Napisano 20 Czerwiec 200618 l a ja se założyłem bloga http://www.koalson.blox.pl i będe w nim sukcesywnie umieszczał kolejne części przygód tegoż jegomościa. I nie dajcie się zwieść mało wczuwającym wstępem, bo fabułe z licznymi zwrotami akcji i w ogóle mam już całą zapisaną... a więc strona nr. 1 i nr. 2
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Jest, ze tak powiem, mlodziezowo, pozytywnie zakrecone. Styl pasowalby do reklamy pewnej sieci komorkowej, pewnie nie mozna tu napisac jakiej, ale i tak wszyscy wiedza o jaka chodzi.
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Autor no dzieki wszyscy:* Mortom- pewno za jakies 2 tygosdnie TeNZuO- sami swoi?:p
Napisano 25 Czerwiec 200618 l A mi się nie podoba jeśli mam być szczery :P Jak na razie to jedyny plus tego jest taki że jest to totalnie bez sensu i od czapy, cała raeszta ani nie ciekawi ani nie zachwyca warsztatem itp... pozdrawiam
Napisano 25 Czerwiec 200618 l myslalem ze tego nie powiem ale za kkazdym razem jak to widze to mnie to coraz bardziej jara :D patent z kamienicami rzadzi, twooj pomysl? czad!
Napisano 9 Lipiec 200618 l cala kompozycja odkrecona bardzo pozytywnie ale troszke wydaje mi sie ze texty troche bezsensownonudnawe sa.. jakos nie przekonuja mojego gusta chodz bylem naprawde pozytywnie nastawiony do twojej pracki :) stopy rzadza!!