Jump to content

Postać 3D: Głowa

pit17

Recommended Posts

Hejka

moze mi ktos ocenic ta dotychczasowa robotke

jeszcze nie skonczylem ale chcem wiedziec czy poszczegolne elementy beda tworzyly waszym zdaniem dobry efekt

jakby co to zaczynam od poczatku

ps: moja 2 z rzedu glowa

Ale czemu od razu od poczatku?! Myślę że wysterczy poprawić w kilku miejscach i tyle! Określ się bardziej na czym ci zależy w tej pracy i ciągnij to dalej, bo naprawde fajnie:) A usta wyszły ci jebitnie:)

jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:)

PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:)

jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:)

PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:)

przekonalem sie (nie na sobie) ze nie zawsze od ogolu do szczegolu jest dobre tzn to zalezy od modelarza gdyz jedni wola od ogolu do szczegolu inni szczegolami :)

tym i tym sposobem mozna zrobic swietne glowki :)

pozdro

dolna powieka jest jakaś taka no niewiem hmmmmm............ ładny nos ale cała głowa ma taki jakis dziwny kształt :/ albo mi sie zdaje :p daj rendery z rużnych stron :p i pokaż siatke chce zerknąć na topologie :p