Napisano 3 Lipiec 200618 l speedy... bo nie mam czasu siedziec przy kompie... :( ale postawilem na przekaz...
Napisano 3 Lipiec 200618 l przesłanie niezłe pierwsze wyglada jak 2D drugie wymaga tła, i tekstury piaskownicy
Napisano 3 Lipiec 200618 l Jako przslanie oki jak najbardziej mi sie podoba ale od strony technicznej eee... no sam ne wiem trawa widze, ze w photoshopie, zle nie wyglada ale... ale jak bym mial oceniac jako calosc to tak 3/6 moze 4-/6. choc jako calosc mi sie nawet podoba :D
Napisano 3 Lipiec 200618 l Drugie ciekawsze (jezeli chodzi o "przeslanie") Jezeli chodzi o technike, to sam napisales, ze to nie o nia wcale chodzi... ;) Pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l Fajny pomysł z tym drugim:) Ale mogłeś się jednak postarać i zrobić super rzecz, może wrócisz do tego?
Napisano 4 Lipiec 200618 l xaoC ma rację; pomysł ciekawy, tylko wymaga dopieszczenia od strony technicznej. Pozdrawiam. :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l hehe takie rzeczy z takimi przeslaniami to jak sie ma 12 lat to sie robi, nie to ze sie czepiam ale kiepski warsztat i kiepskie przeslania, nie wydaje mi sie to nawet ciekawe ale to tylko moje zdanie przeciez...
Napisano 5 Lipiec 200618 l Mi się tam też za bardzo nie podoba, mało pracy, mało umiejętności, przesłanie też do mnie za bardzo nie dociera ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l hm.. widze .. kolejne twoje prace :/ i wcale nie lepsze . ps.ile masz lat?
Napisano 5 Lipiec 200618 l zero przekazu, zero warsztatu. chcesz się ponudzić? wrzucaj takie pracki do Speed Modellingu