Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow, szczerze mowiac bardzo dlugo niezagladalem do tej bitwy, a zainteresowanie i powiom (przepraszam) wydawal mi sie marny, ale jak zobaczylem wyniki to, ehhh drogo bedzie mnie to kosztowalo, hehe wymiana dolnej szczeki ktora jest kompletnie roztrzaskana, Gratulacje dla wygranych i tym co sie o maly wlos omskneli, jednym slowem swietne prace, ehhh

PS. jeszcze mnie trzyma szok, : ] swietna robota: ]

Napisano

Gratuluje wszystkim którzy brali udział, wszyscy zasługują brawa. :)

P.s. skoda, że mi zabrakło na ukończenie tej pracki. Ale i tak zadowolony jestem. :D :D :D

Pozdrawiam

Napisano

Ja (jako organizator i opiekun) przepraszam wszystkich czekających z niecierpliwością, że tyle trwał ten ostatni etap Bitwy.

Postanawiam poprawę (nawet obiecuję) i proszę Was userzy o rozgrzeszenie ;)

Gratuluję zwycięzcom!

Napisano

Leru, przyznaj się, specjalnie czekałeś do wyników na CGTalk ;] Gratulacje dla zwycięzców i liczę że następna bitwa będzie też 3d ;]

Pozdrawiam

Napisano

Gratulacje dla tych którzy wystartowali i ukończyli. Brawa dla zwycięzców, dla tych, którzy biorą udział w bitwach na MAx3D.pl...oni poznali smak swojego zycia:)

Napisano

Gratulacje wszytkim :-) Tobie tez Leru ze udalo ci sie zmobilizowac by te wyniki zrobic.

A jesli nastepna bitwa bedzie 3d to ciezko bedzie mi sprostac, mam mnimalne doswiadczenie w 3d :(

Napisano

jasne :P zrobia bitwe tylko 3d, i zrobia najfajniejszy topic jaki byl do tej pory, i ja nie bede mogl wystartowac, bo nie umiem za dobrze 3d :P

Napisano

Jej - wielkie dzieki :D Naprawde fajna byla ta bitwa... wiele pomocnych uwag ludziska... naprawde sporo sie nauczylem. Gratulacej dla wszystkich wyroznionych i do zobaczenia nastepnym razem :]

Napisano

hah od poczatku wiedzialem ze omen zwyciezy :D

Gratulacje wszystkim bioracym udzial, swietne prace :) Pozdrawiam:)

Napisano

No gratulacje. Mój typ zwyciężył. Gratuleje Omen :)

Liczyłem tylko że Jonasz będzie wyżej...

pozdro

Napisano

Omen zasłużone zwycięstwo - gratuluje wszystkim którzy zostali odznaczeni.