adek Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Bitwa2D "Obcy" organizowana na łamach naszego forum została rozstrzygnięta. Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z wynikami tej bitwy, dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy do kolejnych edycji. Bitwa 2D #07: Obcy - wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 wow, szczerze mowiac bardzo dlugo niezagladalem do tej bitwy, a zainteresowanie i powiom (przepraszam) wydawal mi sie marny, ale jak zobaczylem wyniki to, ehhh drogo bedzie mnie to kosztowalo, hehe wymiana dolnej szczeki ktora jest kompletnie roztrzaskana, Gratulacje dla wygranych i tym co sie o maly wlos omskneli, jednym slowem swietne prace, ehhh PS. jeszcze mnie trzyma szok, : ] swietna robota: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Gratuluje wszystkim którzy brali udział, wszyscy zasługują brawa. :) P.s. skoda, że mi zabrakło na ukończenie tej pracki. Ale i tak zadowolony jestem. :D :D :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ja (jako organizator i opiekun) przepraszam wszystkich czekających z niecierpliwością, że tyle trwał ten ostatni etap Bitwy. Postanawiam poprawę (nawet obiecuję) i proszę Was userzy o rozgrzeszenie ;) Gratuluję zwycięzcom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Gratuluję wszystkim. Szkoda, że jakoś zapomniałem o tej bitwie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Leru, przyznaj się, specjalnie czekałeś do wyników na CGTalk ;] Gratulacje dla zwycięzców i liczę że następna bitwa będzie też 3d ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Gratulacje dla tych którzy wystartowali i ukończyli. Brawa dla zwycięzców, dla tych, którzy biorą udział w bitwach na MAx3D.pl...oni poznali smak swojego zycia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Vorek -> następna będzie tylko 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Gratulacje wszytkim :-) Tobie tez Leru ze udalo ci sie zmobilizowac by te wyniki zrobic. A jesli nastepna bitwa bedzie 3d to ciezko bedzie mi sprostac, mam mnimalne doswiadczenie w 3d :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 jasne :P zrobia bitwe tylko 3d, i zrobia najfajniejszy topic jaki byl do tej pory, i ja nie bede mogl wystartowac, bo nie umiem za dobrze 3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Jej - wielkie dzieki :D Naprawde fajna byla ta bitwa... wiele pomocnych uwag ludziska... naprawde sporo sie nauczylem. Gratulacej dla wszystkich wyroznionych i do zobaczenia nastepnym razem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 hah od poczatku wiedzialem ze omen zwyciezy :D Gratulacje wszystkim bioracym udzial, swietne prace :) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 No gratulacje. Mój typ zwyciężył. Gratuleje Omen :) Liczyłem tylko że Jonasz będzie wyżej... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Omen zasłużone zwycięstwo - gratuluje wszystkim którzy zostali odznaczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Gratuluje wszystkim którzy ukończyli pracki no i przede wszystkim zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi