Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w tesco :)

a na powaznie, jak masz protfolio to rozsylasz je do wszystkich firm znanych na polskiej scenie i czekasz az ktos odpowie :) jak nie to znaczy ze jestes do niczego i uczysz sie dalej

Napisano
jak masz protfolio to rozsylasz je do wszystkich firm znanych na polskiej scenie i czekasz az ktos odpowie jak nie to znaczy ze jestes do niczego i uczysz sie dalej

hehehe klicek swiete slowa !!

Napisano

własnie to jest fajne w tej pracy...

Mozesz np. skonczyc prawo, robic w chtce graficzke, dojsc do wysokiego poziomu, porossyłac obszerne portfolio gdzie sie da i masz zawsze zabiezpieczenie...

A koles popatrzy raczej na umiejętnosci, niz na dyplomy itd...

PrzynajmnieJ ja tak to widze :D

Napisano

klicek dobrze gada, exeption: nei ograniczaj sie do Polski (bo: "jak nie to znaczy ze jestes do niczego i uczysz sie dalej" moze sie okazac ze to nie TY jestes do niczego tylko ze rynek nei ma chlonnosci), i zawsze napsiz co mozesz robic testowo za free, a jakiej pensji wymagasz, to ulatwia okreslanie poziomu osob do projektu (i tak bedzie do 2, albo 3 pytanie jakie CI zadadza w mailu) :)

Napisano

Dobra, wtedy tak dla porównania:

Czy ci co dziś pracują w tym dziale (grafika 3d) możecie pokazać swoje pracki z okresu gdy dostaliście pierwszą pracę/zlecenie?:D

Napisano

jesli masz c64 :) to i owszem,

ale cos z pctow ostatnio wrzucilem do animacji 3d :) fakt ze zachowana kopia nei jest idealna, ale wtedy 3d sprowadzalo sie do robienia staticow, i to najczesciej pseudo 3d, a amiga ciagle byla w uzyciu i nie bylo pewne czy amstrad bedize powszechnym standartem :)

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=28294

Napisano
Dobra, wtedy tak dla porównania:

Czy ci co dziś pracują w tym dziale (grafika 3d) możecie pokazać swoje pracki z okresu gdy dostaliście pierwszą pracę/zlecenie?:D

To jest portfolio które pokazałem na rozmowie wstępnej pare lat temu. Boshe - człowiek miał kiedyś 32 MB ramu i działał w 3D :). Oczywiście jeżeli chodzi o prace, trzeba wziąść poprawke na jakim sofcie były robione i że o takich bajerach jak GI nikt nie słyszał.

http://www.3d.pl/galeria.cgi?t=item&id=10&ph=yaancey

Napisano

a w tym portfolio to bardzo zróżnicowane prace muszą być? tzn. lepiej żeby nie były monotematyczne, czy lepiej wyspecjalizować się w jakiejś konkretnej dziedzinie?

Napisano

remedy---> pff tak to ja modeluje jak mnie w srodku nocy nawet obudza :D

a tak powaznie mialem zaszczyt widziec jaka technika kolbyjukes modeluje :) moze ktos tez widzial....... :)

Napisano

"Edge-Extrusion Technique" czy to nie to? :D na jego stronie jest nawet videotutek

Napisano
"Edge-Extrusion Technique" czy to nie to? :D na jego stronie jest nawet videotutek

problem w tym że już nie można ich sciagnąc.

Napisano

nom racja :)

z tym ze (nie wiem jak inni) on najpier zaznacza ("wyextrudowanym edgem) gdzie ma np. byc luk brwiowy i dopiero dorabia reszte okolice oczu itp swietna technika :) jest baaardzo swobodny ciacha bezwiednie a tworza sie swietnie zarysowane miesnie :)

pozdro