Napisano 7 Lipiec 200618 l Bitwa2D "Obcy" organizowana na łamach naszego forum została rozstrzygnięta. Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z wynikami tej bitwy, dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy do kolejnych edycji. Bitwa 2D #07: Obcy - wyniki
Napisano 7 Lipiec 200618 l wow, szczerze mowiac bardzo dlugo niezagladalem do tej bitwy, a zainteresowanie i powiom (przepraszam) wydawal mi sie marny, ale jak zobaczylem wyniki to, ehhh drogo bedzie mnie to kosztowalo, hehe wymiana dolnej szczeki ktora jest kompletnie roztrzaskana, Gratulacje dla wygranych i tym co sie o maly wlos omskneli, jednym slowem swietne prace, ehhh PS. jeszcze mnie trzyma szok, : ] swietna robota: ]
Napisano 7 Lipiec 200618 l Gratuluje wszystkim którzy brali udział, wszyscy zasługują brawa. :) P.s. skoda, że mi zabrakło na ukończenie tej pracki. Ale i tak zadowolony jestem. :D :D :D Pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200618 l Ja (jako organizator i opiekun) przepraszam wszystkich czekających z niecierpliwością, że tyle trwał ten ostatni etap Bitwy. Postanawiam poprawę (nawet obiecuję) i proszę Was userzy o rozgrzeszenie ;) Gratuluję zwycięzcom!
Napisano 8 Lipiec 200618 l Leru, przyznaj się, specjalnie czekałeś do wyników na CGTalk ;] Gratulacje dla zwycięzców i liczę że następna bitwa będzie też 3d ;] Pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200618 l Gratulacje dla tych którzy wystartowali i ukończyli. Brawa dla zwycięzców, dla tych, którzy biorą udział w bitwach na MAx3D.pl...oni poznali smak swojego zycia:)
Napisano 8 Lipiec 200618 l Gratulacje wszytkim :-) Tobie tez Leru ze udalo ci sie zmobilizowac by te wyniki zrobic. A jesli nastepna bitwa bedzie 3d to ciezko bedzie mi sprostac, mam mnimalne doswiadczenie w 3d :(
Napisano 8 Lipiec 200618 l jasne :P zrobia bitwe tylko 3d, i zrobia najfajniejszy topic jaki byl do tej pory, i ja nie bede mogl wystartowac, bo nie umiem za dobrze 3d :P
Napisano 8 Lipiec 200618 l Jej - wielkie dzieki :D Naprawde fajna byla ta bitwa... wiele pomocnych uwag ludziska... naprawde sporo sie nauczylem. Gratulacej dla wszystkich wyroznionych i do zobaczenia nastepnym razem :]
Napisano 10 Lipiec 200618 l hah od poczatku wiedzialem ze omen zwyciezy :D Gratulacje wszystkim bioracym udzial, swietne prace :) Pozdrawiam:)
Napisano 13 Lipiec 200618 l No gratulacje. Mój typ zwyciężył. Gratuleje Omen :) Liczyłem tylko że Jonasz będzie wyżej... pozdro
Napisano 13 Lipiec 200618 l Omen zasłużone zwycięstwo - gratuluje wszystkim którzy zostali odznaczeni.
Napisano 13 Lipiec 200618 l Gratuluje wszystkim którzy ukończyli pracki no i przede wszystkim zwycięzcy