brzoza Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam Proszę o opinie mojego reel'a (najbardziej modelowanie i teksturowanie postaci, oświetlenie itd.) http://www.brzoza.kylos.pl/RB_DemoReel_2006.mov pozdrawiam brzoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Reel juz widzialem jakiś czas temu, jest po prostu świetny, rzadko tutaj się widuje takie pracki :D Jedynie nie pasuje mi to ze wireframe tak szybko znikają...ale to i tak nie psuje całości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 co do samych postaci to powiem, że są świetne. imo czasami dośc niezgrabnie się poruszają. co do samego reel'a: muzyka mi totalnie nie pasuje. ściszyłem i właczyłem w winampie kilka innych utworków: o wiele lepiej się komponują z filmem. miejsca w których pokazujesz siatkę są zdecydowanie z krótkie: nie ma czasu, żeby przyjrzeć się technicznym zagadnieniom. imo winny być sekwencje modeli z samą siatką. da to czas na zapoznanie się z detalami. poza tym w adresie brakuje nazwy miasta :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Bardzo przyjmne modele :) Tylko nie podoba mi sie ze wszytsko tak miga :( NIe mozna sie przyjrzec. Ale i tak luks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Postacie sa bardzo fajne , mogles zrobic jednynie modeling +texturing reel nie potrzebnie pchales sie w animke moim zdaniem :) Reel fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Dziękuje Panowie za opinie wireframe rzeczywiście za szybko trochę tweety: ale za to jest nazwa wsi :) Pozdrawiam serdecznie brzoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 jak dla mnie to wszystko powinno byc 2 razy wolniejsze (conajmniej), bo super modele, a nie ma czasu sie przyjrzec pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Widziałem na f3d :) Prócz tej muzy ...dla mnie super...może to o czym wspomniał y2d. Styl postaci , jak i wykonanie jest bardzo fajne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam!! rewelka :) oprocz muzyki bo denerwuje :) i rzeczywiscie kilka razy wolniej :) wszystko na wysokim poziomie modele textury animacja tylko podpatrywac i sie uczyc :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 bardzo ciekawie, w szczegolnosci modele, siatka troche za krotko pokazana, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Krówka wymiata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 na cgtalku takie dema maja 15 mb :o. 50 to stanowczo za duzo.... komentarz: wire sa zle pokazane modele nie powalaja, jednak calosc tworzy cartoonowy , calkiem dobry klimat brak textur:\ to gruba przesada pisac, ze nie ma tak dobrych pracej na forum. gruba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Dziękuje za opinie kurt_hectic: plik zmiejszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Całkiem dobre, ale dźwięku nie ma.. Niektóre postacie są pokazane w dość niefortunnych momentach ruchu, ale większość jest ok :) I siatka troszkę za krótko jest widoczna.. ale tak poza tym jest bdb :) 5 w szkolnej skali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Dźwięku nie ma bo były kontrowersje :-), no i trochę mniejszy plik Pozdrawiam brzoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 na cgtalku takie dema maja 15 mb :o. 50 to stanowczo za duzo.... to nie cgtalk tylko max3d.pl :) dobrze ze bez muzyki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 bleee.. jeśli muzyka byłaby dobra to lepiej z muzyką! Przyjemniej się ogląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi