Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot taki sobie obiekcik zrobiony po to by odstresować się od zbliżającej sesji. max8+vray.

6c518912ab738ca5.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne, ma coś w sobie. Gdybyś dodał podłoże i zredukował noise, to by było bardzo ładnie. :)

pozdrawiam

Napisano

bardziej by pasowal do speed modeling.

Pozatym zero studia, zero shaderkow i caustyki (a fajnie by moglo wygladac)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Z tym studiem to tak, że z chęcią bym zrobil ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Poza tym podłoże było i flakonik się odbijał ale nie wiem czemu tu tego nie widać. Jutro wyrenderuje inne ujęcie bo zabrakło mi czasu by zrobić to teraz i tam powinno być widać. Jeszcze co do noisa to jak go zredukować bo w maxie dłubie od niedawna i jeszcze sporo nauki przede mną. Pozdrawiam.

Napisano
Ładne, ma coś w sobie. Gdybyś dodał podłoże i zredukował noise, to by było bardzo ładnie. :)

pozdrawiam

Ja się tylko podpisuje. :)

Pozdrawiam.

Napisano
Ot taki sobie obiekcik zrobiony po to by odstresować się od zbliżającej sesji. max8+vray.

6c518912ab738ca5.jpg

Ot taki sobie pościk napisany po to by odstresować się z braku piwa. maciek+zagłoba.

Napisano

Heh 3grosze nie ma jak to konstruktywna ktrytyka i nabijanie sobie postow na bezsensownych komentarzach :/. Co do pracki to mi sie nawet podoba i powiem to co napsiali poprzednicy zrob jakies studio (tu musisz troche pokombinowac z ustawieniem swiatel zeby uzyskac rzadane refleksy), dodaj kaustyke, zredukuj szum i bedzie git

Napisano
  • Autor

No tyle ze wrzucilem to jako finished pawelkos a jak bym poprawial to wyszedl by wip ;]. Zauważylem ze podloze mi ucieklo w dol dlatego go nie widac. Poza tym nie wiem czy bede nad tym jeszcze siedzial moze kiedys wroce jak nazbieram troche pracek i portfolio bede robil i podszlifuje flakonik. Wolalbym przejsc do nastepnych projektow uczac sie nowych rzeczy, ktore moglbym wykorzystac w przyszlosci. Z pracki na prace powinno byc teoretycznie coraz lepiej. Pozdrawiam ;p

Napisano

Nie wiem o co za bardzo ci teraz chodzi cfaniak. Wrzuciles prace na forum to chyba liczyles sie z jakimis uwagami, krytyka, bo o to tutaj chodzi zeby komentowac wystawione prace, a czy bedzie ci sie chcialo to poprawiac twoja sprawa, ja tylko wyrazilem swoje zdanie

Napisano
  • Autor

Hehehe spokojnie za krytyke jestem jak najbardziej wdzieczny. Poprawiac teraz nie ma sensu bo jest jako finished i tylko o to mi chodzilo. Nie mniej jednak wszystkie uwagi wezme pod uwage (piekna konstrukcja gramatyczna:) i w przyszlosci na pewno wroce i poprawie. Pozdrawiam.

Napisano

materialy mi sie nie podobają zwlaszcza nakretki, taka tandetna sie wydaje przez to, przydaloby sie jakies tlo, pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności