pit17 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Hejka moze mi ktos ocenic ta dotychczasowa robotke jeszcze nie skonczylem ale chcem wiedziec czy poszczegolne elementy beda tworzyly waszym zdaniem dobry efekt jakby co to zaczynam od poczatku ps: moja 2 z rzedu glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Hehe, fajne:) A wiec tak: brwi(brak), za dlugi nosek lekko - albo przy oczach powinno byc wglebienie(tzn bardziej do tylu powinno isc). Podobaja mi sie usta, daj z siatka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Ładnie ci idzie nos troche długi ale poprawny :) czekamy na ucho :P ps. siatke zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 ladnie ale podobnie jak przedmowcy stwwierdzam ze nosiu troche za dlugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 oki poprawilem troche ten nosek i policzki troszeczke uwypuklilem ksztalt glowy jest dobry myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 nie wiem czy to ze mna cos nie tak ale wydaje mi sie ze nos dalej jest za dlugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 hehe... zabawna ta twarz:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 mi tez cos sie wydaje ze troche smieszne dlatego zaczynam od poczatku w koncu praktyka czyni mistrza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 Ale czemu od razu od poczatku?! Myślę że wysterczy poprawić w kilku miejscach i tyle! Określ się bardziej na czym ci zależy w tej pracy i ciągnij to dalej, bo naprawde fajnie:) A usta wyszły ci jebitnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 zapodaj siadke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:) PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:) PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:) przekonalem sie (nie na sobie) ze nie zawsze od ogolu do szczegolu jest dobre tzn to zalezy od modelarza gdyz jedni wola od ogolu do szczegolu inni szczegolami :) tym i tym sposobem mozna zrobic swietne glowki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 maly update postanowilem jeszcze pomeczyc ten model, zobaczymy co z tego wyniknie piszcie jezeli macie jakes zastrzezenia do modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Tochę "papuśna":P ta tawrzyczka i taki mały bład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 dolna powieka jest jakaś taka no niewiem hmmmmm............ ładny nos ale cała głowa ma taki jakis dziwny kształt :/ albo mi sie zdaje :p daj rendery z rużnych stron :p i pokaż siatke chce zerknąć na topologie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam Postanowilem zrobic glowe od poczatku Jeszcze jej nie skonczylem ale zalezy mi na waszej ocenie juz teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Więc tak, powieki jakieś dziwne, takie naciągniete, z ustami coś sie zlego dzieje. Poprzednia mi się bardziej podoba. Poza tym mógłbyś dać siateczki jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 mecze dalej ta glowe mowcie co jeszcze poprawic( najlepiej zaznaczcie to na obrazku:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Proponuje sobie tą stronke odwiedzić i poszukać głowy, oczu itd. Pomaga zrozumieć dlaczego tak a nie inaczej wyglądamy. http://catalog.nucleusinc.com/categories.php?CatID=000&TL=1024&A=2&I=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 A no myślę....że dobrze ci idzie w ogóle. Nie wdajesz sie w szegóły ale wiesz gdzie co powinno leżeć. Dlatego myślę że jak posiedzisz dłużej jeszcze to będziesz dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi