Napisano 25 Czerwiec 200618 l Chevrolet nomad custom zaprojektowany przez chipa foosa. Nie jest idealny ale jest podobny do prawdziwego.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l hehe. stylowy. Podoba mi się. No ale twoja wersja.... kilka bugów widać odrazu. Daj siatkę to się zweryfikuje. Ale koncept wymiata.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Koncept wypas, model juz troche mniej. Jak pisze Lis daj siatke, napewno masz cos nie tak przy swiatlach. Na blueprintach robiles?
Napisano 25 Czerwiec 200618 l a mi sie podoba wprawdize coś ten tył z funkcjonalnioscią niema nic wspolnego ale mi sie i tak podoba
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Autor ciekawi mnie co wy z tą siatka ????????. co z tego ze siatka krzywa przy modelach moich czy innych skoro projekt końcowy sie liczy. a to zdiecia realne.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l lusterka to nie za duże? :p co do siatki, to właśnie liczy się efekt końcowy, ale jak siatka jest krzywa to nigdy nie będzie on idealny ps. przód przypomina syrenke:)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor Oj. to stwórzcie dzał z siatkami i tam oceniajcie naj bardzej idealne siatki. ja chciałem podazać efekt końcowy a nie siatke.end
Napisano 26 Czerwiec 200618 l ja tam Twojej siatki Euzeb nie chcę oglądać :-P bardzo lubię takie modele, choć znawcą nie jestem... jak dla mnie - model wykonany całkiem przyzwoicie... i renderki wporzo... jest OKAY! PS. Zawsze można się czegoś przyczepić, tylko po co? :)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l tak patrzę na ten Twój model i na jego zdjęcia "w realu", które dołączyłeś... i ten realny model, też kilka bugów ma... i chyba siatkę krzywą... HA HA HA !!! PS. Twój render studyjny ma przynajmniej więcej wyrazu. Pozdro!
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Takie smutne wyszło. :( Kolorystyka smutna, kontrasty nieśmiałe. pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Autor hkropinski - yyyyyyyyyyy nie pokaże. pokazywałem jak byłem mały.:)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l no i co z tego? zapewniam cie ze na tym forum jest wielu duzo starszych, ow wiele bardziej doswiadczonych od ciebie uzytkoqwnikow i mimo ich wieku pokazują siatke swoich modeli:/ chcialbym po prostu zoabzcyc jakie wyciagnaloes wnioski ze swoich poprzednich modeli...
Napisano 29 Czerwiec 200618 l hkropinski - yyyyyyyyyyy nie pokaże. pokazywałem jak byłem mały.:) no i co z tego? zapewniam cie ze na tym forum jest wielu duzo starszych, ow wiele bardziej doswiadczonych od ciebie uzytkoqwnikow i mimo ich wieku @hkropinski: hehe tak sie mówi, zrozumiales go zbyt dosłownie :P @Euzebi: Model ciekawy, siatka na pierwszy rzut oka jest dobra. No renderem mogles bardziej zaszczycić. Jak powiedzial RA, troszke smutny.