Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

a piasek w pojemniczku?

ok:

sztylet------------- : fuj

napis na sztylecie--- :fuj

materiały----------- : fuj

skrzynia------------ : fuj

mesh smooth------- : fuj

zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray

Napisano

sztylet mi coś przypomina Prince of Persia: Sands of Time... :)...

te zawiasy przy skrzynce mi się nie podobają... wyglądają bardziej na plastik niż metal...

heh poza tym, ja tam mało wymagający jestem :) i mi sie podoba...

Napisano

Hmmm to mi wygląda jak dwie różne bajki połączone w jedną. Akurat mnie skrzynia się podoba, choć nad zawiasami można by popracować. Gdybyś zrobił plastikową skrzynię i w niej ten plastikowy sztylet to całość miałaby jakiś styl. Skrzynka ma niezłe tekstury moim zdaniem. Ten napis na dnie wieka to wygląda jakby był przyklejony a nie wypalony (litery rzucają cień nie taki jak trzeba), tak ma być? Z drugiej strony lubię prace które szokują odbiorców. Max to nie tylko wierne odwzorowywanie środowiska moim skromnym zdaniem.

Napisano

Do nauki mowisz, no to musisz sie jeszcze troche puczyc bo poza materialem skrzyni niestety nic mi sie nie podoba, a na skrzynie moglbys dodac jeszcze maly bump to by ja troche postarzylo i urealnilo.

Napisano

Dzięki bardzo a kommenty... Sztylet rzeczywiscie wzorowany ciu na PoP... Tekstury wszystkie samodzielnie robione i obrabiane w photoshopie... Metal na skrzyni tez mi sie nie podoba ale projekt zamknąłem z powodu duzych problemów z Final Gatheringiem... Może ktoś wie co to znaczy że w logu MR pojawia mi się że "Angle between material normal and geometry normal is > 90 degrees" wie ktoś o co chodzi? że materia jest ustawiony 'do środka'?? ;/ ja nie wiem i mnie już szlag z tym trafia to to olałem;]

Napisano

No model sztylefu fest do d***

Za to skrzynka wyszła ci całkiem całkiem.

Co da nauki mental raya to niema raczej nic wspólnego z mental rayem.

zabierz ty się za coś bardziej ambitnego: np. v-ray

GGGggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności