Orangegraphics Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Scena bardziej stworzona do nauki mental raya, GI i FG... Nie będzie już poprawiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 a piasek w pojemniczku? ok: sztylet------------- : fuj napis na sztylecie--- :fuj materiały----------- : fuj skrzynia------------ : fuj mesh smooth------- : fuj zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 sztylet mi coś przypomina Prince of Persia: Sands of Time... :)... te zawiasy przy skrzynce mi się nie podobają... wyglądają bardziej na plastik niż metal... heh poza tym, ja tam mało wymagający jestem :) i mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 podeslij mi scenke: [email protected] razem z teksturami prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quickfox Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Hmmm to mi wygląda jak dwie różne bajki połączone w jedną. Akurat mnie skrzynia się podoba, choć nad zawiasami można by popracować. Gdybyś zrobił plastikową skrzynię i w niej ten plastikowy sztylet to całość miałaby jakiś styl. Skrzynka ma niezłe tekstury moim zdaniem. Ten napis na dnie wieka to wygląda jakby był przyklejony a nie wypalony (litery rzucają cień nie taki jak trzeba), tak ma być? Z drugiej strony lubię prace które szokują odbiorców. Max to nie tylko wierne odwzorowywanie środowiska moim skromnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 chociaz skylight + light tracer, blagam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray V-ray jest prosty jast sikanie. Mentala opanować to jest coś ambitnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Do nauki mowisz, no to musisz sie jeszcze troche puczyc bo poza materialem skrzyni niestety nic mi sie nie podoba, a na skrzynie moglbys dodac jeszcze maly bump to by ja troche postarzylo i urealnilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 skrzynia w porownaniu do sztyletu jest piękna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Sztylet kaszanka...sorx. Skrzynia ok. Mały zonk z zawiasami ale te roślinne motywy są cool. Skrzynka yes, yes, yes jakby powiedział pewien polityk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Dzięki bardzo a kommenty... Sztylet rzeczywiscie wzorowany ciu na PoP... Tekstury wszystkie samodzielnie robione i obrabiane w photoshopie... Metal na skrzyni tez mi sie nie podoba ale projekt zamknąłem z powodu duzych problemów z Final Gatheringiem... Może ktoś wie co to znaczy że w logu MR pojawia mi się że "Angle between material normal and geometry normal is > 90 degrees" wie ktoś o co chodzi? że materia jest ustawiony 'do środka'?? ;/ ja nie wiem i mnie już szlag z tym trafia to to olałem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 No model sztylefu fest do d*** Za to skrzynka wyszła ci całkiem całkiem. Co da nauki mental raya to niema raczej nic wspólnego z mental rayem. zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray GGGggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi