torm Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 speedy... bo nie mam czasu siedziec przy kompie... :( ale postawilem na przekaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 przesłanie niezłe pierwsze wyglada jak 2D drugie wymaga tła, i tekstury piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Oldskul oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Jako przslanie oki jak najbardziej mi sie podoba ale od strony technicznej eee... no sam ne wiem trawa widze, ze w photoshopie, zle nie wyglada ale... ale jak bym mial oceniac jako calosc to tak 3/6 moze 4-/6. choc jako calosc mi sie nawet podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Drugie ciekawsze (jezeli chodzi o "przeslanie") Jezeli chodzi o technike, to sam napisales, ze to nie o nia wcale chodzi... ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Fajny pomysł z tym drugim:) Ale mogłeś się jednak postarać i zrobić super rzecz, może wrócisz do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 xaoC ma rację; pomysł ciekawy, tylko wymaga dopieszczenia od strony technicznej. Pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 hehe takie rzeczy z takimi przeslaniami to jak sie ma 12 lat to sie robi, nie to ze sie czepiam ale kiepski warsztat i kiepskie przeslania, nie wydaje mi sie to nawet ciekawe ale to tylko moje zdanie przeciez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 wykonnie calkiem slabe, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 wcale dobre to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 fajnie by bylo jak na drugim obrazku ten napis zrobiony byl w piasku;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Mi się tam też za bardzo nie podoba, mało pracy, mało umiejętności, przesłanie też do mnie za bardzo nie dociera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 To samo mogłeś w paincie zrobić, efekt niczym by sie nie różnił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 hm.. widze .. kolejne twoje prace :/ i wcale nie lepsze . ps.ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 zero przekazu, zero warsztatu. chcesz się ponudzić? wrzucaj takie pracki do Speed Modellingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi