Napisano 15 Czerwiec 200618 l Hejka moze mi ktos ocenic ta dotychczasowa robotke jeszcze nie skonczylem ale chcem wiedziec czy poszczegolne elementy beda tworzyly waszym zdaniem dobry efekt jakby co to zaczynam od poczatku ps: moja 2 z rzedu glowa
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Hehe, fajne:) A wiec tak: brwi(brak), za dlugi nosek lekko - albo przy oczach powinno byc wglebienie(tzn bardziej do tylu powinno isc). Podobaja mi sie usta, daj z siatka:)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Ładnie ci idzie nos troche długi ale poprawny :) czekamy na ucho :P ps. siatke zapodaj
Napisano 16 Czerwiec 200618 l ladnie ale podobnie jak przedmowcy stwwierdzam ze nosiu troche za dlugi :)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor oki poprawilem troche ten nosek i policzki troszeczke uwypuklilem ksztalt glowy jest dobry myslicie?
Napisano 16 Czerwiec 200618 l nie wiem czy to ze mna cos nie tak ale wydaje mi sie ze nos dalej jest za dlugi...
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor mi tez cos sie wydaje ze troche smieszne dlatego zaczynam od poczatku w koncu praktyka czyni mistrza:)
Napisano 17 Czerwiec 200618 l Ale czemu od razu od poczatku?! Myślę że wysterczy poprawić w kilku miejscach i tyle! Określ się bardziej na czym ci zależy w tej pracy i ciągnij to dalej, bo naprawde fajnie:) A usta wyszły ci jebitnie:)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:) PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l jak dla mnie za duzo na detalu sie skupiles zanim skonczyles to co najwazniejsze - glowna bryle teraz mozesz(ale nie musisz) miec problem ze zmiana czegokolwiek na modeliku jesli cos bedzie nie tak :) ale brnij dalej narazie proporcje troche sie kaszania ale zobacze jak bedzie cala twarz dawaj:) PS: Jak to Gotham mawia od ogolu do szczegolu:P pozdrawiam:) przekonalem sie (nie na sobie) ze nie zawsze od ogolu do szczegolu jest dobre tzn to zalezy od modelarza gdyz jedni wola od ogolu do szczegolu inni szczegolami :) tym i tym sposobem mozna zrobic swietne glowki :) pozdro
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Autor maly update postanowilem jeszcze pomeczyc ten model, zobaczymy co z tego wyniknie piszcie jezeli macie jakes zastrzezenia do modelu
Napisano 20 Czerwiec 200618 l dolna powieka jest jakaś taka no niewiem hmmmmm............ ładny nos ale cała głowa ma taki jakis dziwny kształt :/ albo mi sie zdaje :p daj rendery z rużnych stron :p i pokaż siatke chce zerknąć na topologie :p
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor Witam Postanowilem zrobic glowe od poczatku Jeszcze jej nie skonczylem ale zalezy mi na waszej ocenie juz teraz:)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Więc tak, powieki jakieś dziwne, takie naciągniete, z ustami coś sie zlego dzieje. Poprzednia mi się bardziej podoba. Poza tym mógłbyś dać siateczki jakieś.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor mecze dalej ta glowe mowcie co jeszcze poprawic( najlepiej zaznaczcie to na obrazku:) )
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Proponuje sobie tą stronke odwiedzić i poszukać głowy, oczu itd. Pomaga zrozumieć dlaczego tak a nie inaczej wyglądamy. http://catalog.nucleusinc.com/categories.php?CatID=000&TL=1024&A=2&I=2
Napisano 27 Czerwiec 200618 l A no myślę....że dobrze ci idzie w ogóle. Nie wdajesz sie w szegóły ale wiesz gdzie co powinno leżeć. Dlatego myślę że jak posiedzisz dłużej jeszcze to będziesz dobry:)