Euzebi Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Chevrolet nomad custom zaprojektowany przez chipa foosa. Nie jest idealny ale jest podobny do prawdziwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Wygląda to jak wyścigowy karawan z lat 60tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 projekt nieudany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 hehe. stylowy. Podoba mi się. No ale twoja wersja.... kilka bugów widać odrazu. Daj siatkę to się zweryfikuje. Ale koncept wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Koncept wypas, model juz troche mniej. Jak pisze Lis daj siatke, napewno masz cos nie tak przy swiatlach. Na blueprintach robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 a mi sie podoba wprawdize coś ten tył z funkcjonalnioscią niema nic wspolnego ale mi sie i tak podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 ciekawi mnie co wy z tą siatka ????????. co z tego ze siatka krzywa przy modelach moich czy innych skoro projekt końcowy sie liczy. a to zdiecia realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 lusterka to nie za duże? :p co do siatki, to właśnie liczy się efekt końcowy, ale jak siatka jest krzywa to nigdy nie będzie on idealny ps. przód przypomina syrenke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Oj. to stwórzcie dzał z siatkami i tam oceniajcie naj bardzej idealne siatki. ja chciałem podazać efekt końcowy a nie siatke.end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 ja tam Twojej siatki Euzeb nie chcę oglądać :-P bardzo lubię takie modele, choć znawcą nie jestem... jak dla mnie - model wykonany całkiem przyzwoicie... i renderki wporzo... jest OKAY! PS. Zawsze można się czegoś przyczepić, tylko po co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 tak patrzę na ten Twój model i na jego zdjęcia "w realu", które dołączyłeś... i ten realny model, też kilka bugów ma... i chyba siatkę krzywą... HA HA HA !!! PS. Twój render studyjny ma przynajmniej więcej wyrazu. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Takie smutne wyszło. :( Kolorystyka smutna, kontrasty nieśmiałe. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 rendery jeszcze reala nie przypominają, wiec pokaz ta siatkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 hkropinski - yyyyyyyyyyy nie pokaże. pokazywałem jak byłem mały.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 no i co z tego? zapewniam cie ze na tym forum jest wielu duzo starszych, ow wiele bardziej doswiadczonych od ciebie uzytkoqwnikow i mimo ich wieku pokazują siatke swoich modeli:/ chcialbym po prostu zoabzcyc jakie wyciagnaloes wnioski ze swoich poprzednich modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 no i czego nie chciales jej pokazac? przeciez nie jest zla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 hkropinski - yyyyyyyyyyy nie pokaże. pokazywałem jak byłem mały.:) no i co z tego? zapewniam cie ze na tym forum jest wielu duzo starszych, ow wiele bardziej doswiadczonych od ciebie uzytkoqwnikow i mimo ich wieku @hkropinski: hehe tak sie mówi, zrozumiales go zbyt dosłownie :P @Euzebi: Model ciekawy, siatka na pierwszy rzut oka jest dobra. No renderem mogles bardziej zaszczycić. Jak powiedzial RA, troszke smutny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi