Napisano 11 Czerwiec 200618 l Scena bardziej stworzona do nauki mental raya, GI i FG... Nie będzie już poprawiana...
Napisano 11 Czerwiec 200618 l a piasek w pojemniczku? ok: sztylet------------- : fuj napis na sztylecie--- :fuj materiały----------- : fuj skrzynia------------ : fuj mesh smooth------- : fuj zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray
Napisano 11 Czerwiec 200618 l sztylet mi coś przypomina Prince of Persia: Sands of Time... :)... te zawiasy przy skrzynce mi się nie podobają... wyglądają bardziej na plastik niż metal... heh poza tym, ja tam mało wymagający jestem :) i mi sie podoba...
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Hmmm to mi wygląda jak dwie różne bajki połączone w jedną. Akurat mnie skrzynia się podoba, choć nad zawiasami można by popracować. Gdybyś zrobił plastikową skrzynię i w niej ten plastikowy sztylet to całość miałaby jakiś styl. Skrzynka ma niezłe tekstury moim zdaniem. Ten napis na dnie wieka to wygląda jakby był przyklejony a nie wypalony (litery rzucają cień nie taki jak trzeba), tak ma być? Z drugiej strony lubię prace które szokują odbiorców. Max to nie tylko wierne odwzorowywanie środowiska moim skromnym zdaniem.
Napisano 12 Czerwiec 200618 l zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray V-ray jest prosty jast sikanie. Mentala opanować to jest coś ambitnego..
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Do nauki mowisz, no to musisz sie jeszcze troche puczyc bo poza materialem skrzyni niestety nic mi sie nie podoba, a na skrzynie moglbys dodac jeszcze maly bump to by ja troche postarzylo i urealnilo.
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Sztylet kaszanka...sorx. Skrzynia ok. Mały zonk z zawiasami ale te roślinne motywy są cool. Skrzynka yes, yes, yes jakby powiedział pewien polityk:)
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Autor Dzięki bardzo a kommenty... Sztylet rzeczywiscie wzorowany ciu na PoP... Tekstury wszystkie samodzielnie robione i obrabiane w photoshopie... Metal na skrzyni tez mi sie nie podoba ale projekt zamknąłem z powodu duzych problemów z Final Gatheringiem... Może ktoś wie co to znaczy że w logu MR pojawia mi się że "Angle between material normal and geometry normal is > 90 degrees" wie ktoś o co chodzi? że materia jest ustawiony 'do środka'?? ;/ ja nie wiem i mnie już szlag z tym trafia to to olałem;]
Napisano 12 Czerwiec 200618 l No model sztylefu fest do d*** Za to skrzynka wyszła ci całkiem całkiem. Co da nauki mental raya to niema raczej nic wspólnego z mental rayem. zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray GGGggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr