znaczenia czy to będzie żelazko, budzik, twarz czy samochód, ale miło, że tak uważasz ;)

Touch, nic oryginalnego nie wymyśliłem :) zrobiłem jeden segment bieżnika po czym powieliłem go odpowiednią ilość razy, zawinąłem za pomocą modyfikatora "bend" i dopasowałem do opony,

mrkrzysiek, ta, i może jeszcze powietrze w oponie :]

HXL, Georgas, "wnętrze" już zrobiłem, ale absolutnie nie ma się czym chwalić więc szyby są bardzo przyciemnione...

23resmn7.jpg

RA, dzięki :)

Pozdrawiam.

Napisano

i'll kill you

troche mało tego środka widać postaraj sie bardziej

w końcu od Ciebie możemy wymagać prawie wszystkiego ;) hehe

Napisano

potrafi, potrafi...

cały czas czekamy na to wnętrze :-P

Napisano
  • Autor

Sorki ludziska ale dzisiaj nic nowego nie będzie, jednodniowy urlop sobie zrobiłem ;) Jutro wezmę się za poprawę tego wnętrza bo strasznie kłuje w oczy, a teraz co najwyżej mogę wrzucić render z wczorajszych testów...

26resqg1.jpg

Dodałem "wnętrze", zmieniłem opony a oprócz tego trochę pokombinowałem z materiałem felg i przednich lamp.

Pozdrawiam.

Napisano

Światła ciekawsze z tym niebieskim odcieniem, ale felgi i opony nie bardzo... Poprzednie były lepsze (odbicia na oponach zdecydowanie za jasne!)...

Ale to tylko moja opinia :)

Napisano

Em szyba zwykle ma mocniejsze refleksy niż lakier...

...opony bolą :|

po nad to bardzo fajnie - podoba mi sie

PS

Kadr troche dziki no i te szyby troche takie gangsta :p